Gadgetfreakzz

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor mijn dochter AirPods besteld en betaald, konden niet geleverd worden dus gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren. Dit was in mei en tot op heden m’n geld niet terug. Na talloze mails, belle... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als je iets bij Gadgetfreakzz bestelt maar nooit krijgt dan kan je het beste naar nietbezorgd gaan om het daar aan te geven. Via de mail van nietbezorgd kan je je probleem van Gadgetfreakzz... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb bij Gadgetfreakz een refurbished Apple Thunderbolt Display 27 inch scherm besteld aan €399,99 EUR. Is nooit geleverd. Telkens de boodschap dat het een week later zou worden geleverd maar gebeu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KOOP HIER NIKS!!!!!!! Een vuile oplichter die alleen maar loze beloftes doet. Ben nu al 4 maanden en 300 mails verder om mijn geld terug te krijgen. Deze vieze oplichter moet gestraft worden, kan toch... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros eléctricos

Escrito por la empresa

Gadgetfreakzz is in 2023 begonnen met de verkoop van diverse gadgets. Op dit moment zijn wij startende en bezig om dagelijks nieuwe producten toe te voegen aan ons aanbod. Het doel van Gadgetfreakzz is om de leukste gadgets tegen de laagste prijs in de Benelux aan te kunnen bieden.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen product ontvangen en geen geld

Geen product ontvangen, na weken wachten op het product, is door gadgetfreakzz.nl de bestelling geannuleerd, tot op de dag van vandaag na vele malen pogingen tot contact mijn geld niet terug gestort gekregen.

15 de julio de 2024

Oplichter!

Oplichter!! Bijna 3 maand geleden een iphone 15 plus besteld na 2 maand nog steeds niet ontvangen dus heb ik 1 maand geleden de bestelling geannuleerd. Ik heb nog steeds mijn geld niet ontvangen en ze reageren niet op mails en telefoontjes. €850 in de vuilbak!!!!!

15 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horrible, we paid and nothing was delivered. A scam.

We bought the Airpods Pro 18th of June and one month later, we have not received them, nor havewe received any communication from Gadgetfreakzz.

We have written to them several times with no response and we have trid to call but no one picks up the phone.

We want the money returned now.

14 de julio de 2024

Niet bestellen!

Heb een 4 juni een ps5 voor €449,- besteld. Kreeg die dag een bevestigingsmail zonder leverdatum en zag al snel dat het een scam site was. Veel gemaild en maar heel weinig reacties gekregen. En nog steeds geen geld terug na veel beloftes! Absoluut niet hier gaan bestellen, want je krijgt geen product en geen geld terug!

4 de junio de 2024

Slechte communicatie

Ik vroeg op 07/06 een refund voor mijn order en heb deze nog altijd niet ontvangen. De refund vroeg ik nadat ik na een maand mijn order nog niet ontvangen had, terwijl er op de site stond dat het ongeveer een week ging duren voor ik mijn order zou krijgen. Elke keer als ik vroeg hoever het stond met mijn order kreeg ik dezelfde uitleg 'probleem bij de leverancier'. Ik wacht al meer dan een maand op mijn refund!

7 de junio de 2024

Nooit geleverd
Dhr Balwantsing 2 keer aan de telefoon gehad dat hij terug stort
Diverse meldingen van oplichting
Pand in nieuwerkerk is verlaten maar we komen steeds dichterbij
Wie zoekt vind uiteindelijk
Ondertussen wat verder gekomen ik hou jullie op de hoogte

30 de mayo de 2024

Waardeloze verkoper

Waardeloze verkoper! Oplichter! Moest geld terugkrijgen van een geannuleerde bestelling, 215 euro. Inmiddels 6 weken verder..aangifte gedaan bij de politie en ‘oplichters aangepakt’ ongelofelijk dat er niet sneller opgetreden kan worden tegen zulke bedrijven en louche praktijken..

23 de mayo de 2024

Enorme oplichter

Enorme oplichter. Echte naam is Balwatsingh Amarsingh. Ook de oplichter achter Ti 84 shop.
1 minuut googlen en je ziet dat hij al honderden, zo niet duizenden slachtoffers heeft gemaakt.
Wij zullen net zo lang strijden totdat wij ons geld terug hebben

14 de julio de 2024

Iphone 15 nooit ontvangen

Bestelling Iphone 15 (bestelnr. 5972) geplaatst op 30/05 nooit ontvangen en krijg niemand meer te pakken via email of telefoon. 1 keer kunnen bellen en daarna gewoon nummer geblokkeerd.
Dit is schandalig !

30 de mayo de 2024

Gadgetfreakz = Oplichters

Brian van Gadgetfreakz blijkt een oplichter te zijn.
Zijn website ziet er nochtans professioneel uit.
Mijn Roundup 360 PLUS 5 liter bestelling van 09 Mei is nog altijd niet geleverd en hij wil mijn geld niet terug betalen.
Email reageert hij niet op, en telefoon pakt hij niet op, ja 1 keer, beloofde dat het dezelfde week zou worden opgestuurd!
Wel kan je nog steeds bestellen op zijn website, dus koop aub niets op deze site!
Hij is echt een grote oplichter!

13 de julio de 2024

À éviter absolument!!!

Début juin 2024, je passe une commande de 425€ (n• #6632). Le délai de livraison annoncé d'une semaine ouvrable n'est pas tenu. Je m'en inquiète le 24 juin, en leur precisant que la commande devra etre annulée et remboursée à defaut de livraison pour le 5 juillet au plus tard. Je les relance le 28 juin, ils me promettent alors une livraison possible pour la semaine qui suit, promesse non tenue... je leur envoie des rappels les 5, 9, 11 juillet restés sans réponse... et sans remboursement à ce jour!

13 de julio de 2024

Oplichter

Oplichter, iPhone 15 besteld, geannuleerd en wacht nog steeds dat het geld terug gestort wordt. Bij de politie gemeld!!

15 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zaak van een notoire internetoplichter

Ik wacht inmiddels al een maand op een iPhone. Verschillende keren mailcontact gehad en steeds wordt er gezegd dat hij er 'bijna' aankomt. Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken. Op de website staat de desbetreffende iPhone gewoon als 'op voorraad'. Hier is dus niets van waar.

Na wat research bij de KvK kwam ik er achter dat deze zaak van Amarsingh Balwantsingh is. Even googelen leert dat deze man een notoire internetoplichter is. Trap niet in de val en bestel hier vooral niet!

12 de julio de 2024

Gadgetfreakz = Oplichters

Brian van Gadgetfreakz blijkt een oplichter te zijn. Zijn website ziet er nochtans professioneel uit. Mijn iPhone is nog altijd niet geleverd en hij wil mijn geld niet terugbetalen. Mijn bestelling is van 15 april. Zelfs een aangetekend schrijven van mijn advocaat levert niets op.

15 de abril de 2024

Fraude

Escroc Bryan raconte n importe quoi jamais livré jamais remboursé. Une plainte a été déposé à la police et la société gadgetfreakzz et bien connue des services de police commandé iPhone 15.

11 de mayo de 2024

oplichter

Nr. 6103. Ik heb de telefoon op 1 juni 2024 besteld. Er is meer dan een maand verstreken. Nog steeds geen telefoon, geen geld. Reageert niet op brieven.

1 de junio de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.