Gainerlab Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det siger vidst sig selv at produktet er top klasse, når folk begynder at spørge om man har fået lavet hår.🙌 Athlete wax og gainer wax er gået hen og er blevet mine absolut favoritter. Blev simpelth... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great products, fast delivery, no fuss I've ordered from Gainerlab several times now, and the experience has been consistently good. The products are easy to work with and give a solid hold t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har virkelig ikke meget hår. Men den her voks gør hele forskellen. Den er lækker, nem at bruge og giver en fylde uden at håret klasker og fedter. Glæder mig til at prøve ansigtscremen og parfumer... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza

Escrito por la empresa

Gainer [LAB]™ — Hårvoks og hudpleje lavet af mænd, til mænd. Vi hedder Benjamin og Nicolai, og vi startede Gainer [LAB] fordi vi simpelthen ikke kunne finde et hårprodukt vi gad bruge. Ikke fordi vi er særlig kræsne. Men fordi de fleste produkter enten fedtede, var dyre uden grund eller bare ikke virkede særlig godt. Så vi besluttede at lave dem selv — med ordentlige ingredienser, ærlige priser og et resultat man rent faktisk kan mærke. Det startede med én hårvoks. I dag har vi et helt sortiment og har hjulpet tusindvis af mænd med at finde et produkt der passer til dem og deres hverdag. Vi er stadig de samme to fra Aarhus. Vi pakker stadig selv. Og vi er stadig mere optagede af at lave gode produkter end af at lyde vigtige. Prøv os — og mærk forskellen selv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

84 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pakketilbud med boks

Min ordre blev sendt forholdsvist hurtigt, jeg bestilte pakketilbud med 3 x voks

To athlete og 1 gainer.

Gainer er jeg ikke super tilfreds med, syntes slet ikke der var hold i den til mellem lang hår. Men athlete har jeg haft bedre held med. Den er perfekt mat og giver et langt hold.

1 de septiembre de 2026

Hej Noah,

Tusind tak for din anmeldelse!. Dejligt at høre at Athlete virker for dig. Hvis du sender en mail med dit seneste ordrenummer, så skal vi sørge for at den Gainer wax du har modtaget bliver skiftet ud med en Ahtlete uden beregning for dig selfølgelig.

Bedste hilsner
Benjamin / Gainerlab

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig tilfreds med athlete og gainer…

Virkelig tilfreds med athlete og gainer wax. Dufter godt, god konsistens, nemt at fordele i håret, ser ikke og føles ikke fedtet i håret. Meget tilfreds med produkterne. Hurtigere leveringstid end tidligere er et stort plus.
Og dejligt at bøtterne har fået en tiltrængt opgradering 👍🏻

7 de septiembre de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg synes det er et godt produkt men…

Jeg synes det er et godt produkt men jeg har købt athlete wax og er en smule skuffet over hvor meget man skal bruge fordi lige så snart man får varmet det op i hænderne tørrer det ud og der kommer minimalt i håret og man så er nød til at sætte det 3 gange før det sidder.
Men jeg ved ikke om der er en bedre voks der er nemmere at arbejde med som stadig har godt hold og kan sættes hele dagen? Jeg tog testen på hjemmesiden og den sagde det var den her jeg skulle have..

3 de septiembre de 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse, og fedt at du synes det er et godt produkt!.

Det er måske ikke tydeligt nok på hjemmesiden, men faktisk skriver vi også at man ikke skal varme det op i hænderne. Du skal blot fordele det godt mellem hænderne og derefter style som ønsket.

Hvis du forsøger at varme det op mellem hænderne, fordamper vandindholdet og så bliver det svært at fordele i håret.

Håber det giver mening.

Ellers kan jeg anbefale vores Original som måske er den voks der er nemmest at arbejde med og restyle i løbet af dagen.

Du må meget gerne skrive til os på Hej@gainerlab.dk så finder vi en god løsning til dig inden dagen er omme. Du er selfølgelig også meget velkommen til at give os et kald på 42484171 - så står vi klar ved telefonen.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre.

Bedste hilsner
Benjamin / Gainerlab

Virkelig et gode produkter

Virkelig gode produkter! Det er blevet min go-to voks til alt, kæmpe anbefaling

3 de septiembre de 2026

Hej Mark,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade over at vores voks er blevet din go-to!

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering
Super produkt👍

30 de agosto de 2026

Hej Tobias,

Tusind tak for din anmeldelse - Vi er glade for du har haft en god oplevelse!

Ikke meget i dåsen!

Blandet oplevelse! 4 dages levering (fint men ikke super hurtigt). Umiddelbart en fin voks (Athlete wax) men har fået en næsten kun halvfyldt dåse! Måske det er den mængde der skal være, men ser lidt tyndt ud! God duft og let at fordele i håret. Skulle dog måske have gået med den originale wax.

Hurtig svar på min anmeldelse og ny voks tilsendt. Retter min anmeldelse til 5 stjerner pga fremragende kundeservice 👌🏼

27 de agosto de 2026

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse - Vi retter selvfølgelig op på den halvfyldte voksbøtte.

Derfor sender vi en ny fyldt Athlete Wax og en Original Wax som plaster på såret!

Vi håber på at se dig igen!

Har min klareste anbefaling

Jeg har prøvet forskellige af deres vokse, og andre hårprodukter, og jeg må ærligt sige, det er altså et godt produkt. Det holder og dufter bedre end de fleste andre vokse jeg tidligere har prøvet. Har min klareste anbefaling.

25 de agosto de 2026

Hej Niclas!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Vi er glade over din oplevelse med vores hårvoks!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voksen er 10 ud af 10 og det samme er…

Voksen er 10 ud af 10 og det samme er kundeservice 🔥

24 de agosto de 2026

Hej Lanse!

Tusind tak for din anmeldelse og din flotte bedømmelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige modtaget 3 forskellige…

Har lige modtaget 3 forskellige hårvoks. Kan klar anbefale dem. Det min nye go to hårvoks. Samt hurtig levering. Ikke engang 5 min efter de var bestilt var de sendt afsted.

24 de agosto de 2026

Hej Patrick!

Tusind tak for din anmeldelse - Vi er meget glade over du har haft en god oplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prøvede et af deres produkter og blev…

Prøvede et af deres produkter og blev meget imponeret. Super god kvalitet!!

19 de agosto de 2026

Hej Villads!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dertil er vi glade over, din oplevelse af vores produkter!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

På mange måder et godt produkt…

Jeg har købt Gainer Wax fra Gainer Lab og på mange måder er jeg tilfreds. Den dufter fantastisk og føles godt i håret, da den på ingen måde fedter, hvilket er en klar forbedring i forhold til min tidligere id voks. Det jeg dog savner er hvor stærkt et hold Gainer Wax har. Den beskrives som at have et stærkt hold, men jeg oplever ikke at den holder så lang tid og har den styrke jeg forventede. Min gamle id voks holder faktisk længere.

15 de agosto de 2026

Hej Gustav!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Vi er glade over du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, samt beskriver hvad du savner!

Vi har en stærkere hårvoks som hedder Athlete Wax - Vi har derfor oprettet en ny forsendelse til dig med en Athlete Wax, så du kan få lidt stærkere hold!

Vi håber den passer bedre til dine behov - God fornøjelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig hurtig levering på ordren og…

Virkelig hurtig levering på ordren og super godt produkt!

15 de agosto de 2026

Hej Anders!

Tusind tak for din anmeldelse - Vi er glade for du har haft en god oplevelse!

Topklasse produkt

Topklasse produkt, super overrasket hvor hurtigt jeg modtog produktet. Klar anbefaling.

5 de agosto de 2026

Hej Simon!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Tak for at give os en anbefaling!

Super god voks

Super god voks, den holder længe og er nem og vaske ud👌

1 de agosto de 2026

Hej Noah!

Tusind tak for din anmeldelse - Vi er meget glade over du har haft en god oplevelse af vores voks!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Se det her er god kundeservice!

Se det her er god kundeservice!.
Jeg havde fået bestilt 3 stk Hårvoks fra Gainerlab, som jeg nu senere egentlig har fundet ud af slet ikke er helt så god som dem jeg havde før, så jeg skrev til dem at jeg undrede mig over at hårvoksen ikke var så god og holdbar som før, men det viste sig at jeg havde ret i at de havde ændret i voksen, men de havde stadig den gode gamle også skrev han jeg sender lige 3 nye til dig uden beregning også kan du give de andre du har videre til nogen der vil blive glad for dem🤩👏.

9 de agosto de 2026

Hej Kasper!

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade over, at vi havde beholdt den gamle opskrift, så du fortsat kan have lækkert hår hver dag!

Fantastisk hårvoks

Fantastisk hårvoks, som er ufattelig nem at arbejde med! Jeg har længe ledt efter en voks, som ikke gjorde mit hår fedtet, og som var nem at arbejde med, men dette fandt jeg i hår voksen fra gainerhair. Helt igennem overdådig hårvoks, som er alle pengene værd! Kæmpe stor anbefaling herfra!

25 de julio de 2026

Hej Nicolai!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Vi er glade over du har haft så god en oplevelse med vores voks!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har endnu ikke testet produkterne

Jeg har endnu ikke testet produkterne, så jeg kan ikke vurdere deres kvalitet endnu.

Bestillingen gik fint, men leveringen via GLS var skuffende. Jeg havde valgt hjemmelevering, men pakken endte i en pakkeshop på Islands Brygge, selv om jeg bor på Amagerbrogade med flere GLS-pakkeshops tættere på.

Mit råd til Gainer Hair er at tage en dialog med deres fragtpartner. En god Trustpilot-anmeldelse handler om hele kundeoplevelsen – ikke kun selve produktet.

14 de julio de 2026

Hej Asif!

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at fragten ikke gik hurtigere - Vi håber tilgengæld du har fået prøvet produkterne og har haft en god oplevelse med dem!

Mor på 61 år giver top karakter

Min søn på 28 år introducerede sin mor på 61 år for jeres voks produkter, og de er super gode.
Tak for god service også når GLS ikke leverer, så er I hurtige til at reagere.

17 de julio de 2026

Hej Hanne!

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Vi er glade over din oplevelse med vores voks!

Dertil var det godt vi fandt en løsning imens pakken var gået tabt unden fragten!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.