Service valo but delivery time ta ekto beshi. R bkash paymente 1.85 charge off krle ro vlo hiu.

Although the price is a little high compared to others, a good service has been received.

There are excllent and tasted topup side,, delivery time and customr service amazing

They are very trusted and fastest.they are working harder than you think.it's a reliable site.

1. Compañía de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gamers Topup an online digital gift card shop founded by a team of enthusiasts people with the goal to reach out to potential customers in Bangladeshi Market with newest video games keys, different official product license keys, and App store gift cards.

4,2

Muy bueno

Terrible experience

If you value your time and money, try to avoid this vendor. Their terms are so bad that they will charge money under unfair circumstances.
For me, they made me wait for a day, then asks for extra money because for USD-BDT rate. Which is simply a bad practice since maybe I placed my order before the rates went up? Maybe this could have been avoided if they processed my order fast enough?
From a customer this seems like they waited for the rates to go up and asked for more money which I do not owe.
In contrast, there are far better 3rd party digital vendors who are far bettter than these goofs.

30 de junio de 2022
Logotipo de Gamers Topup

Respuesta de Gamers Topup

you have to understand the situation of dollar rate against BDT, we cant update the price on our website daily basis.