Jestem klientem od kilku lat, za każdym razem transakcje są na najwyższym poziomie, konta jak i kody autoryzacyjny wysyłane bardzo szybko. W przypadku zmiany urządzenia lub wygaśnięcia haseł support z... Ver más
La empresa ha respondido
Games-access to jedna z najlepszych stron z kontami współdziolnymi,przystępne ceny i obsługa która szybko odpowiada na pytania(kupiłem już 3 gry i wszystko z nimi było dobrze,nawet gdy konto dostało b... Ver más
La empresa ha respondido
Szybkie przesyłanie niezbędnych informacji, świetny kontakt z działem obsługi. Zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie, z samymi kontami nigdy nie mialem problemu, masa miło spędzonych godzin dzięki ga... Ver más
La empresa ha respondido
Jesteśmy jednym z najlepszych sklepów internetowych dostępów do kont z grami! Marka games-access.pl została stworzona specjalnie z myślą o nowych klientach oraz tych którzy chcą pograć w najnowsze dostępy! Sprzedajemy dla was już od 4 lat i cieszymy się dużym uznaniem wśród klientów , z pełnym wsparciem oraz ochroną kupującego.
, , , Polonia
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Panstwo sprzedaja konto wspoldzielone, w opisie "dostep nieograniczony", a kiedy przestanie dzialac to zaslaniaja sie gwarancja w regulaminie (360dni).
Nie dosc ze kradziez od wydawcow to jeszcze oszustwo w opisie.
Aktualizacja:
Dostałem nowe dane, które dalej nie działają. Państwo dalej idą w zaparte, ze opis jest nieistotny, a regulamin którego i tak pewnie nikt nie czyta jest wiążący(po co w takim razie ten opis? może od razu wpisać w opis "zasady", ale nie bo wtedy mniej osób się złapie). Robią w balona jak się patrzy z szyderczym uśmiechem na ustach. Chyba nigdy w życiu na żadnym serwisie się tak nie zawiodłem. Podejrzewam, że większość tych jakże pozytywnych opinii to samochwały. Bo kto pisze opinie odnosząc się do innych, że ich nie rozumie? :)
Aktualizacja nr2:
Kolejny mail mowi, ze dane sa poprawne, bo sa. Da sie zalogowac,ale chyba jest juz za duzo chetnych na tym koncie i zainstalowac sie juz nie da. Prosi o ponowny zakup. W mailu dostaje rowniez zarzut oczerniania- prosze kazdego zainteresowanego o kontak, podam screen z rozmowy mailowej oraz komunikaty z ms store, co wyjasni zarzut oczerniania.
Swoja droga na maile teraz nie musze czekac godzinami, a dostaje zaraz odpowiedz. Gdyby to chodzilo o haslo to bym czekal kilkanascie godzin pewnie.
Chyba czas nagrac film na yt wyjasniajacy ten sklep.
Wszystko poszło sprawnie i bez problemów.
Sprzedawca nie wysłał danych do logowania przez trzy godziny. Napisałam o zwrot ale sprzedawca uważa że wszystko wysłał ale je tego nie otrzymałam. Nie respektuje praw konsumenta. Nie polecam nikomu tej strony ponieważ są z nią same problemy.

Respuesta de games-access.pl
Polecam system dodawania kont o niebo lepszy niż u konkurencji
zakupione gta sa
Występuje błąd podczas uzyskiwania kodu do konta steam: brak kodu, odczekaj chwilę i spróbuj ponownie
poproszono mnie aby wysłać dane logowania i zostało mi doradzone wykonać reset pc co również wykonałem lecz nie przyniosło to pożądanego efektu
po czym w kolejnej odpowiedzi poproszono mnie o dane logowania które wysłałem 2 wiadomości wyżej, ponowiłem i wysłałem kolejny raz po czym uzyskałem odpowiedź, że wysłałem dwa konta kiedy jedno jest do steam a drugie do rockstara do którego nie da się uzyskać kodu ani nawet nie jest potrzebny także zajebista znajomość własnego produktu xD
następnym krokiem w kabarecie jest odpowiedź taka: ogólnie na rockstarze jest wyłączone logowanie za pomocą kodu
tak, napisałem to samo wiadomość wyżej a dostałem taką odpowiedź
i nie uzyskałem pomocy z dostępem do konta, zmarnowane 3 dni
nie polecam tej strony i zalecam skorzystać z innej
mega fajna strona z gierkami kupilem z 5 gierek za kazdym razem dostalem to co chcialem
Kupiłam przez tą stronę "the sims 4 wszystkie dodatki" niestety okazało się, że nie wszystkie pakiety są dostępne. Wciąż mam problem z ustawieniem języka polskiego w grze niestety, obsługa odpisuje zdawkowo typu "ale język polski jest" itd. Zupełnie nie są pomocni. Mam wrażenie jakbym pisała z rozgoryczonym dzieckiem a nie z profesjonalna obsługa. A szkoda.
Dobra szybka pomocna obsługa.
Produkt zgodny z zamówieniem oraz szybkie odzyskanie dostępu do konta.
Wszystko działało ale do czasu
Kupiłem dostęp do konta, grałem na nim przez około 2/3 miesiące, po czym od dwóch dni nie jestem wstanie się zalogować na te konto, pisałem parę mailów ale nie da się z obsługą klienta zbytnio dogadać…
EDIT: Dostałem dziś odpowiedź, że sprawa jest w toku wiec czekam z osądem

Respuesta de games-access.pl
SCAM ! Kupiłem i już 3 dzień bez konta i jakiegokolwiek kontaktu. Na szczęście jest to kilka złotych. NIE POLECAM !

Respuesta de games-access.pl
Jak dla mnie dramat ale to zależy raczej na jakie konto się trafi. Wykupiłam grę, pisze jasno że jak ktoś gra to jest kolejka ale bez przesady, widzę że nikt nie gra, wchodzę w grę i pogram 10 minut bo zaraz ktoś inny wchodzi i mnie rozłącza:))
Najlepsze miejsce do kupowania gier. Kupiłem gry za 30 zł które normalnie kosztują540 zł. Bardzo polecam
Blyskawiczny zakup, swietna instrukcja i legitne oferty za grosze, na pewno jeszcze nie raz cos zakupie, polecam bardzo
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.