Games ontvangen in perfecte staat
Games ontvangen, alle 3 in perfecte staat.
Communicatie en servia prima
Games en Consoles
heenweg, 59 D, 2691LC, S-gravezande, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Games ontvangen, alle 3 in perfecte staat.
Communicatie en servia prima
Ik had een playstation besteld met de vraag of of deze op tijd verstuurd kon worden ivm de verjaardag van mijn zoontje. De playstation werd echter te laat verstuurd, waardoor ik in allerijl er ergens anders eentje moest kopen. De playstation is retour gegaan naar gameshop x. Ik heb een bevestiging van post nl dat deze retour is afgeleverd, maar ze weigeren een terugbetaling en beweren doodleuk dat ze hem niet ontvangen hebben. Hele slechte ervaring dus en zou het niemand aanraden
Een aantal artikelen besteld. Het duurde al langer dan verwacht. Toen ik mijn pakketje binnen kreeg misde ik wat van mijn bestelling. Dit kan altijd gebeuren dat er wat fout ging. Vervolgens contact gehad en het zou later verzonden worden, was naar verkeerd iemand gestuurd. 2 weken later was dit nog niet gebeurd.
Dus weer contact gehad en besloten om het bedrag te gebruiken voor andere spellen toe te sturen. En paar dagen later de spellen ontvangen, echter was 1 hoesje leeg. Mailtje weer gestuurd maar niks op gehoord nog.
Er kan altijd wat mis gaan maar dat er gewoon zoveel mis gaat bij 1 bestelling is wel echt heel slecht.
Ik krijg gewoon geen reactie of een mail van track and trace, aantal dagen geleden bestelt. Geen reactie.
Nintendo switch oled hier gekocht.
Enkel dagen gewacht op de levering maar wast het wel waard. Super mooi product ontvangen en stevig verpakt
Alles was zo als omschreven eb werkt perfect. Volgende aankoop zou ik zo weer doen hier mocht ik iets anders willen.
Received broken stuff, not being replaced.
Reported the broken materials immediately, still no solution and cannot play.
A broken device was so corroded it didnt power on, asked to be repaired.
Only received an extra invoice and threat of even more extra cost if i would pay.
Be warned

Respuesta de GameshopX.nl
Ps4 controller gekocht, maar die had vervolgens schade bij de oplaadpunt. Na contact via de mail kon ik uiteindelijk de oude opsturen en kreeg ik een nieuwe die werkt.
Een 'refurbished'(!) ps4 controller gekocht en kwam een 2de hands (zwaar gebruikt en batterij gaat niet eens uur lang) controller in een doos alleen met papieren in! Controller rammeld van binnenkant. Per direct contact genomen via email, 5 dagen geen reactie. Telefoonnummer is niet in gebruik en uiteindelijk kon met iemand praten via whatsapp support.
Hij kon mij al doorgeven via whatsapp dat mijn retour wordt niet geaccepteerd 🤣 Geven ze mij door dat de controller was heeeeel goed gecheckt en gecontroleerd en rammelen niet! (Ik had al voor verzendkosten betaald, en voor retour moet je nog een formulier invullen en ook terug sturen! Ik heb het tuurlijk niet retour gestuurd na mijn ervaring met de klantenservice) Verpakking was ook perfect zeggen ze! Dus dit is gewoon OPLICHTING, AFBLIJVEN EN NIKS KOPEN VAN ZE!
Update aan de oplichters:
Ik kan alles bewijzen, geen praatjes maken leugenaars!! Ik ben niet de enige, zie alle reviews. Schaam jullie!!!!!!!!

Respuesta de GameshopX.nl
Een ps4 aangekregen die geen discs las. Hierover gemaild en onmiddellijk reactie gekregen dat er veel misbruik gemaakt werd door klanten die een ander product retourneerde. Begrijpelijk… maar als eerlijk klant volste vertrouwen dat het goed kwam. Ps4 geretourneerd, ps4 niet aangenomen, ps4 2e keer geretourneerd weer niet aangenomen retourperiode voorbij, dus ik beroep me op garantie. Mails en berichten geen reactie. Zoon kocht dit met z’n eigen zakgeld 100 euro retourkosten ondertussen al 30 euro. Zwaar teleurgesteld in deze online shop. 130 euro weg aan rommel. En in eerde reviews te zien compenseert men met korting in hun webshop. Dag en bedankt ik bestel hier niet meer en ga uitzoeken waar ik klacht kan indienen.
Ik had 2 nieuwe remote controllers besteld voor de Wii. Het duurde even voordat de bestelling in behandeling werd genomen, maar dat kwam ook door de feestdagen. Het pakketje blijkt maar niet aan te komen. Dus ik was eerst licht sceptisch, maar dat was volledig onterecht. Het pakje was echt niet door de post in behandeling genomen. Nadat ik dit meldde, werd ik keurig te woord gestaan en werd het probleem perfect opgelost. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Dus ik ben tevreden klant!
Bedankt GameshopX voor de goede service en snelle verzending van mijn Wii. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kom zeker vaker terug als ik iets zoek van Nintendo!

Respuesta de GameshopX.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.