Top hosting, beste cpu's voor gamehosting met DDR5 voor een erg schappelijke prijs! Ik zou iedereen aanraden om hier te hosten als je echt naar een kwaliteit hosting zoekt. Verder hebben ze een overzi... Ver más
Ik maakte een ticket met een probleem vervolgens wordt er redelijk snel op gereageerd wat opzich 'goed' is maar na meer als 1 dag komen ze met een antwoord je server is corrupt we kunnen niks voor je... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
GameStarHosting is a top choice for gamers, specializing in powerful and reliable game servers. With fast performance, a user-friendly interface, and 24/7 customer support, GameStarHosting enables seamless multiplayer experiences and unique gaming adventures worldwide. For quality and flexibility, gamers choose GameStarHosting.
Casinoweg 183, 5915EE, Venlo, Holanda
- +31657817774
- Info@gamestarhosting.com
- gamestarhosting.com
No ha contestado las opiniones negativas
Goeie services
Mymchosting is een goedkoper hosting en de service is uitstekend, er is weinig tot nooit problemen bij de hosting, en als er update worden doorgevoerd wordt dit van tevoren aangegeven.
Als je problemen hebt of vragen dan zijn de staffleden daar altijd beschikbaar om te helpen
Oplichters
Oplichters, proberen je veelste duren dedi servers aan te smeren wat eigenlijk vps servers zijn, daarnaast halen ze je review offline als deze niet positief is door m te rapporteren, ook betalen ze mensen om positieve reviews te plaatsen! Alsjeblieft pas op met deze smerige oplichters!
Top kwaliteit hosting
Top kwaliteit hosting met ultieme performance
scam?
blijkbaar is een dedidacted server gewoon een server op de pterodactyl panel!? scam!?
Recentie
Hoi! Ik heb recent te make met MyMchosting gehad dit was enorme fijne ervaring ik werd goed behandeld ze hielpen me en er was snelle reactie tijd
Snel en goed team
Snelle servers en behulpzaam team die je met alles helpen als je er om vraagt. Heb de server nu 1 maand en nog geen enkele keer problemen gehad
Geweldige host
Geweldige host! Ik en een paar vrienden hadden het idee om een community server te starten, host heeft al mijn vragen beantwoord en mee geholpen voor het installeren. hierna nog meerdere servers bij de host gedaan en elke keer helpt hij vriendelijk mee! Ik heb veel host gehad voor een minecraft server maar ik kan oprecht zeggen dat dit by far de beste is!
Top server
Hierop kan je een heel goede server halen waar geen lag op is en de staff is heel vriendelijk en helpen je met veel vriendelijkheid en snelheid! Heb hier zelf ook een server op gekocht en het was een heel fijne ervaring ik en mijn vrienden hebben hier fijne tijden op gehad en ik raad het zeker aan aan andere mensen die zoeken naar een hosting.
Más información sobre otros tipos de reseñas.