Jeg skulle bruge tre buketter til Mors Dag, og valgte Gamst Blomster i Hellerup (Rotunden) – og det var virkelig den rigtige beslutning. Selvom der var ekstremt travlt, blev jeg mødt med overskud, ve... Ver más
La empresa ha respondido
Gamstblomster, Meny Vermlandsgade: Jeg er altid gået glad hjem herfra. Personalet er altid rigtig søde, hjælpsomme og dygtige til at pakke blomster ind. Der er især en rigtig sød medarbejder me... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle afhente bårebuket, fint. Men ville bestille en ekstra bårebuket for andet familiemedlem, men ekspedienten der stod der, vidste ikke hvordan man binder bårebuket 🤔 ikke ok i en blomsterbutik 😬... Ver más
La empresa ha respondido
Vi handler primært i butikken i Meny, Rotunden i Hellerup, og oplevelsen er konsekvent i topklasse. Betjeningen er altid kompetent, imødekommende og venlig. Medarbejderne tager sig tid til kunderne... Ver más
La empresa ha respondido
I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.
Litauen Alle 13, 2630, Taastrup, Dinamarca
Ha contestado el 78% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastiske blomster, der af en eller anden grund, altid holder sig friske i længere tid end dem man får i supermarkedet. Altid super service og vejledning. En fornøjelse.
Altid super udvalg, god kundeservice og fremfor alt følger de med i tiden. Handler i Charlottenlund
Vi har gennem lang tid haft fornøjelsen af at få passet vores blomster gennem Gamst Blomster. Rasmus som er deres kontaktperson til vores firma er altid smilende og serviceminded, når han besøger os. Han svarer gerne på eventuelle spørgsmål og passer jobbet i fin stil.
Vi kan klart anbefale Rasmus fra Gamst Blomster.
Peter Lykkeby
Vest Administrationen
Fantastiske buketter, altid en fornøjelse at handle her
Jeg fik en fin service. Blomsterne blev leveret til Kirke som aftalt. Det var nogle flotte buketter. Prisen var fin.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.