Ben blij met de Japanse olie. Heb al diverse baat bij deze olie gehad. Ben blij dat ik deze gevonden heb. Gebruik de olie dagelijks in de diffuser en evt bij pijntjes wanneer nodig.
Consulta las opiniones de los clientes
Alle producten breed inzetbaar. Sauna, massage, hooikoorts, hoofdpijn, bij schoonmaak, innemen bij keelpijn, als luchtverfrisser, etc. Al meer dan 10 jaar kopen wij bij GaniQ & More (voorheen LK Pro... Ver más
La empresa ha respondido
Product was vlot te bestellen. De betaling kon perfect afgehandeld worden en de levering liep op rolletjes. Topproduct van een tophandelaar.
Información sobre la empresa
- Consultor de salud
- Tienda de insumos de aromaterapia
- Tienda de salud y belleza
- Tienda de hierbas
- Tienda de insumos para masajes
- Máquina expendedora de productos para el cuidado de la piel
Escrito por la empresa
Wij zijn GaniQ & More, een bedrijf dat de wereld gezonder wil maken. Onze missie is om natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten beschikbaar te maken voor een grote groep mensen. De webshop is gespecialiseerd in 2 zeer veelzijdige exclusieve Yin Yang oliën met leerzame blogs van een Vitaliteitscoach. Gezondheid is rijkdom.
Información de contacto
Gewelf 19, 6641NA, Beuningen Gld, Holanda
- 0616402301
- service@ganiqmore.nl
- ganiqmore.nl
De Japanse olie doet zijn werk op alle fronten
Ben blij met de Japanse olie.
Heb al diverse baat bij deze olie gehad.
Ben blij dat ik deze gevonden heb.
Gebruik de olie dagelijks in de diffuser en evt bij pijntjes wanneer nodig.
Voel verschil meteen
Hebt ervaring met de produkten voor meer dan 3 jaar. Kwaliteit is nog heel goed. Werk snel en is effektief.

Respuesta de GaniQ & More
Na de bestelling zeer snelle levering
Na de bestelling zeer snelle levering. Uitstekend verpakt, xodat de breekbaare verpakking ongeschonden aankomt. Bij vragen krijg ik een zeer duidelijk, uitgebreid en gespecificeerd antwoord. Je wordt als klant zeker geholpen als je vragen hebt. Ejn wat geleverd wordt is van een uitstekende kwaliteit

Perfect
Duidelijke informatie op de site en producten snel, keurig en met zorg verpakt ontvangen

Respuesta de GaniQ & More
Een leven zonder Japanse plantenolie is ondenkbaar, multifunctioneel in gebruik
Al meer dan 10 jaar kopen wij bij GaniQ & More (voorheen LK Product). Altijd goede adviezen, netjes verpakt en een persoonlijke noot.
Kortom een top product verkocht door een zeer betrouwbaar bedrijf.

Respuesta de GaniQ & More
Ik gebruik al meer dan 10 jaar de…
Ik gebruik al meer dan 10 jaar de ying-yang olie, voor zere spieren of pijnlijke gewrichten. Ook super voor verkoudheid door de inhaler te gebruiken en s avonds voor het slapen gaan je borst mee in te smeren. Ook super bij hooikoorts, zo nu en dan speelt mijn tennisarm me weer parten, ff insmeren met de olie, gelijk verlichting.na een heftige wandeling heb ik vermoeide voeten , ik masseer ze dan met de olie en het voelt weer top.

Yin yang
Ik gebruik Yin Yang al meer dan 15 jaar. Bij hoofdpijn even de slapen masseren met deze fijne olie in snel hiervan verlost. Hetzelfde bij migraine aanval. Echt een verademing. Bij verkoudheid, spierpijn. Altijd bij me in de auto opkikker bij vermoeidheid. Kortom ik kan Yin Yang niet meer missen.

Respuesta de GaniQ & More
Ying yang japanische planzenoil.
De eerste keer dat ik het kocht, was ik op de huishoudbeurs jaren terug. Ik kan niet zonder. Fantastisch. Gaat overal mee. Al ben ik maar 1 dag weg of 3 weken. Het gaat mee. Helpt ook tegen de processierups. Zeer tevreden er over. Ook vriendinnen en koorleden vinden het fantastisch. Wat een uitvinding. Thnx.

Respuesta de GaniQ & More
Easy to install and great product
Great service and great product highly…
Great service and great product highly recommended
Easy to install all together great…
Easy to install all together great product
Top product!!
Super snelle levering. Top product, goede kwaliteit voor een goede prijs!
Blij mee!

Apple Watch Bands
Love my new interchangeable bands and they are easy to change yourself. Definitely recommend LK products.
Vlot, top.

Respuesta de GaniQ & More
Más información sobre otros tipos de reseñas.