GaragePark - Rosmalen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Kruisstraatse Akkers 21, 5249 JM Rosmalen, Noord-Brabant, NL

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op zich prima boxen, maar binnen een jaar al ruim 24% in prijs gestegen. Kijkende naar de website vragen ze nu zelfs al nog meer geld. Als de prijs de komende 5 jaar nog een keer stijgt, zeg ik mijn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over Garage Park Services. Alles was perfect en snel geregeld. Het is een fijne en veilige plek om je kleine werkplaats te runnen of je spullen te be

Información sobre la empresa

1. Planta de almacenamiento

Escrito por la empresa

Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!

• Kruisstraatse Akkers 21, 5249 JM, Rosmalen, Noord-Brabant, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

84 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie. Schoon en opgeruimd complex met alle voorzieningen.

29 de junio de 2026

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Bedankt voor het delen van je ervaring, Vincent. Veel plezier met je GaragePark box!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Asbest/Milieu

Toen ik het huurcontract doornam las ik dat ze niet weten of er asbest is verwerkt of dat er geen verontreiniging aanwezig is en hierdoor kunnen ze dus geen garantie geven dat er geen asbest of verontreiniging aanwezig is.
Ik heb hun hierover een mail gestuurd en ze gaven aan dat de garagebox asbest vrij is maar toen ik hun vroeg om dit aan te passen in het huurcontract kreeg ik te horen dat ze geen teksten en artikelen in het huurcontract kunnen aanpassen.
Aangezien ik hier niet mee akkoord was heb ik het huurcontract maar niet getekend, wat wel spijtig is.

Update 11/09/2025: Na het plaatsen van deze review hebben ze het huurcontract aangepast. Ik verander hierbij mijn ervaring van 1 naar 4 sterren.

25 de agosto de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je standpunt en vinden het jammer dat we op dit punt niet tot een overeenstemming zijn gekomen. We willen je verzekeren dat we altijd transparant willen zijn en zo goed mogelijk een uitleg proberen te geven. We zullen zeker contact met je opnemen om de situatie verder te bespreken en samen te kijken naar een mogelijke oplossing.

We waarderen je geduld en hopen alsnog tot een oplossing te komen die voor beide partijen acceptabel is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was snel en vlot geregeld, de ontvangst en kennismaking met de locatie was uitstekend, dank u wel

29 de agosto de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij te horen dat alles snel en vlot is geregeld. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden en het is fijn om te horen dat dit ook zo ervaren is.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback, en we hopen dat je tevreden zult blijven met je keuze!

fast great service

fast great service

15 de agosto de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Thank you for your great review! We’re happy to hear you appreciated our fast and excellent service. If you need anything else, we’re always here to help!

Best regards,

Top hele goede…

Top ontvangst en een hele goede begeleiding

12 de agosto de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze ontvangst en begeleiding als top hebt ervaren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Belachelijke prijsstijgingen!!

Als de prijs de komende 5 jaar nog een keer stijgt, zeg ik mijn contract op. Ik vraag mij ook oprecht af hoe ze zulke absurde prijsstijgingen kunnen verantwoorden? De meeste kosten zijn al lang gemaakt tijdens de bouw van het park..

7 de julio de 2025

Bedankt voor je review.

We begrijpen dat prijsstijgingen frustratie kunnen opleveren en vinden het vervelend om te horen dat dit jouw ervaring met GaragePark negatief heeft beïnvloed. Gelukkig merken we dat veel huurders in ons park tevreden zijn over het huren van een garagebox op ons GaragePark in Rosmalen.

Het genoemde percentage klopt niet; we hebben destijds een duidelijk actietarief aangeboden. Vanwege veranderende marktomstandigheden zijn wij echter genoodzaakt geweest om de huurprijs aan te passen.

Wat we wél blijvend kunnen bieden, zijn de volgende voordelen:
- De voordeligste premium garagebox van Rosmalen en omstreken
- De best beveiligde garagebox van Rosmalen (Borg-2 gecertificeerd)
- Een lager tarief dan geldt voor nieuwe huurders

We lichten dit graag persoonlijk verder toe en staan altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact met ons op via info@garagepark.nl, dan denken we graag met je mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en keurig afhandeling van…

Snelle en keurig afhandeling van aanvraag voor garagebox

14 de junio de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de afhandeling van je aanvraag voor de garagebox snel en keurig is verlopen.

Snel geschakeld

Snel geschakeld, fijne sleuteloverdracht en tekst en uitleg. Heel blij met deze nette nieuwe ruimte!

14 de junio de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Wat een fijne review, dank je wel! Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen, van de sleuteloverdracht tot de uitleg. En natuurlijk heel leuk dat je zo blij bent met je nieuwe, nette ruimte!

Netjes ontvangen

Netjes ontvangen
Nette loods
Vriendelijke beheerder

28 de mayo de 2025

Dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles netjes verzorgd en duidelijke…

Alles netjes verzorgd en duidelijke uitleg dus zeer tevreden mvg Glasservice073 Danny v/d Velden

20 de mayo de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles netjes verzorgd was en dat onze uitleg duidelijk is overgekomen. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, dus jouw tevredenheid betekent veel voor ons.

Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Super service

Super service, mooie boxen met stroom en licht. Snel en flexibel qua opleveringsdatum

6 de mayo de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de garageboxen met stroom en verlichting. Ook leuk dat je onze flexibiliteit rondom de opleveringsdatum waardeert. We hopen dat je met veel plezier gebruik blijft maken van je box!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over Garage Park…

2 de mayo de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Hartelijk dank voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én de veilige en praktische werkplek die wij bieden. We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we altijd voor je klaar!

afspraken op tijd nagekomen

afspraken op tijd nagekomen, voorkomende behandeling.

4 de abril de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Fijn te lezen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

Topi

De aan loop om een keer een bezichtiging te doen ging een beetje moeizaam maar eenmaal alle papieren te hebben in gevuld ging alles zeer goed en snel . netjes geholpen door de beheerder en had ook alles goed uitgelegd . dik te Vreden over hoe het allemaal gegaan is

22 de marzo de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Dank je wel voor de mooie review. Wij zullen intern nagaan wat er niet goed is gegaan met de bezichtiging zodat wij dit de volgende keer kunnen voorkomen. Verder zijn wij blij te lezen dat alles daarna alles goed en snel is verlopen. Wij wensen je veel plezier met de box. Met vriendelijke groet, Team GaragePark

GaragePark is netjes

GaragePark is nieuw, schoon en perfect onderhouden. De verlichting is supergoed, waardoor ik ook ’s avonds zonder problemen kan werken. Daarnaast zijn er drie stroompunten, wat echt ideaal is. Alles is gewoon goed geregeld. Heel tevreden!

11 de marzo de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Dank je wel het delen van deze mooie review. Misschien goed om te melden dat er nog een vierde vierde stroompunt op het plafond bevestigd zit. Veel plezier met je box. Met vriendelijke groet, GaragePark

Excellent

Nice, garage park with toilet. Everything is clean and perfect.

28 de febrero de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Thank you for this review, we are very happy with it. Kind regards, GaragePark

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stayed completely satisfied with…

Stayed completely satisfied with service and location provided. They are easy to reach, very responsive and helpful!

6 de febrero de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Thank you for the nice review. It's nice to hear that our efforts are appreciated. We are happy to do this. Kind regards, GaragePark

Goed en snel contact

Goed en snel contact, fijne beheerder en net complex

17 de febrero de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Dank je wel voor het plaatsen van deze mooie review. Met vriendelijke groet, GaragePark

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke afspraken en een vlotte afhandeling

Duidelijke afspraken en een vlotte afhandeling. De flexibiliteit bij GaragePark is uitstekend en de oplevering van de box was keurig en stipt op tijd.

14 de febrero de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Heel erg fijn om deze mooie review te mogen ontvangen, dank je wel. We doen ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en fijn dat het ook zo wordt ervaren. Met vriendelijke groet, GaragePark

Ligt goed gelegen

Ligt goed gelegen. Snel en duidelijk geregeld

1 de febrero de 2025

Respuesta de GaragePark - Rosmalen

Dank je wel voor het plaatsen van de review. Met vriendelijke groet, GaragePark

8 consejos para escribir buenas reseñas.