Vi valgte Gardinkongen pga gode oplevelser på trustpilot. Da vi fik 4 lamel gardiner, var der 2 som ikke virkede. Stor var frustrationen, men vi sendte videoer afsted med fejlen og hurtigt sendte Gar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var meget nervøs for at bestille gardiner over nettet. Men det havde jeg ikke behøvet at være. Målene passer perfekt, og farverne er ligesom de skal være! Og så gik det tilmed hurtigt med levering... Ver más
Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Ver más
Flotte duo-rullegardiner som blev leveret længe før lovet - dejligt! Jeg giver dog kun 4 stjerner, da alle tre gardiner var monteret omvendt på aluskinnen og beslagene derfor skulle vendes omvendt end... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.
Información de contacto
Linåvej 9D, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- 93202288
- info@gardinkongen.dk
- gardinkongen.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
pæne varer og nemt at opsætte men der…
pæne varer og nemt at opsætte men der var ikke nok meter kæde medsendt .
dette vil blive eftersendt

Fantastisk og høflig betjening
Fantastisk og høflig betjening, varen var hurtig fremme og alt levede op til vores forventninger

Respuesta de Gardinkongen
Pålidelig og levering til tiden
Super god oplevelse i forhold til levering, pris og kvalitet. Kan varmt anbefales

Manglede beslag til mine nye gardiner
Manglede beslag til mine nye gardiner
Og de sendte dem dag efter 💪🏼

Respuesta de Gardinkongen
Net at designe gardinet på appen
Net at designe gardinet på appen. Kom til tiden i en god kvalitet.

Respuesta de Gardinkongen
Elendige beslag - gardin falder ned.
Har på trods af dårlig erfaring med opsætning af første plissegardin, købt endnu et. Det var så en dårlig beslutning, da de der små elendige beslag, slet ikke fungerer i murværk. Gardinet skal klikkes ind i beslaget og hvis det hele ikke sidder snorlige, så falder skinnen ud af beslaget. Og når det har gjort det nogle gange, så er det slidt og så skal beslaget flyttes. Dvs. nye huller bores osv. Fatter ikke man ikke laver et ordentligt beslag. Det kan selv IKEA finde ud af.
Hullerne til beslaget er så små at kun små skruer kan gå ind igennem. Og det fungerer ikke med gammelt murværk. Der skal nogle fornuftige skruer til.
Gardinkongen har prøvet at hjælpe og servicen er fin nok, men produktet er dårligt.

Perfekt levering
Perfekt levering. Lamelgardinerne var lige som ønsket, og nemme at sætte op.

Super forretning
Flotte gardiner. Meget tilfreds. God service og hurtig levering. Har lige bestilt to gardiner mere her til aften så det passer sammen i vores stue.

Respuesta de Gardinkongen
God service og hurtigere levering end…
God service og hurtigere levering end forventet

Helt fantastisk til prisen
Helt fantastisk til prisen. Vi havde først en gardinbus ude for at give et tilbud til gardiner/plissegardiner til hele vores hus, men da det virkede noget dyrt, besluttede jeg mig for at bestille hos gardinkongen i stedet.
Det var (meget) billigere, og monteringen var slet ikke besværlig. Jeg var naturligvis bekymret for hvor meget tolerance man kan tillade sig at have i forhold til mørklægningsgardiner monteret i lysning, så jeg bestilte en mindre omgang først, for lige at pejle mig ind, med nogle af de mindre vigtige gardiner i huset.

Respuesta de Gardinkongen
Har nu to gange bestilt gardiner hos…
Har nu to gange bestilt gardiner hos gardinkongen, og jeg må sige at det bare fungerer 🙌🏻 Jeg fik dem endda 3 dage før estimeret levering, så det kan man jo ikke klage over 👌🏻

Produktet er som ønsket
Produktet er som ønsket, go kvalitet, varen kom to dage før leveringstid.

Respuesta de Gardinkongen
God service og gode produkter
Bestilte Gardinkongens gardinbus til at komme ud på adressen og opmåle samt give et tilbud på de ønskede gardiner.
Accepterede det oplyste tilbud med det samme og efter et par uger var gardinerne produceret og klar til montering af gardinkongens meget venlige og servicemindede medarbejder.
Rigtig god service, både ved deres besøg samt ved henvendelse til kundeservice.
Produkterne er tilmed rigtig gode og i fin kvalitet.
Kan varmt anbefale dette firma!

Respuesta de Gardinkongen
God kvalitet og god service
Sød og hjælpsom kundeservice ift. valg af type og farve, hurtig levering og gardinerne lever fuldt op til vores forventninger. Så vi kommer gerne igen hvis vi skal have flere gardiner.

Bestemt et køb værd
Nem bestilling. God dialog/information. Levering til tiden. Ingen fejl eller mangler. Plissé- og lamelgardiner af super fin kvalitet. Nem og gedigen montering. Gardinkongen.dk kan varmt anbefales.

Respuesta de Gardinkongen
Godt match af kvalitet og pris
Nem og overskuelig hjemmeside. Præcis leveringstidsangivelse. Produktet passede perfekt og var nemt at sætte op

Kun gode oplevelser herfra
Kun gode oplevelser herfra. Hurtig levering, god info på hjemmeside, ok priser, fine produkter.

Jeg kan kun anbefale Gardinkongen
Jeg kan kun anbefale Gardinkongen. De er yderst professionelle og har et særdeles behageligt personale, lige fra dem man taler i telefon med og til dem, der kommer ud og udfører de givne opgaver. Kvaliteten er i top og deres priser er meget tiltalende, da de kører nettopriser uanset om man køber på nettet eller de kommer ud til dig med varerne.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.