Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super kvalitet og service helt i top ⭐️ Vi fik gardiner fra Gardinkongen første gang i 2022 i forbindelse med en større renovering. Vi har været så glade for både kvalitet, udtryk og servicen, at er... Ver más
For 5 år siden købte vi nogle plissegardiner hos Gardinkongen, som vi er meget glade for. Desværre har et af gardinets mekaniske pumpe anordning nu fået en defekt. Efter en snak med Gardinkongens m... Ver más
Vi bestilte et mørklægningsgardin hos Gardinkongen.dk, men desværre lavede fragtfirmaet en stor fejl, så vi ikke fik det i hænderne. Fragtfirmaet gjorde ingenting for at hjælpe, og trods fejlen ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.
Información de contacto
Linåvej 9D, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- 93202288
- info@gardinkongen.dk
- gardinkongen.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Plissé gardinerne nåede frem lang tid…
Plissé gardinerne nåede frem lang tid før lovet og passer perfekt på mål. Der medfølger god instruktion for montage. Ellers har hjemmesiden god og kort video instruktion om ophængningsprocessen. Alle nødvendige oplysninger fremgår af hjemmesiden.
Konge service.
Hurtig levering og kanon god hjælp fra Ursula og Co ifm bestilling mv.
Rigtig fine lameller, som er let at hænge op samt duette plisse, som er perfekte med mørklægning.
De varmeste anbefalinger herfra.
Alt var som aftalt
God service
God service. Rullegardinerne passer perfekt og de er nemme at sætte op.
Jeg bestilte det billigste rullegardin…
Jeg bestilte det billigste rullegardin jeg kunne finde på gardinkongen.dk
Kvaliteten er klart bedre end forventet, levering var smertefrit og nem.
240cm bredt rullegardin
Et smukt gardin i perfekt mål og højt…
Et smukt gardin i perfekt mål og højt kvalitet.
Leveret næsten to uger før tid. 🙏😍
Nemt at gå til ved bestilling
Nemt at gå til ved bestilling. Rimelig hurtig levering.
Leveringen var hurtigere end anslået…
Leveringen var hurtigere end anslået også selvom der var fejl ved leveringen, og gardinet blev leveret andet sted. Hurtig ekspedition og vi fik vores gardin leveret. Dette er 2 gang vi har bestilt gardin herfra og ikke sidste gang.
Nem og hurtig gardin handel
Nem og hurtig gardin handel. Lamelgardiner i specialmål passede perfekt efter vores opmåling.
Nem og hurtig bestilling og fair pris
Nem og hurtig bestilling og fair pris. Produktet er fint og passer bare
Får jeg nogensinde mine gardiner???
Jeg har lagt en bestilling ved gardinkongen for over 1 måned siden, og de fungerede meget fint. Jeg var ikke hjemme ved første leverance d. 13/07, og får en besked 6 dage efter d. 19/07 fra gardinkongen, om jeg vil have den leveret igen og hvilken dag. Det vil jeg da selvfølgelig gerne, og jeg skriver onsdag d. 24/07. Det var helt i orden skrev kundeservice, men de skriver også at det godt kan være den kommer før, selvom jeg har bedt om onsdag???
Jeg får en besked om tirsdagen fra Danske Fragtmænd at pakken er leveret, jeg har dog ikke modtaget nogen pakke. Jeg ringer til Danske Fragtmænds kundeservice, og de siger den er leveret i Herning, jeg bor Aarhus, og at personen fra gardinkongens kundeservice har lavet en fejl og sendt den tilbage. Jeg prøver så at skrive til gardinkongen tirsdag d. 23/07 på mail, da deres telefon har sommerlukket, og de skriver at de svarer inden for 2 hverdage. Jeg har stadig ikke modtaget svar, selvom jeg har skrevet flere gange, og jeg har ingen ide om jeg nogensinde får mine gardiner. Det er i dag d. 29/07, og jeg vil egentlig gerne bare have det jeg har betalt for.
Ikke noget at klage over
Elsker deres gardiner
Elsker deres gardiner, de passer altid perfekt til vores vinduer. Kvaliteten er top, de har mange farver at vælge imellem, og prisen er relativt lav.
Hurtig leveringstid.
Super kvalitet!
Vi har købt 3 rullegardiner.
Er meget tilfredse med kvaliteten. Super service undervejs i købet.
Kan være lidt svært at vurdere farven på hjemmesiden og opsætningen i karm kan drille lidt hvis rullegardinet er målt lidt for optimistisk.
Alt i alt et godt køb. De varmeste anbefalinger herfra!
Rigtig god kvalitet og hurtig levering
Nemt at bestille persienner på mål
Nemt at bestille persienner på mål, fornuftige priser og fornuftige forsendelsestid.
SHS maj 24
Hurtig levering, gode priser og, ikke mindst, gode produkter
Hurtig levering. Gode priser og, ikke mindst, gode produkter
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.