Gardinkongen Opiniones 505

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kvalitet og service helt i top ⭐️ Vi fik gardiner fra Gardinkongen første gang i 2022 i forbindelse med en større renovering. Vi har været så glade for både kvalitet, udtryk og servicen, at er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For 5 år siden købte vi nogle plissegardiner hos Gardinkongen, som vi er meget glade for. Desværre har et af gardinets mekaniske pumpe anordning nu fået en defekt. Efter en snak med Gardinkongens m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et mørklægningsgardin hos Gardinkongen.dk, men desværre lavede fragtfirmaet en stor fejl, så vi ikke fik det i hænderne. Fragtfirmaet gjorde ingenting for at hjælpe, og trods fejlen ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cortinas

Escrito por la empresa

På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Et 5 stjerne hjemmeside.

Modtog varen i fin stand. Rigtig god behandling. Varen havde den ønsket farve. Leveret 7 dage før end deres første dato udmelding. Har handlet ved dem 3 gange nu og har været lige tilfreds hver gang. Der er fine videoer på hjemmesiden til hvordan man opmåler og monter.
Kan varmt anbefale dem.

23 de junio de 2023

Hej Lisbeth,
Tak for din fine anmeldelse. Vi lever af tilfredse kunder og vi er glade for, at du har oplevet en god service ved alle dine bestillinger. Dejligt at vide, at vores videoer virker efter hensigten :)

hurtigt ekspedering

hurtigt ekspedering, OK kvalitet

20 de junio de 2023

Hej Niels,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og gode kvalitetsprodukter

God service og gode kvalitetsprodukter.

Havde en forespørgsel, som straks blev besvaret.

Hilsen en tilfreds kunde
Lene Bojer

11 de junio de 2023

Hej Lene,
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse ved køb fra vores webshop.

Trustworthy and professional

Best customer service!

I have placed two orders for roller blinds and the customer service was top-notch whenever I needed it. They replied quickly to my emails and they helped me as much as they could. Ursula was kind enough to send me an extra chain when I realized the length I chose initially was a little too short for me.

The quality of the products is also excellent and I am overall happy with my experience with Gardinkongen.

Thank you, and I will most likely come back whenever I will be in need of custom roller blinds.

30 de junio de 2023

Dear Claudia,
Thank you for your review - I'm glad we could help you with your purchase of a new roller blind.

god kvalitet

god kvalitet, let hjemmeside

3 de junio de 2023

Hej Pierre,
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye gardiner og synes hjemmesiden er let at bruge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, hurtigt svar på anmeldelser. Vi er supper tilfredes med de plisségardiner vi havde bestilt. De er leveret med de præsice bestilte målinger og er meget men at mønter. Varm anbefaling herfra!

2 de junio de 2023

Hej Zohreh,
Vi er super glade for, at alt gik som det skulle, da du bestilte dine plisségardiner på mål. Så er det bare at nyde dine flotte gardiner og tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klasse service og super produkt!

Bestilte gardiner via hjemmesiden. Efter bestilling finder jeg ud af, at jeg har fået trykket noget forkert ind i forhold til farver mv. på skinnerne til lamelgardinerne.
Ringer til dem og får at vide, at de snakker med producenten, og dagen efter får jeg besked om, at alt er fikset, og det hele bliver produceret efter mit ønske.
Klasse service allerede der!

Hvad der er endnu bedre er, at vi får en mail om forventet levering d. 20-06-23. Vi får gardinerne leveret 2 uger før tid, og de er nu hængt op, og alt i bestillingen var korrekt i mål og farve. Samt er kvaliteten helt i top.
Absolut kanon service - jeg kommer aldrig til at skære gardiner og andet til fremover selv. Det bliver bestilt herfra - det var for nemt til ikke at gøre det.

Kanon service!
Jacob

28 de mayo de 2023

Hej Jacob,
Vi er virkelig glade for, at du har været tilfreds med forløbet omkring dit køb hos os.
Vi bestræber os altid på at løse de udfordringer, som kan opstå og det er dejligt at alt lykkedes vedr. farveskift på dine lameller. Så er det bare at nyde dine flotte lamelgardiner og vi håber at kunne servicere dig en anden gang.

Højkvalitets rullegardiner

Højkvalitets rullegardiner, første gang jeg køber rullegardiner på mål. Skønt man max bruger 10 minutter på opsætningen :-)

26 de mayo de 2023

Hej Jørgen,
Vi har prøvet at gøre det så enkelt som muligt at montere gardiner på mål selv, og vi er glade for, at du også oplevede dette, ved at købe rullegardiner fra os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En god hjemmeside som er til at finde…

En god hjemmeside som er til at finde rundt i, folk på kontoret som er klar til at svare på kundens evt. mærkelige spørgsmål, de er også klar når der er problemer..

11 de junio de 2023

Hej Dennis,
Vi er glade for, at du er tilfreds med hjemmesiden og brugervenligheden. Vi er altid klar på at svare alle spørgsmål på mail og telefon. Super du er tilfreds med den service, som vi bestræber os på at give.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint produkt, levering mindre god

Bestilte plissegardiner, og de var som de skulle være, men levering og support sad ikke helt i skabet. Deres fragtfirma, Danske Fragtmænd, giver ikke et tidsinterval og ringer ikke i forvejen. Jeg kunne heller vælge alternativ levering, så de kører med varen selvom jeg kunne have fortalt dem at jeg ikke var hjemme, hvilket virker lidt tåbeligt. Supporten hjælper med genlevering og er responsiv, og det er jo fint, men får undervejs givet forkert info, bl.a. om at jeg skal tjekke leveringstid med track & trace, men det kan man ikke. Alt i alt bøvlet og forsinket levering. Mest fragtfirmaets fortjeneste, men de er jo valgt af gardinkongen.

12 de mayo de 2023

Hej Esben,
Vi er glade for at høre, at produktet liver op til dine forventninger.
Da vi sender pakker af ukurant størrelse, har vi desværre ikke mange andre muligheder end Danske Fragtmænd til at håndtere vores pakker. Jeg er ked at, at leveringen var så problemfyldt, men det er desværre fuldstændig ude af vores hænder, hvordan Danske Fragtmænd håndterer fragten. Vi hjælper naturligvis alt hvad vi kan, hvis man tager fat i vores kundeservice.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Middelmådig

Jeg bestiller 21 april 2 mørklægningslameller.
Skriver i bestillingen at hvis de kommer efter 1 maj skal de sende til anden adresse. Dagen efter skriver de ar vi først modtager 10 maj!
Hvilket i min verden er ekstrem lng leveringstid for 2 lameller.

Nå men ringer til kundeservice for at sige de bare kan ændre adressen på leveringen. Og det lover hun at gøre.

Da lamellerne så endelig sendes, sendes de alligevel til forkert adresse. Kontakter dem igen og de får det rettet. Det burde simpelthen ikke være nødvendigt at informerer om det 3 gange.

Gardinerne passer heldigvis, men mørklægning det er de altså langt fra.

Alt i alt middelmådig oplevelse, effektiv kundeservice

10 de mayo de 2023

Hej Louise,
Vi bruger vores system til at lave labels og det kan være svært for os at styre, når der er flere leveringsadresser, afhængig af, hvilken dato forsendelsen bliver sendt. Engang imellem er vi uheldige, at der kan være lidt længere leveringstid, hvis en bestemt farve eller lignende er i restordrer.
Vi beklager naturligvis, at leveringsadressen ikke blev rettet i første omgang, men heldigvis fik vi omdirigeret forsendelsen til den rigtige adresse.
Vi er glade for at høre, at gardinerne passer og du er tilfreds med kundeservicen.

Hurtige og hjælpsomme

Fin service og brugbare tilbagemeldinger.

10 de abril de 2023

Hej Majken,
Vi bestræber os altid på at yde god service og vi er glade for, at du har oplevet det samme.

God og informativ information

God og informativ information. Varen er endnu i indpakningen, men vi er næsten sikker på at det også er ok.

10 de abril de 2023

Hej Bent Erik,
Vi er glade for, at du er tilfreds med forløbet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Up/Down plisseret gardiner

Fin hjemmeside, med gode introduktionsvideoer. God service over telefonen. Fornuftige priser.

6 de abril de 2023

Hej Anja,
Tak for din anmeldelse. Vi prøver at gøre hjemmesiden så brugervenlig som muligt og vi er glade for, at du har været tilfreds med forløbet af dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De levere til tiden og det er af en god…

De levere til tiden og det er af en god kvalitet 👍

25 de marzo de 2023

Hej Heidi,

Mange tak for din anmeldelse. :)

Konge at du fremhæver vores gode kvalitet. Det er jo lige sådan at vi mener gardiner bør være - af god kvalitet.

Gennemført god oplevelse

Gennemført god oplevelse
Alle aspekter vedr vores nylige køb og opsætning af 4 gardiner "Luksus Duette Plisse med snorebetjening" forløb forbilledligt godt. Den kompetente og meget venlige gardinmontør Kevin stod for opmåling, rådgivning og opsætning herhjemme hos os (kommer vi i tanke om flere gardinudskiftninger - Så skal det være Kevin igen, han er super!) I vores optik er der slet ingen tvivl: Ring til Gardinkongen, de er både bedre og meget billigere end tidligere leverandører (Botex). Kvaliteten er den samme: Der er ingen forskel.

4 de abril de 2023

Hej Troels,

Mange tak for din anmeldelse. :)

Hvor er vi glade for at høre at du har fået en god rådgivning, service og montering af Kevin. Rosen gives videre.

Tak for anbefaling. :)

Hurtig levering.

Hurtig levering.. godt produkt!

19 de marzo de 2023

Hej Bjørk,

Mange tak for din anmeldelse. :)

Fedt du bemærker vores produkt som værende godt! Vi mener vi leverer kvalitetsgardiner, så at du har bemærket det samme, gør os glade.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sublim service, montering, kvalitet & vejledning

Sidste år fik jeg besøg af Kevin, til at lave en fremvisning af de forskellige muligheder indenfor gardiner.

Mit eget valg var dengang duorollers, men Kevin nævnte at det bedste til mit hjem, nok ville være duette plisse gardiner.

Det har jeg ikke fortrudt én eneste gang. Det var en løsning jeg blev, og stadig er, utrolig glad for.

Endda så tilfreds, at jeg i dag har valgt at få monteret disse i resten af huset.

Jeg syntes at 5 stjerner er for lid - Fordi jeg har vitterligt intet at sætte en finger på.

4 de abril de 2023

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse. :)

Fedt at du føler at rådgivning, og anbefaling af gardintype fra Kevin, har ført dig til gardiner du er utrolig glad for. Vi glæder os til at få monteret resten hos dig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.