Vi har, i uge 26 - 2023, fået gardiner fra Gardinmontøren/Henrik Rytz. Vi kan varmt anbefale Gardinmontøren, idet vi har fået særdeles god og kompetent vejledning og rådgivning. Gardinerne er op... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Tak for den gode services og hurtig respons på opmåling, med gode råd og vejledning. Firmaet er pålidelig og vel renommeret, vi hører kun godt fra dem som har købt gardiner her. Vi har bruget Gardin... Ver más
La empresa ha respondido
Dygtig, pålidelig, Professionel vil kunden det bedste. Er ærlig og imødekommende og yder den bedste service. Har stor viden inden for alt om solafskærmning, både indendørs og udendørs. Kan kun var... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Gardinmontøren sætter vi en ære i at lave skræddersyede gardin- og solafskærmningsløsninger, der passer specielt til dit hjem eller din arbejdsplads.
Información de contacto
Indkildevej 12 x, 9210, Aalborg SØ, Dinamarca
- hr@gardinmontoren.dk
- gardinmontoren.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og god og behagelig…
Hurtig levering og god og behagelig service
Excellent
Excellent. Very prompt and professional. An also great English speaker.
Super service kom samme dag vi ringede
Super service kom samme dag vi ringede. Tog mål af alle vinduer og tilbud på stedet.
Nu glæder vi os til gardinerne kommer.
Hurtig levering og montering
Hurtig levering og montering. Meget behagelig montør.
Fik sat gardiner op af Henrik i mit nye…
Fik sat gardiner op af Henrik i mit nye hus. Super service og heler processen spiller bare. Kan stærkt anbefale Henrik.
Stor anbefaling
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Gardinmontøren v/ Henrik Rytz i Aalborg. Han leverede en yderst professionel service fra start til slut, med stor præcision og sans for detaljen. Resultatet er af højeste kvalitet, og monteringen blev udført hurtigt og effektivt. Henrik er pålidelig, dygtig og engageret i sit arbejde. Vi kan varmt anbefale Gardinmontøren til andre, der ønsker en professionel gardinløsning.
Super professionel og behagelig…
Super professionel og behagelig behandling, og produkterne er top kvalitet.
Har handlet her i mange år, og det fortsætter jeg med.
Kommer med gode løsningsforslag
Kommer med gode løsningsforslag. Hurtig og kompetent service. Meget behagelig at samarbejde med.
Gode løsninger til rimelige priser.
Kanon service
Kanon service, kommer til aftalt tid. Og meget god til at råde og vejlede. Kan klart anbefales fem stjerner her fra:-)
Super god service..
Super god service... Altid kort respons tid og gode tilbud !
Kan varmt anbefales til enhver opgave.
Meget proffesionelt firma...
Behagelig og professionel oplevelse
Behagelig og professionel oplevelse.
Jeg er glad for mine nye gardiner!
Tak for den gode services.
Firmaet er pålidelig og vel renommeret, vi hører kun godt fra dem som har købt gardiner her. Vi har bruget Gardinmontøren flere gange og det er den samme gode services hver gang.

Respuesta de Gardinmontøren Aalborg ApS
Supergod service og professionel…
Supergod service og professionel vejledning ved køb af gardiner og oveni købet en fair pris.
Vi kan absolut anbefale Gardinmontøren/Henrik ved valg af gardiner.

Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
god og venlig betjening
aftaler om tidspunker overholdt
Fint - vil gerne anbefale til andre

Respuesta de Gardinmontøren Aalborg ApS
Hurtig service, flot resultat.
Det er anden gang vi køber gardiner hos Gardinmontøren. Begge gange rigtig god service, flot opsætning og smukke gardiner.

Respuesta de Gardinmontøren Aalborg ApS
Rigtig god og professionel vejledning
Rigtig god og professionel vejledning.
Kort ventetid.
Kom i hjemmet på en behagelig og respektfuld måde.
Og med et resultat lige som vi ønskede.

Sans for kvalitet
Gardinmontøren har altid sans for kvalitet, yder super kundeservice også i eftersalg!

Virkelig god service
Har igen haft brug for Gardinmontøren.
Henrik er særdeles kompetent og behagelig, og er rigtig god til at kommen med de gode ideer og forslag.
Hurtig levering til aftalt tid. Et super flot resultat og en god løsning til en fair pris.
Firmaet kan vi varmt anbefale.
Troværdig og kompetent gardinmontør
Vi har, i uge 26 - 2023, fået gardiner fra Gardinmontøren/Henrik Rytz.
Gardinerne er opsat og resultatet lever helt op til vores aftale og vores forventninger.
Hertil kan det nævnes, at Gardinmontøren/Henrik Rytz er nem at kontakte og Henrik besvarer telefonopkald og mail inden for kort tid.
Næste gang der skal købes gardiner eller markise, er det, uden tvivl, Gardinmontøren/Henrik Rytz vi vil vælge.
Den bedste service og den bedste…
Den bedste service og den bedste kvalitet.
Vi har simpelthenhaft sådan en god oplevelse og vi føler, at vi har fået den korrekte rådgivning.
Kan absolut kun varmt anbefales.
La experiencia Trustpilot