Información sobre la empresa

1. Tienda de lanas
  2. también en la categoría
  3. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

GarnKnøs ApS er et garnunivers for strikkeentusiaster med webshop samt en fysisk butik i Hedensted. - Vi sælger garn, strikketilbehør, opskrifter og meget mere.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Svær at kommunikere med

Svær at kommunikere med, og tog 2 x fragt, selvom der kun blev sendt en pakke

22 de julio de 2024

Hej Marianne.
Tak for din anmeldelse og kritik.
Det var tydeliggjort på vores hjemmeside, da jeg holdt ferie med min familie.
Pakkerne var bestilt over 2 gange, men for at gøre det behageligere for dig, valgte vi at pakke i én pakke. Det er cirka samme pris som 2 pakker - blot nemmere for dig :-)
God aften.
Mvh Camilla

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej Pernille.
Tak for din anmeldelse og kritik.
Vi beklager meget den lange behandlings- og leveringstid. At vi holdt sommerferie lukket og ikke pakkede i en periode var beskrevet på webshoppen. Beklageligt hvis det ikke var tydeliggjort nok.
God aften :-)
Mvh Camilla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin og overskuelig web-shop og rigtig…

Fin og overskuelig web-shop og rigtig god service ved on-line køb.

8 de febrero de 2024

Hej Birgitte.
Tusind tak for din anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse hos os - det betyder meget for os. :)
Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen.

Fremragende service

Yderst god service både i butikken og ved online-køb!

14 de julio de 2023

Hej Rikke.
Tusind tak for din anmeldelse og søde ord - det varmer 🫶🏼

Stor anbefaling

Fin lille garnbutik med godt udvalg. Man får rigtig god hjælp og vejledning af Camilla. Stor anbefaling herfra!!

6 de julio de 2023

Hej Emma.
Mange tak for din fine anmeldelse - det glæder mig, at du har haft en god oplevelse ☺️

God hjælp og vejledning

Jeg fik rigtig god hjælp og vejledning til hvilket garn jeg skulle bruge til min opskrift :) Meget overskuelig hjemmeside, og virkelig lækker kvalitet, da jeg fik mit garn hjem. Varm anbefaling herfra.

3 de julio de 2023

Hej Jennifer.
Tusind tak for din anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse på vores webshop. 🫶🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dejlig butik med stort udvalg

Super dejlig butik med spændende garn. Camila er så hjælpsom og smilede. Spændende events har butikken også. Super dejlig hjemmeside og hurtig levering. 5 store stjerner fra mig

6 de julio de 2023

Hej Janni.
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at hjemmesiden er overskuelig 🧶

Fin butik og hjemmeside ☺️

Super fin butik med god kundeservice og fin og overskuelig hjemmeside 🙌🏻

8 de junio de 2023

Hej Cristina.
Tusind tak for din anmeldelse og beskrivelse af din oplevelse med vores hjememside og service. 🫶🏼

Super god service!

Har både handlet i den fysiske butik og på deres nye webshop. Super dejligt sted, og virkelig effektiv og god service :-)

27 de mayo de 2023

Hej Natasja.
Mange tak for din anmeldelse og søde ord. Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 🫶🏼

Super god service

Super god service, hurtig levering og et stort udvalg af garn, farver og alt hvad hjertet begærer for kreaelskere. 👏☀️

31 de mayo de 2023

Hej Karoline.
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores udvalg har været passende 🧶

Super god webshop

Super god webshop, nem at navigere i og godt udvalg, tommel op her fra hilsen Annette 😊

27 de mayo de 2023

Hej Annette.
Tusind tak for din anmeldelse og beskrivelse af din gode oplevelse hos os på vores webshop 🫶🏼

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.