Et lille familiefirma, med priser der knuser de store, det er værd at bemærke! Jeg mødte Garn & Tråd i min søgen efter garn, udvalget er perfekt til mig og priserne er forrygende, servicen fantastis... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig hurtig levering Jeg bestilte en masse garn mandag aften inden påske, og allerede onsdag var det klar til afhentning. Så var der noget at få tiden til at gå med i påsken :)
Lynhurtig levering, da jeg anden gang brugte GLS og betalte 5 kr. mere for fragten. DAO brugte et par dage mere på at levere.
Altid en fornøjelse at handle hos Garn og Tråd. Overskuelig hjemmeside, garn til tiden og høflig personlig vejledning om nødvendigt.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er en lille online garnbutik med mulighed for lokal afhentning efter aftale. Vi fører et bredt udvalg af garn fra norske DROPS, samt garn fra danske Mayflower og Go Handmade. Derudover har vi strikkepinde og hæklenåle fra KnitPro.
Información de contacto
Turøvej 23, 4100, Ringsted, Dinamarca
- kontakt@garnogtraad.dk
- garnogtraad.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lynhurtig levering
Jeg fik min pakke hurtig og alle vare var der
Pakken fik jeg hurtig og alt var med ,godt pakket.
Hurtig og præcis ekspedition og hurtig…
Hurtig og præcis ekspedition og hurtig levering
Fin service
Altid hurtig levering
Gode tilbud og hurtig ekspedition 👍🏻
Altid en fornøjelse at handle hos Garn…
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering
Rigtig god service!
Rigtig, rigtig dejligt garn og udvalg og meget hurtig ekspedition, kan kun anbefale at handle hos Garn og Tråd, tak for god service!
Hej der intet at klage over alt ok
STØT DE SMÅ!
Et lille familiefirma, med priser der knuser de store, det er værd at bemærke!
Jeg mødte Garn & Tråd i min søgen efter garn, udvalget er perfekt til mig og priserne er forrygende, servicen fantastisk og leveringstiden hurtig.
Mig slipper de ikke for i fremtiden 😁
Kæmpe anbefaling herfra ⭐
Kæmpe anbefaling herfra ⭐
Jeg lagde en bestilling søndag eftermiddag. Allerede her til morgen blev min pakke leveret.
Den bedste service ever.
Tak 🙏
Fantasisk hurtig levering 👏👏 selv på…
Fantasisk hurtig levering 👏👏 selv på Bornholm
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.