1. Tienda de artículos para tejer

Escrito por la empresa

Hos Garnspecialisten säljer vi inte nyproducerat garn utan köper rester från överskottsproduktion inom textilindustrin.

3,8

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En positiv erfarenhet

Jag har positiv erfarenhet av att köpa garn från Garnspecialisten sedan tidigare, men nu ville jag köpa 3 kg ospec. Så jag frågade i ett email om jag kunde önska, och jag fick ett trevligt svar som gjorde att jag vågade.
De garner jag fick i fyndpaketet är användbara, och jag har redan stickat en provlapp som jag tvättat för att se hur de fungerade, och jag är nöjd.

24 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Garnfröjd

Jag är
är nöjd med valet av kvalitet överensstämmelsen av garnet och bilden man såg på förslagen. Det kommer att bli fina resultat

16 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extremt dyrt skräp

Man ska vara medveten om att det ärsekunda varor, att det är garn som företag ratat och returnerat som skadat gods.

Jag har beställt billigt garn men fått ren skräp. Ullgarn som fel behandlats så att det inte har någon hållfasthet. Man kan dra sönder garnet med minimal styrka vilket betyder att man KAN sticka med det men att det inte håller för något slitage.

Orsaken är antagligen att ullen chockskadats med för stora temperaturväxlingar. Fabrikantet a returnerar garnet och garnspecialisten köper upp det och säljer det "billigt". Och lurar på folk garn som inte går att användas.

Jag har också köpt garn som härvats totalt fel, som gör det i princip omöjligt att nysta upp.

Garnet är billigt men av usel kvalitet.
Aldrig att jag handlar där mer. Man får det man betalar för - rent skräp som inte ens duger som isolering.

Uppdatering:
Vad är det för nonchalant svar?
Jag har 10 olika mailadresser som används för olika syften. Orsaken kan ni läsa i dagspressen, börja tex med senaste tidens IT-attacker.Läs sedan hur man skyddar sig.

Det här borde vara oväsentligt men ni gör det till orsak att attackera och ifrågasätta mig som.kund. Ni borde ha tagit till er av kritiken istället för att attackera och lägga skulden på andra.

Nu har ni visat att ni är fruktansvärt oprofessionella, och rent avlundfientliga.

Sanningen är att jag handlat mycket garn av er, ca 15kg och det mesta av det har varit rent skräp; chockskadad ull(googla) och felhävat.

Jag har lagt väldigt mycket pengar på rent skräp och svaret jag får är att ni i te hittar min mailadress i systemet.

Det positiva är att alla andra nu har chans att se hur oprofessionella och lundfirmtliga ni är.

Betyget är sänkt till 1 stjärna efter ett svar.

5 de febrero de 2024
Logotipo de Garnspecialisten

Respuesta de Garnspecialisten

Hej Anma,
Det var tråkigt att höra.
Vårt garn är överskottsgarn från modeindustrin – huvudsakligen från Italien.

Modeindustrin producerar extra garn medvetet till sina produktioner. För att inte riskera att ta slut på garn, producerar de alltid en hel del mer än vad kunden har beställt. Detta lämnar dem med överskottsrester, som Garnspecialisten köper upp. Eftersom det är just överskottsgarn, kan vi hålla lägre priser. Vi köper alltså inte in billigt restgarn som på något sätt är oanvändbart, utan det är överskottsgarn som är i lika god kvalitét som de orginalkunderna får. Eftersom det är just överskottsgarn, kan det ibland vara dolda fel som vi inte kan se innan våra kunder fått hem det. Om kunden upptäcker fel, är de alltid välkomna att reklamera en vara.

Vi tycker att det är synd att du inte ger oss en chans att lösa detta via vår kundservice, innan du recenserar oss på Trustpilot. Våra kunder har alltid rätt till att reklamera en vara som inte går att använda och detta gäller i 24 månader fr.o.m. den dagen varorna mottagits.

Det är även svår för att oss svara helt på din kritik, vi vet inte vilket garn det handlar om och vi kan heller inte finna dig i vårt systemet. Är du säker på att det är Garnspecialisten du handlat hos? Eller du kanske har beställt i ett annat namn? I vilket fall som helst så är du mer än välkommen att maila oss till vår kundservice, info@garnspecialisten.se. Där kan vi tillsammans komma fram till en lösning.

Jag hoppas vi hörs på kundservice och önskar dig en fin dag!
Mvh,
Tove från Garnspecialisten

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.