Alt i orden ! Søgte en kraftig prof. stavblender. Hjemmesiden viste mange muligheder og gode beskrivelser. Den valgte maskine kom hurtigt og svarede til såvel hjemmesidens beskrivelse som mine ønsker... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har lige til den lokale FDF købt en 2x12 l Slushice maskine Royal Catering. Super fin maskine, som fryser slushen ret hurtigt (cirka 1½ time for 2x12 liter). Fin og nem at rengøre, og god leverings... Ver más
La empresa ha respondido
Gastroinventar var virkelig en redning for mig, da jeg befandt mig i en presset situation og akut manglede udstyr. Alt blev leveret til tiden, og teamet gav mig god rådgivning under hele processen. Je... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har købt en klemmegrill, pålægsmaskine og en lille ovn fra gastroinventar og alle virker over al forventning! Leveringen og servicen var sublim, da Ergin var meget hjælpsom med hvilken maskine som... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
salg af storkøkken inventar
Información de contacto
gunnar clausen vej 60, 8260, Aarhus, Dinamarca
- 20789657
- info@gastroinventar.dk
- gastroinventar.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har handlet nogen gange med…
Har handlet nogen gange med gastroinventar og er virkelig tilfreds med både vare, levering og service alt kom som aftalt vi havde en aftale omkring garantien som vi desværre havde problemer med men fik det hurtigt ordnet da de var rimelig tilbøjelig med det.
Købt næsten alt inventar til min…
Købt næsten alt inventar til min grillbar hos Gastroinventar. Kan kun anbefales, super service og rådgivning!
Super udstyr og hurtig service.
Super udstyr og hurtig service.
Jeg kan kun anbefale Gastro Inventar.
Han sælger storkøkkeninventar, men snyder og sender billigere ting
Han sælger storkøkkeninventar, og på hans hjemmeside, er der fine billeder af hvad han sælger, men sender så billigere ting, og ikke magen til det på hjemmesiden, så hold fingrene fra ham, han er ikke ærlig.

Respuesta de Gastroinventar
La experiencia Trustpilot