Våra kunder skapar unika upplevelser för sina gäster. Vårt arbete är att göra deras arbete enklare genom vår kompetens, engagemang och nätverk inom branschen. Hittar du inte vad du söker hör av dig. Vi har tillgång till +60000 artiklar och visar ca 4000 i shopen. Vi tycker om att ha relation som bygger på kvalitet, unik service, snabba leveranser och lättillgänglighet.
Vita Liljans Väg 55, 12760, Skärholmen, Suecia
- 0840800440
- info@gastroshopen.se
- gastroshopen.se
La gente también ha visto
Trevligt och proffsigt bemötande.
Trevligt och proffsigt bemötande.
Snabb leverans.
Mycket bra service *****
Mycket bra service! Extra plus för den personliga kontakten som tog när ett det uppstod funderingar.
OTROLIGT BRA!
Beställde en julklapp till min fru som…
Beställde en julklapp till min fru som inte finns
Beställde 6/7 men har fortfarande inte…
Beställde 6/7 men har fortfarande inte fått något. Fick ett mail om att den var beräknad att levereras 25/7 men nu är det i slutet av augusti och inte sett skymten av dem. Har mailat men inte fått något svar där heller.
Mycket dålig
Mycket dålig, hade den produkten som jag beställde men ringde i efterhand och förklarar att dem bara hade bara 40 av 100 som jag beställde, och dem ville ha dubbla priset per st på varje.
0 varan som visades fanns inte
0 varan som visades fanns inte
5 ➕ snabb återbetalning
Bra priser och snabb leverans!
Best supplier of utensils for kitchens…
Best supplier of utensils for kitchens and restaurants!!!!
Susanne är fantastisk och gör alltid…
Susanne är fantastisk och gör alltid sitt bästa för att hjälpa till