Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER SERVICE og LEVERING HELT I TOP! Har købt en drypfri oliven-oliekande i stål, hvor kvaliteten og design stemmer helt overens med beskrivelsen. Olien er samtidig beskyttet for lys. Oliven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik tilsendt 2 5-ply pander rigtig hurtigt. Desværre var der en fejl med begge pander, da stålet nok havde en fejl i produktionen. Jeg skrev en mail, som blev besvaret hurtigt og Gastrotools tilbød... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et stegepandesæt hvor 2 af panderne slog sig allerede efter første gang, selvom at jeg have gjort som anvis, skriver til kundeservice, de var super hjælpsomme og flinke, og sende med det... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har købt en stor og en lille pande samt en wok pandel da jeg syntedes det skulle være slut med teflon og plastik i maden. Jeg har keramiske kogeplader og jeg kæmper med at få mine nye pander til a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Visionen bag Gastrotools har siden begyndelsen været at løfte dine gastronomiske oplevelser og bidrage til glæden ved at udforske og eksperimentere i køkkenet. Men tanken er også, at dit køkkenværktøj skal være til at betale. Vi har ingen mellemled, som skal tjene penge, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til lavere priser end køkkenværktøj i samme klasse. Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design. køkkenværktøj du kan have glæde af resten af livet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god, fleksibel kundeservice, God kommunikation

9 de marzo de 2026

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord!

Hav en skøn dag - og god fornøjelse i køkkenet!😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Exceptional product (stainless steel…

Exceptional product (stainless steel pan) and exceptional service. You can see the company really puts focus on improving the cooking experience its customers. Very satisfied and will purchaseagain from them in the future.

Hi Tomas,

Thank you so much for your wonderful review. It’s truly great to hear that our vision comes through in our products that’s exactly the point!🙌🏻

Happy cooking!

Kind regards,

Stegepladen

Lynhurtig levering - god miljøvenlig indpakning.

Jeg synes, at Stegepladen er et fantastisk produkt, selvom jeg kun har brugt det én gang siden modtagelse.

Glæder mig allerede til bedre vejr, så jeg kan bruge den meget mere.

Eneste minus var, at den ikke passede fluks på min Weber EP-335 - det lykkedes dog at få den til at passe, ved at skubbe hjørnerne af grillen lidt ud og så skubbe Stegepladen ned i.

Jeg elsker, at produktet er så "versatile", som man siger på engelsk. Det kan bruges over åben ild, på grillen og på komfuret, hvilket gør den til en jack of all trades. En varm anbefaling herfra. :)

2 de marzo de 2026

Hej Emre,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling af stegepladen.

Jeg kunne næsten ikke være mere enig. Som stegeplade-ejer går jeg også og venter på mere solskin, så den kan komme på grillen og over bålet!🔥

Og skønt, at du løste udfordringen med grillen!

Hav en skøn dag, og fortsat god fornøjelse med stegepladen!🙌🏻

Flotte skærebrætter

Så flotte skærebrætter i lækker kvalitet. Altid dejligt at modtage produkter fra Gastrotools ☺️
Og som sædvanlig hurtig levering.

9 de marzo de 2026

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er glad for dine nye skærebrætter!🙌🏻

En helt perfekt handel

En helt perfekt handel, med en hurtig levering. Jeg handler gerne her igen.

3 de marzo de 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor dejligt, at du har haft en god oplevelse, og vil handle hos os igen!

Vi ser frem til at give en lige så god oplevelse næste gang du handler hos os😁

Hav en skøn dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den professionelle tilgang til…

Den professionelle tilgang til køkkenredskaberne.
Smukke linjer, lækker feeling og løfter om mange gode år sammen.

Hej Tom,

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre dine gode oplevelser med vores grej!😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det lever op til mine forventninger

Det lever op til mine forventninger, man skal bare huske at vaske disse oliekander for eventuelle rester af metal inden brug.

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det lever op til dine forventninger - og tak for at videregive rådet om, at vores oliekande skal vaskes inden brug😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik leveret det produkt jeg ønskede

Jeg fik leveret det produkt, jeg havde ønsket. Det levede op til forventningerne.

2 de marzo de 2026

Hejsa,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter meget pris på de 5 stjerner🙌🏻

Skønt, at det levede op til dine forventeninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super køkken redskaber m.m gode og…

Super køkken redskaber m.m gode og hurtige kundeservice

13 de febrero de 2026

Hej Dennis,

Tak for de 5 stjerner! Det sætter vi utroligt meget pris på - og skønt, at vi har kunne hjælpe dig igennem dine udfordringer i kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er helt utrolig glad for mit nye køkken…

Er helt utrolig glad for mit nye køkken udstyr. Dejligt at arbejde med ting der lavet til at holde en livstid. Super kvalitet og nemt at bruge. Man skal lige vende sig til den nye måde at bruge en 5-ply pande på. Vandtricket er kanon!!

1 de marzo de 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse! Hvor skønt at høre, at du er glad for dit nye grej. Og du har jo helt ret i, at det kræver lidt tilvænning med madlavning i rustfrit stål, men når først det er under huder er det fantastisk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er super lækkert grej

24 de febrero de 2026

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Skønt, at du kan lide vores grej. Det er godt at høre!😁

Hav en skøn dag.

Lynhurtig levering

23 de febrero de 2026

Hej David,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor dejligt, at du har fået dit grej leveret hurtigt😁

God kundeservice

God kundeservice - hurtige tilbagemeldinger.

13 de febrero de 2026

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har oplevet god kundeservice!

Vi står altid klar til at assistere😁

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚
Købte en smuk kande til Olie.
Skrev direkte til Gastrotools med ROS
Fik flot mail retur.
1 klasse firma.
Varmt anbefale.
Conni Sommer ☀️

19 de febrero de 2026

Hej Conni,

Endnu en gang, tusind tak for de rosende ord. Dem sætter vi meget pris på!

Jeg håber fortsat, at du vil være glad for oliekanden😁

God dag!

Hurtigt

Hurtigt, nemt, overskueligt og ikke mindst, gode produkter, leveret hurtigt.

27 de febrero de 2026

Hej Leni,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter meget pris på dine rosende ord.

Rigtig god dag - og god fornøjelse i køkkenet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering. Det er en gave så håber modtager også bliver tilfreds.

22 de febrero de 2026

Hej Kai.

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter meget pris på de 5 stjerner!

Vi håber også meget, at gavemodtageren bliver glad🤞

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.