Rigtigt godt arrangement med lagersalg. Kan altid finde et godt tilbud og få fantastisk betjening og hjælp a de ansatte. Ser altid frem til næste gang.
Consulta las opiniones de los clientes
Til alle der tænker at købe en julegave fra gavefabrikken … Lad vær !!! Det er for det meste billige Kina produkter der gives nordiske navne som “House nordix” eller “Tisvilde... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig fint udvalg af gaver hos Gavefabrikken. Der var mange gode ting at vælge imellem, og det var nemt at finde noget, jeg kunne lide. Jeg glæder mig til at modtage min gave 😊
La empresa ha respondido
Den Airfryer jeg valgte i julegave sidste år, havde vi fået gjort rent (skuffen) med lidt for skrappe midler, så den gik i stykker/belægning blev ødelagt. På min forespørgsel til Gavefabrikken spurgte... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Carl Jacobsens Vej 20, 2500, Valby, Dinamarca
- info@gavefabrikken.dk
- gavefabrikken.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Gode priser fine varer og ingen kø
Fantastisk
Et fedt lager salg - er aldrig gået derfra uden at have fundet en masse gode ting og sager.
Mange gode tilbud
Besøgte lagersalget om lørdagen, der var god plads så man kunne se varerne .. mange gode tilbud..
parkering ok..
Gode vare/mærker til stærke prise og…
Gode vare/mærker til stærke prise og altid venligt personale
Opmærksomt og venligt personale
Opmærksomt og venligt personale. Godt fyldt op og pænt ryddeligt
Gode gaver til gode priser 🤩
Super fint lagersalg med mange varer og…
Super fint lagersalg med mange varer og søde ansatte.
Havde en vare som var defekt
Havde en vare som var defekt, jeg fik lyn hurtig service og forståelse.
Dejlig kundeservice :-)
Super god og rar service
Super god og rar service
Fik lige præcis det jeg søgte og lidt mere😅
Personalet er utrolige hjælpsomme og…
Personalet er utrolige hjælpsomme og positive, bliv ved med det😊👍🏻
God service og der var pænt og de var…
God service og der var pænt og de var virkelig gode til at hjælpe med ens spørgsmål
Gode og hjælpsomme medarbejder og til…
Gode og hjælpsomme medarbejder og til rigtig gode priser.
De ansatte virkede smilende
De ansatte virkede smilende, selv om der var mange mennesker
Gode tilbud og rigtig sødt personale 😊
La experiencia Trustpilot