Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selve gaven osv. Er helt i orden, men det er en mindre god løsning at det bliver leveret med Postnord og man derfor ikke kan vælge hvilket tidspunkt, man ønsker gaven leveret. For i vores tilfælde sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu bestilt hos Gavekurv.Shop 3 gange. Både til vin og til gavekurve. Intet har skuffet, mine bestillinger er blevet leveret hurtigt og produkterne er af prima kvalitet - der er noget for a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er virkelig smart at man kan blande sin egen kurv. Fine produkter til en rimelig pris. Dog synd at det bliver leveret med Post Nord da leveringstiden er lang. Derfor kom gaven ikke på den dato som... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det store udvalg af gavekurve i forskellige prisklasser gør det både sjovt at browse og vælge den bedste kurv. Jeg var lidt bekymret over, hvordan kurven ville se ud efter lang transport, men alt lå... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de canastas de regalos
  2. Proveedor de regalos corporativos
  3. Tienda de regalos

Sobre Gavekurv.Shop

Escrito por la empresa

Vi tilbyder et bredt sortiment af gavekurve med varer fra allerøverste hylde, herunder gourmet snacks og delikatesser, vin og spiritus, kaffe, og meget mere. Vores produkter er af høj kvalitet og omhyggeligt udvalgt fra de bedste producenter for at sikre en ekstraordinær smagsoplevelse.
Vi tilbyder også vores fantastiske “bland selv gavekurv løsning”, hvor du kan vælge mellem vores store udvalg af gourmetprodukter og sammensætte din egen unikke gavekurv. Dette er en unik måde at skræddersy en gavekurv, der passer perfekt til modtagerens smag og præferencer.
Vi ses på GAVEKURV.SHOP

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt man kan vælge præcis de varer…

Dejligt man kan vælge præcis de varer man vil have i og der er priser pr ting man vælger. Billig fragt, hurtig levering, god kundeservice (snakkede med dem ang. leveringstid og fleksibilitet af levering) og kurven var pæn og indeholdt det jeg havde valgt og betalt for.

15 de febrero de 2024

Kære Mikala,

Tusind tak for den gode anmeldelse 🎁😊

Meget flot gavekurv og super service

Meget flot gavekurv, og super service, da gavekurven midlertidig forsvandt på et hospital, var Andreas meget ihærdig med at få den lokaliseret, så den kunne komme op til modtageren på en afdeling. Jeg vil helt sikkert handle på shoppen igen ;)

13 de febrero de 2024

Kære Bettina,

Tak for de 5 stjerner og rosen 😊
Det var så dejligt at det lykkedes!

Meget flot gavekurv og super service

Meget flot gavekurv og super service, da pakken midlertidigt forsvandt på Hvidovre Hospital, men Andreas var ihærdig med at få den lokaliseret, så den kunne komme frem til modtageren på en afdeling. Det er helt sikkert en shop, jeg vil benytte igen :)

13 de febrero de 2024

Kære Bettina,

Tak for de 5 stjerner og rosen 😊
Det var så dejligt at det lykkedes!

Hurtig og god levering!!

Dejligt at kunne købe en gavekurv, der falder i god jord, især når man ikke selv kan se den!!

19 de diciembre de 2023

Kære Anett,

Tak for de 5 stjerner og dejligt at høre at gaven faldt i god jord! Vi håber på, at vi kan betjene dig igen i fremtiden 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Okay

Okay! Overvejende godt! Dog var beskeden ikke kommet med, eller jo det var den men det var den forkerte

12 de febrero de 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse, og vi beklager dybt, at vi har sendt den forkerte hilsen med i din ordre. Det må selvfølgelig ikke ske.

Jeg har henvendt mig til dig via. mail og håber dette er OK.

Med venlig hilsen,

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside
God til at holde en orienteret ang levering af pakken

2 de enero de 2024

Kære Lene

Tusind tak for de flotte ord, anmeldelse og 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du har været tilfreds med hele købsprocessen. Vi håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden 😊

God og hurtig levering

28 de diciembre de 2023

Hej Steen

Vi siger tusind tak for den gode anmeldelse og håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden.

Lækkert

Mange gode muligheder at vælge mellem til et meget godt pris

Respuesta de Gavekurv.Shop

Tusind tak for at lave en anmeldelse og give os 5 stjerner!

Vi håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden 😊🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg til gode priser

Stort udvalg - også for bland selv. Alt sammen til gode priser. Dertil kommer god service og hurtig levering.
Handler gerne her fremover.

11 de diciembre de 2023

Hej Leila

Tak for anmeldelsen og rosen for både udvalg, pris, service og levering! Det varmer vores hjerter, at du roser vores forretning hele vejen igennem 😊😊

Helt fantastisk!

Helt fantastisk nemt at bestille og lave sin egen gavekurv! Og hurtig levering. Der er INTET at sætte en finger på!

12 de diciembre de 2023

Kære Jeanet

Tusind tak for de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg. Nem bestiling. Godt produkt.

Jeg var lidt bekymret over, hvordan kurven ville se ud efter lang transport, men alt lå fint i kurven ved modtagelsen og gavekurven var klar til brug. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. :-)

28 de noviembre de 2023

Kære Ove

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Det er dejligt at du er tilfreds med gavekurven trods bekymringen 😊 Vi håber at vi må betjene dig igen i fremtiden. 🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billig gavekurv og hurtig levering

Hej Maria

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både pris og leveringen 😊 Vi håber på at se dig igen! 🎁

Gavekurv

1000 tak for den hurdiget leverning

Hej Lukas

Vi takker mange gange for den gode anmeldelse! 😊🎁

Flot kurv 😀👍

27 de octubre de 2023

Hej Pia

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Det er dejligt at du er tilfreds med gavekurven 😊 Vi håber at vi må betjene dig igen i fremtiden. 🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået den flotteste kurv fra…

Har fået den flotteste kurv fra gavekurv.shop
Rigtig god betjening, og dejlige friske ting det var i den
Guldbrudeparret var meget glade for den, fint med både alkohol fri, som kunne bruges, som hvidvin, ig rødvin, og øl var der også
Tak for en god oplevelse, som vi helt sikker vil anbefale, til venner og bekendte

13 de octubre de 2023

Hej Linda

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den skønne anmeldelse 😊

Dejligt at du vil dele din oplevelse og anbefalinger ud - Det er vi rigtig taknemmelige for 🎁

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flotte ting

Flotte ting. Stort udvalg. Nem at bruge hjemmesiden. Dog synes jeg der gik lidt for lang tid, inden den kom samt at de blot stillede den, hvis man ikke var hjemme.

3 de octubre de 2023

Hej!

Tusind tak for de 4 stjerner! Vi er rigtig glad for, at du har været tilfreds med vores shop samt udvalg :-)

Jeg har tjekket lidt op på ordren ift. leveringstiden. Kan det ikke passe, at ordren blev bestilt d. 02/10 Kl. Ca. 20:00/aften, pakket af os dagen efter - og fremme ved modtager d. 04/10? Du må endelig skrive hvis jeg ser helt forkert, eller har de forkerte data via. t&t, men hvis de er korrekte, så kan vi ikke desværre ikke gøre det hurtigere.

Ift. At pakken er blevet stillet - der kan jeg godt se, at du ikke har valgt med flexlevering, så enten har modtager allerede en aftale med posten om, at Deres pakker på adressen må stilles, ellers er dette en rigtig øv fejl.

Lad mig endelig høre fra dig, så vi kan blive klogere til fremtiden! :-)

Med venlig hilsen,

Nem og overskueligt

Nem og overskueligt. Hurtig levering.

27 de septiembre de 2023

Hej Pia

Tusind tak for de skønne 5 stjerner 😊
Vi er rigtig glade for at du deler din oplevelse her og håber på, at vi må betjene dig igen i fremtiden 🎁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lever fuldt op til forventningerne👏🏼

Hurtig levering og indholdet var så fint👌

12 de septiembre de 2023

Hej Lone

Tusind tak for den flotte anmeldelse og 5 stjerner 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.