Beställde storlek L cargo Leggings då det står att man ska best sin normala storlek var på tok för små Fick retursedel snabbbt och bytte till stl XL som skiljer ca 5-8 cm i midjan mot mina stl L verka... Ver más
Gavelo är kvalitet. De är snygga, bekväma och sitter otroligt bra. Oavsett om jag ska styrketräna, springa eller hålla pass så vet jag att kläderna kommer sitta på plats genom hela träningen. Älskar a... Ver más
La empresa ha respondido
Fem stjärnor räcker inte för att beskriva Gavelos kundtjänst! Var på deras utförsäljning och tyvärr satt inte ett par av leggingsen som önskat. Trots tydliga skyltar om att det ej är öppetköp eller b... Ver más
La empresa ha respondido
Superbra kvalité på dom nya functions tröjorna perfekt passform som sitter snyggt på kroppen utan att sitta tajt och tränings shortsen väldigt sköna inte för korta inte för långa perfekta och fickor... Ver más
Escrito por la empresa
Gavelo är ett svenskt varumärke inom träning och fitness som designar och tillverkar träningskläder av hög kvalitet och stor medvetenhet för aktiva kvinnor och män. Vi har en vision att vi tillsammans med våra fans och kunder kan skapa unika och hållbara produkter som inspirerar och motiverar. Be good. Do good. Sustain.
Skraggevägen 4, 66341, Hammarö, Suecia
- +46725885800
- info@gavelo.se
- gavelo.com
Ha contestado el 65% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Tunna tights ingen kompression
Tunna tights ingen kompression. Kommer ej köpa igen!

Respuesta de Gavelo
Produkter saknas vid leverans.
Tidigare bra bara erfarenhet av leverans och produkter. Nu beställt 2 st sporttoppar men bara fått 1, betalat för 2. Mailat kundtjänst utan svar. Trist!

Respuesta de Gavelo
Bra hjälp via kontaktmail och snabb…
Bra hjälp via kontaktmail och snabb leverans

Respuesta de Gavelo
Fick de tightsen som jag ville ha…
Fick de tightsen som jag ville ha passar så bra

Respuesta de Gavelo
Snabb leverans och byxorna sitter som…
Snabb leverans och byxorna sitter som ett smäck! 😊

Super sköna tränings kläder
Super sköna tränings kläder, man känner sig klädd inför både träning samt till vardags

Respuesta de Gavelo
Utmärkt .Bra passform god kvalitet…
Utmärkt .Bra passform god kvalitet väldigt snygga tränings kläder .Leverans tid okej .

Respuesta de Gavelo
Tycker ni har bra kläder. Att det är rabatt underlättar
Visar rabatter. Snabb leverans

Respuesta de Gavelo
Ni tog betalt för en vara som inte…
Ni tog betalt för en vara som inte fanns i erat lager, det kom ni på alldeles för sent eftersom jag fick en bekräftelse på att varan var på väg till mig och ni drog ochså pengarna via klarna.
Hoppas jag får tillbaka pengarna snart.

Utmärkt!
Fantastiskt material. Sitter helt perfekt. Snabb leverans. Normal i storleken. 10/10. Rekommendationer start!

Respuesta de Gavelo
Más información sobre otros tipos de reseñas.