2,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gisteren ben langs geweest bij de…

Gisteren ben langs geweest bij de vestiging in Zwaanshoek voor een achterbumper van een Toyota Aygo. Er werd mij specifiek verteld dat ik de volgende dag om 11:00 uur terug kon komen om het onderdeel op te halen. Om zeker te zijn, heb ik vanochtend rond 09:30 uur gebeld.
​In plaats van een behulpzame reactie, werd er zeer onbeschoft gereageerd. Eerst werd er gedaan alsof men van niets wist, en daarna werd er beweerd dat ik bij de andere vestiging moest zijn, terwijl de afspraak hier in Zwaanshoek was gemaakt. Toen we aangaven dat dit de gemaakte afspraak was, kregen we het bizarre antwoord: 'Gisteren was gisteren, vandaag is vandaag'. Vervolgens werd de verbinding simpelweg verbroken terwijl wij netjes bleven.
Door deze onbetrouwbare werkwijze en het gebrek aan respect ben ik enorm gedupeerd. Dit is absoluut geen manier om met klanten om te gaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: maak hier geen afspraken als je op service rekent.

7 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personeel zeer vriendelijk en…

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ziet je nog als mens en niet als een nummer.
Als twee vrouwen in een toch wel mannenwereld met respect behandeld.
Super fijn mannen!!!

13 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Afspraak is afspraak telt hier niet

Auto wordt verkocht terwijl overeenkomst is over prijs en afspraak ophalen.
Niet meer van deze tijd als auto voor jou in computer vast gezet wordt en na half uur wordt teruggebeld met een onzin verhaal
Zetten hem met mij aan telefoon vast in de computer hoop niet dat dit de dagelijkse manier van werken is ook met onderdelen.

12 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect geregeld

Na via onderdelenlijn een spiegel besteld te hebben voor mijn volkswagen bora, bleek deze een breuk in de kap te hebben, na even te hebben gebeld met het bedrijf. (want had nog wat onderdelen nodig) heb ik de spiegel meegenomen naar hun locatie, er werd actief meegedacht naar een oplossing en deze is er ook gekomen op dat moment, daarnaast de andere spullen die ik heb meegekregen waren in prima staat!. al met al was ik zeer te spreken over de manier waarop ik geholpen werd, en de geordendheid van de spullen die ze aanbieden was indrukwekkend, zeer zeker een aanrader voor uw benodigde gebruikte onderdelen!!

Kevin van Ommeren
Profile Papendrecht

1 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een dramatische benadering van de klant…

Een dramatische benadering van de klant ... Sommige medewerkers zijn racisten zonder respect voor de andere klant ...
Het ergste is Gino !!!! Ze duwen mensen met onderdelen met verschillende nummers die niet overeenkomen... Alleen de hoeveelheid geld in de doos telt...

5 de noviembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.