Bra bonus och spel! kul att spela
fick en rejäl bonus i morse testade lite nya spel och vann ett par hundra med den, tog sedan ut pengarna och det gick jättefort. tummen upp!
GeckoPlay är ett onlinecasino med svensk licens, drivet av Malta-baserade SkillOnNet Ltd. Licensen kommer från Spelinspektionen, så verksamheten följer svenska lagar och regler. Utbudet är på över 5 900 spel från leverantörer som Evolution, Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO och Red Tiger. Du hittar slots, Megaways, progressiva jackpottar och live casino. Insättningar och uttag sker via Swish och Trustly utan avgifter. Registreringen görs med BankID, som samtidigt verifierar din identitet. Minsta insättning är 100 kr. Spelarskyddet bygger på flera verktyg. I Spelcheck-dashboarden följer du din spelstatistik och risknivå i realtid. Du kan stänga av dig via Spelpaus.se och själv sätta gränser för insättningar, förluster och speltid under Spelgränser. Spelen är RNG-certifierade av iTech Labs, vilket ger slumpmässiga resultat. RTP för varje spel visas direkt i spellobbyn.
Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Sidan ser bra ut och spelet verkar okej på datorn. Men att spela på mobilen är en katastrof. Försökte spela lite under tågresan men det är ju inte ens en app, bara en seg webbläsare som krånglar hela tiden. Skärmen fryser, man blir utloggad utan förvarning. Supporten (via chatten efter inloggning) bad mig rensa cache och cookies, vilket inte hjälpte det minsta. Ett sådant casino borde ha en riktig mobilupplevelse framförallt för den som spelar för större summor. Helt oanvändbart. Slöseri med tid.
Spelutbudet är för svagt. Jag brukar gilla att varva slots med lite sportspel, men här finns inget av det jag söker. Spelen laddar snabbt och webbplatsen ser ganska bra ut, men sökfunktionen är dålig och de har nästan inga av de leverantörer jag är van vid. Det var mest ett fåtal namn jag inte kände igen alls. Jag testade att söka efter ett par stora namn men fick bara noll träffar. Riktigt synd att det saknas svensk licens för vadslagning också.
gillar verkligen verktygen dom har för ansvarsfullt spelande. satte en gräns direkt när ja började spela så att d inte skulle springa iväg! skönt att kunna lugga sig tryggt
Frågade chatten om nån specialltyp av odds och fick svar snabbt, kändes personligt. i motsats till andra sajter så va det verkligen ingen copypaste-bot. Det är ju bra.
Satte in pengar häromdagen och vann en liten summa tyvärr, så jag skulle ta ut. Dom säger att deras spel är RNG-certifierade av iTech Labs blablabla men uttagsprocessen verkar vara helt slumpmässig. Det tog 4 dagar innan pengarna ens lämnade deras system och då var det till min bank. Skitsamma om chatten är 24/7 om dom ändå inte kan skynda på uttagen. Bättre att lägga pengarna nån annanstans än på geckoplayse när det tar så lång tid att få ut sina egna vinster.
Verkar tyvärr inte bättre än andra oseriösa aktörer, vill ha dokument om och om igen och verifieringen tar evigheter, support verkar inte heller ha koll vilket är tråkigt.
Spela på mobilen funkar bra smidigt som en app, gör att en spelar mer.