30 januari contact opgenomen en een bewijs meegestuurd dat een retour 17 december bij hen afgeleverd is. Gelijk bericht ontvangen dat zij nog wat kapotte dozen hadden ontvangen en in welke kleur doos... Ver más
Bought two products, received two wrong items. Both of inferior quality and much cheaper than what I paid for. Contacted their customer service through telephone (no-one answering, call automaticall... Ver más
Waardeloos bedrijf! 10 tallen mailtjes gestuurd over een retour gestuurde kindertab. Is niet meer leverbaar. Kan geen geld terug krijgen. Of een waardebon of andere tab. Maar helaas andere tablet wo... Ver más
Habe seit über zwei Monat bestellt und bezahlt und bis heute keine Lieferung erhalten. Habe denen bis zum Ende Juli 2018 Zeit gegeben. Sollte bis dahin keine Lieferung erfolgen, gebe ich die Sache b... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Geeektech.com is een webwinkel voor iedereen met een voorliefde voor elektronica, coole gadgets, toffe gaming-accessoires en leuke cadeaus. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Daarbij is je bestelling razendsnel bij je thuis dankzij onze geweldige verzendservice. Voor 17.00 uur besteld, betekend in de meeste gevallen: de volgende werkdag al in huis.
MInckelersstraat 7, 5916 PE, Venlo, Holanda
- +31 (0) 77 79 20 000
- info@geeektech.com
- geeektech.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Scherm plakte niet en bijgelverde …
Scherm plakte niet en bijgelverde doekjes waren uitgedroogd
goede service.
Duidelijke afhandeling en snelle …
Duidelijke afhandeling en snelle levering.
Snelle levering.
prima
prima, allees netjes op tijd en je word goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Aanrader ,snelle levering
Snelle levering, laagste prijs!
super vriendelijk
Produkt en levering ervan volgens …
Produkt en levering ervan volgens afspraak, dus helemaal goed
Gewoon TOP!
Prima tevreden.Goede prijs kwaliteit, erg goede communicatie.Ik zal het bedrijf aanraden bij anderen.+++++
Top!
Duidelijke website, het gene wat ik zocht gevonden en besteld en snel binnen gekregen. Top!
prima
prima, binnen een dag in huis, product werkt uitstekend, alleen er zat geen handleiding bij
Slechte (klanten)service!
Ik was heel tevreden over mijn bestelling die geleverd werd, maar stond wel even te kijken dat ik van PostNL nog even 'een boete' na kreeg, vanwege onvoldoende postzegels op het pakket. Dit terwijl ik voor de verzendkosten had betaald.
Probeer nu al 4 weken contact te krijgen met Geeektech.com, maar tot heden nog geen respons. Voor de service hoef je hier niet te wezen.
Goede afhandeling en vlot geholpen
De klant is koning, een voorbeeld van een goede ondernemer!!
Goede informatie van de producten. Snelle levering en op de hoogte gehouden van de aflevering. Artikelen voldoen aan de verwachting.