1. Servicio de mudanza y depósito
  4. Instalación de autoalmacenamiento
  5. Compañía de transporte de carga
  6. Depósito

Escrito por la empresa

Gefleborgs Flyttservice är ett auktoriserat flytt- och logistikföretag som erbjuder professionella och flexibla tjänster till både privatpersoner och företag. Med lång erfarenhet och en stark känsla för service hjälper vi våra kunder med allt som rör flytt, magasinering och logistik – alltid med trygghet, kvalitet och effektivitet i fokus. För privatpersoner erbjuder vi kompletta flyttlösningar där vi tar hand om hela processen – från planering och packning till transport och montering i det nya hemmet. Vi hjälper till med bohagsflyttar både inom orten och till andra delar av landet, och erbjuder även flyttstädning, flytt av tunga föremål som pianon och kassaskåp, samt magasinering i säkra och torra träboxar. Vi vet att en flytt kan vara stressande, och vår ambition är alltid att göra den så smidig och bekymmersfri som möjligt. För företag erbjuder vi tjänster anpassade för allt från mindre kontorsflyttar till större omlokaliseringar. Vi hjälper till med planering, ned- och uppackning, möbelmontering, transport och återvinning av uttjänt utrustning. Vi tillhandahåller också magasinering, arkivlösningar samt logistik- och lagertjänster såsom orderplock och mellanlagring. Vår erfarna personal arbetar effektivt och diskret för att minimera driftstopp och påverkan på er verksamhet. Vi är stolta över våra många återkommande kunder och det förtroende vi har byggt upp genom åren. Oavsett om du är en privatperson på väg till ett nytt hem, eller ett företag i behov av en pålitlig flyttpartner, står vi redo att hjälpa dig hela vägen.

3,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt bemötande och smidig flytt från start till mål.

Jag anlitade Gefleborgs Flyttservice och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Redan från första kontakt fick jag ett snabbt, trevligt och professionellt bemötande. Allt från planering till utförande gick smidigt och tryggt, precis som man önskar när man står inför en flytt.

Personalen var punktliga, effektiva och mycket hjälpsamma. De löste oväntade utmaningar på plats utan minsta krångel, och det märks verkligen att de har lång erfarenhet och fokus på service.

Kan varmt rekommendera Gefleborgs Flyttservice till både privatpersoner och företag som vill ha en flyttfirma man kan lita på. Jag kommer definitivt att anlita dem igen vid behov!

11 de abril de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.