Geneses Medical Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moderna vs Janssen Mij en mijn partner tegelijkertijd getest (september 2021). Hij gevaccineerd met Moderna en ik met Janssen (mei 2021). Hij duidelijk IgG antilichamen, ik helaas niet zo duidelij... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na originele review, contact gehad van Geneses, nieuwe tests gekregen, met extra instructies (gebruik de hele ampoule ipv 3 druppels), en werkt prima. Kudos voor de goede service! After the o... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar dat lag aan de pakketdienst. Uiteindelijk is het bestelde artikel bezorgd. De support van Geneses Medical was heel vriendelijk en bood aan de bestelli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede informatie en snelle ontvangst. De informatie voor het gebruik is helder en goed uit te voeren. Iets meer van de vloeistof gebruiken bleek nodig om het resultaat te krijgen, dit staat overig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de diagnóstico

Escrito por la empresa

Geneses Medical staat voor toegankelijke en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit, die een werkelijke bijdrage leveren aan de gezondheid en veiligheid van patiënten over de hele wereld.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben twee testen besteld om…

We hebben twee testen besteld om antistoffen tegen corona in het bloed te meten. Deze werden snel geleverd. De instructie was heel duidelijk en de testen werkten goed. Gebleken is dat we allebei immuniteit tegen corona hebben opgebouwd. Heel erg blij om nu zekerheid te hebben!! Over een paar maanden gaan we weer twee testen bestellen om te kijken hoe het er dan voor staat.

15 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelling geplaatst echter tot op heden is de bestelling nog niet binnen gekomen. Op de website stond aangegeven voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis… dit is ondertussen al 5 dagen geleden.

30 de junio de 2021
Logotipo de Geneses Medical

Respuesta de Geneses Medical

Beste Laura,
Dank voor de feedback. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst in onze webshop geven wij dezelfde dag nog af bij de koerier. De koerier levert de bestellingen binnen 1-2 dagen af, in veruit de meeste gevallen de volgende dag. Wij hebben hier echter geen directe invloed op, vandaar dat wij op de website vermelden dat bestellingen dezelfde dag worden verzonden. In uw geval was de bestelling op vrijdagmiddag na vier uur geplaatst. Wij hebben de bestelling daarom meteen op maandag afgegeven en uit ons DHL-dashboard blijkt dat de koerier deze inderdaad binnen 1-2 dagen bij u heeft afgeleverd.
We hebben inmiddels contact met u gehad. We vinden het vervelend dat de aflevering door deze omstandigheden langer heeft geduurd en zijn daarom met u tot een passende oplossing gekomen.
Met vriendelijke groeten, Severien van Geneses Medical

👍🏻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

5 de junio de 2021

Zeer tevreden

Snelle levering, duidelijke uitleg hoe je de antistoffentest kan gebruiken, betaalbare test en snel resultaat! Ik raad de Geneses Antistoffentest zeker aan.

30 de mayo de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima test en snelle verzending

Snelle verzending, volgende dag in huis.
Goede informatie over de antibody test.

Alleen had ik ook een losse naald erbij gekregen in het pakket en nergens stond in de bijschrift of filmpje wat ik ermee moest.
Ik denk zelf je vinger naprikken als er niet genoeg bloed uit de vinger komt na gebruik van de gewone vinger prikker?

Verder is de test en het aflezen ervan goed verlopen. Ik raad het wel aan en zal zeker terug keren voor een nieuwe aankoop.

26 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Test uitgevoerd zoals beschreven maar…

Test uitgevoerd zoals beschreven maar werkte niet.

25 de mayo de 2021
Logotipo de Geneses Medical

Respuesta de Geneses Medical

Beste mevrouw van der Kaaden, wat vervelend dat de test geen resultaat gaf. Als dit probleem zich voordoet kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Onze adresgegevens vindt u op onze website. Wij sturen u dan een vervangende test. Zorg er bij het doen van de test voor dat u voldoende buffervloeistof gebruikt. Dit is nodig voor het bloed om omhoog te trekken. U kunt gerust de gehele ampul gebruiken. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en u een nieuwe test toegestuurd. Met vriendelijke groeten, Severien van Geneses Medical

Snelle levering.
Er zat een exemplaar te weinig in de verpakking en er werd direct een nieuwe levering verstuurd. Klasse!

24 de mayo de 2021

Snelle klantenservice

Ondanks een fout in de adressering werd het pakketje heel snel bezorgd, met een snelle reactie van de klantenservice. Top!

23 de mayo de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.