Consulta las opiniones de los clientes
Terugbetaling gaat fout! Steeds geen terugbetaling gekregen. Wel op de hoogte gebracht- Youssra van klantenservice mail met uitleg gestuurd - ..."probleem met ons systeem waardoor terugbetalingen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!
Información de contacto
Lemelerbergweg 15, 1101AJ, Amsterdam, Holanda
- 020-7529869
- klantenservice@gents.nl
- gents.nl
Ha contestado el 52% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Gents Arnhem wat een prachtige winkel…
Gents Arnhem wat een prachtige winkel en ontzettend vriendelijk personeel en een hele grote keuze uit prachtige pakken. Ik heb er een prachtig naar mijn zin een pak gekocht en je wordt verwelkomt met een kopje koffie. Zeker aan te raden om een pak te kopen. Ga er als het nodig is zeker weer naar toe
Heel goed en klantvriendelijk
8 jaar geleden super geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak. Ik ben toen helemaal gekleed geworden door Gents thet enige wat ik aanhad van me zelf was mijn boxershort. Gisteren weer naar Gents geweest voor een sportief pak voor een crematie en daar werd ik super goed geadviseerd en heel goed geholpen en erg vriendelijk door Corrie. Ze nam ruim de tijd om mij te helpen. Ik heb haar gezegd dat ik nu eerder terug zou komen dan over 8 jaar. Mooie pakken van goede kwaliteit net als de overhemden voor een mooie prijs. Corrie is een medewerkster waar je er meer van zou willen hebben!!
Super klantvriendelijk.
Ik ben supergoed geholpen aan een prachtig kostuum door de o zo vriendelijke, rustige, behulpzame en zeer vakbekwame Joyce en haar even vriendelijke en behulpzame collega. Diverse kostuums en maten op het gemak kunnen bekijken en passen. Ook mijn volgende kostuum wordt in dit filiaal in Rotterdam gekocht.
Vakbekwaam personeel! Bij GENTS blijf je terug komen.
Wat een geweldige gastvrouw is Joyce, ik ben ontvangen met een kopje koffie, en de gehele tijd heeft zij mij geholpen met het uitzoeken van het tenue de ville voor een receptie. Tevens heeft zij contact onderhouden met mijn echtgenote via de beeldtelefoon, zodat ook zij kon meebeslissen. Kortom GENTS is een winkel waar kwaliteit en service in een hoog vaandel staat!
Valse advertenties.
Maakt gebruik van ChatGPT gegenereerde filmpjes en foto's van hun producten op hun website. Compleet losgekoppeld van de werkelijkheid.
Gents voor man en vrouw
Omdat wij voor een uitvaart niet de benodigde netheid in onze kast hadden hangen zijn we op zoek gegaan. De eerste winkel die we binnen gingen was Gents. Mijn man werd super geholpen en ik heb de 'brutale' vraag gesteld of Bas ook iets had voor mij als vrouw. Dat hebben ze ook en wat een service. De broeken waren te lang en zijn binnen een paar uur korter gemaakt. Heel fijn geholpen en door iemand die weet waar hij het over heeft. Bedankt Bas.
Geweldig geholpen door Bas
Geweldig geholpen door Bas hier. Ik had op stel en sprong een pak nodig voor een uitvaart. Alles vlot geregeld inclusief het op maat maken van de pantalon. Alles binnen een paar uur geregeld! Top service en Bas heeft er echt kijk op.
Misleiding die binnen de wet valt
Misleiding die binnen de wet valt: bestelkosten €3,95. Wat verwacht je dan bij retourneren?……Precies.
Maar nee, dat moet €9,43 kosten. Op hun website staat dat de retourkosten voor de koper zijn, maar er staat niet bij wat je kunt verwachten of een vanaf prijs. Dit valt binnen de marge van de wet, maar ik ervaar het als hoogst onfatsoenlijk. Totaal bijna €14 kwijt voor een artikel dat ik niet pas. Nooit meer GENTS
Prachtig kostuum gekocht
Vandaag een kostuum gekocht voor “de vader van de bruid” in Gents Amsterdam. Fantastisch geholpen door Mirelle, die alle tijd nam en goed aanvoelde welke kleuren passend waren bij de meegebrachte jurk en onvermoeibaar heen en weer liep tussen winkel boven en magazijn beneden om juiste maat te vinden. Heel fijne suggesties voor bijpassend overhemd, gilet en stropdas zonder opdringerig te zijn. Met aandacht en plezier geholpen. Goed om te zien hoe iemand plezier heeft in haar werk. Andere dame ook behulpzaam en belangstellend. Broek wordt op maat vermaakt en gilet wordt uit ander filiaal gehaald. En een schappelijke prijs. Wij zijn heel tevreden.
Er is een groot minpunt in de winkel, maar dat ligt niet aan de collectie of het personeel. Kan er s.v.p. iets gedaan worden aan de ongelijke vloer bij de ingang. Het is nl heel vervelend als je blij en tevreden op je bon kijkend naar buiten stapt en je enkel verzwikt in het ongelijke gat bij de deur!
Ook wij zitten al vanaf 9 januari te…
Ook wij zitten al vanaf 9 januari te wachten op een terugbetaling. Op de eerdere berichten hebben wij geen reactie ontvangen. Nu weer een mail gestuurd met de verwachting dat wij eindelijk ons geld terug krijgen
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring. Bas die met heel zijn hart in de zaak staat, en duiderlijk weet waar hij het over heeft. Het bezoek was leuk. En voelde me gehoord in me wensen. Ben echt super professioneel geholpen. Dank🙏
Voor de eerste keer een broek gekocht…
Voor de eerste keer een broek gekocht hier. Keurige overzichtelijke zakk met vriendelijk persoonlijk personeel. Ga hier zeker vaker naar toe.
Snelle en goede service voor een mooie prijs
Binnen 5 minuten een pak aangemeten en gepast. Echt een super snelle en kwalitatief goede service het op maat maken is die zelfde week al klaar.
Terugbetaling gaat fout!
Terugbetaling gaat fout!
Steeds geen terugbetaling gekregen.
Wel op de hoogte gebracht- Youssra van klantenservice mail met uitleg gestuurd - ..."probleem met ons systeem waardoor terugbetalingen niet goed konden verwerkt"... systeem werkt nu wel naar behoren- neem ik aan..?
..."terugbetaling wordt uitgevoerd"... maar wanneer..?!
Ben benieuwd hoe lang gaat het nog duren..?
Over 2 dagen weer een recensie.
Beste herenzaak van Enschede
Goed geholpen met het uitzoeken van een mooie smoking. Kwaliteit erg goed en pasvorm zat strak op mijn lichaam. Daarnaast moest mijn broek worden ingenomen en dit was binnen een uur gefixed. Kortom top zaak met fijne service van Bas & Lucas
Fantastische ervaring!
Fantastische ervaring. Een dame die met heel haar hart in de zaak staat en duidelijk weet waar ze het over heeft. Het bezoek was leuk. En ik voelde mij gehoord in mijn wens. En professioneel geholpen. Dank!🙏
twee keer betaalt voor inmeten..
Het pak moest twee keer worden ingemeten omdat het de eerste keer niet goed zat. Daarnaast had ik specifiek gevraagd om het te stomen, maar dat bleek ook niet te zijn gedaan. Tot slot viel de kwaliteit van het pak erg tegen: de stof kreukt heel snel, waardoor het er al snel onverzorgd uitziet. Voor deze prijs en service had ik aanzienlijk meer verwacht

Respuesta de GENTS.nl
Mooie kleding, prima kwaliteit, uitstekende service.Aanvankelijk online een colbert en…
Aanvankelijk online een colbert en bijpassende broek voor lange maten gekocht. Beiden bleken helaas te klein. Beiden naar Gents Utrecht gebracht en door medewerker (Timo) heel snel en vakkundig een passend pak aangeboden. Prima pak, past uitstekend. Mooi en goede kwaliteit. Online pak door winkel teruggestuurd. Prima service, erg tevreden. Voortaan dit adres voor colberts, broeken, blouses etc. Fysieke winkel beter voor dit soort aanschaffen dan de digitale.
Prima service in Hilversum
Ze stond alleen in de winkel en was toch behulpzaam. Op zoek naar goede maat voor de smokingbroek totdat ze de juiste had gevonden achterin het magazijn. Lijkt me prima prijs kwaliteit. Volgende dag terug en een overjas gekocht. Zee tsvreden
Gents raakt spullen kwijt en weigert retour terug te betalen
Jas, broek en overhemd besteld. De spullen pasten niet dus alles netjes gefourneerd in 1 doos. Gents beweert dat alleen het overhemd aangekomen is en weigert mij de kosten voor jas en broek terug te betalen en beschuldigt mij van oplichting. Dat allemaal op basis van hele onnauwkeurige gewichten van het pakket en de kleding, onsamenhangende verhalen die niet kloppen. Ik denk dat ze zelf de jas en broek kwijt geraakt zijn met de verwerking. Dit kost mij zo'n 150 euro. Blijf weg bij deze klungels en ga naar een fatsoenlijk bedrijf.
De reactie van Gents hieronder is volkomen incorrect, ze goochelen met gewichten die absoluut niet kloppen, er is niet bekend wat het pakket precies woog, het is niet bekend wat de jas, broek en hemd gewogen hebben. Gents is onzorgvuldig en laat daar vrolijk de klant voor opdraaien. Ik heb dit nog nooit meegemaakt bij andere leveranciers; blijf weg bij die lui, ze blijven volhouden dat je retourspullen die niet passen niet retourneer!

Respuesta de GENTS.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.