Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Website works very poorly (10-Feb-2026); both on PC, phone and iPad. I ended up ordering from a different supplier because of that.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nå. Nu skulle vi jo prøve en kapsel producent der ikke kostede en formue - gik vi mon på kompromis med kvaliteten? Bestemt ikke! Sikke nogle gode kaffe dråber der kommer ud af kapslerne. Det smager vi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prøvepakken er aldrig leveret. Vi bestilte en prøvepakke 18. Juni, men den er aldrig blevet leveret. Pengene er trukket fra kortet. Track&Trace linket fra ordrebekræftigelsen virker ikke. Vi har... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

It is a good coffee. However, some of the capsules don't work very well. It seems the water cannot get through it (I've identified some flavors I cannot buy due to this problem). The most frustratin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Establecimiento de café

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitetskaffe på Nespresso® kompatible kapsler via medlemsskab direkte til døren - og til en skarp pris.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Lækker kaffe.
Ankom utrolig hurtigt :)

29 de enero de 2021

Hej Andrea

Tak for din fine anmeldelse.
Skønt at læse, at du kan lide vores kaffe og at den kom hurtigt til dig.

Signe

Umildbart tilfreds med kaffen

Umildbart tilfreds med kaffen. Men jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med leveringen. Dao’s butikker har så dårlig service!

27 de enero de 2021

Hej Natasha

Tak for fin anmeldelse!

Jeg er så ked af at du have en dårlig oplevelse i pakkeshoppen . Men jeg er glad for at vi fik talt sammen om det.
Det betyder virkelig meget for os at du er tilfreds med vores kaffe.

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg havde bestilt de forkerte kapsler til min svigerfars kaffemaskine. Da jeg kontaktede getcoffee for at finde en løsning fik jeg pengene retur og kunne beholde kaffekapslerne.
Vil meget overveje at købe en maskine så jeg kan handle videre med getcoffee.
Hvilke maskiner passer jeres kapsler til.??👍
Mange hilsner fra en glad kunde.
Lars Rønne

19 de enero de 2021

Hej Lars

Tak for dine flotte stjerner 🤩

Det betyder så meget for os, at du er tilfreds med vores service, det går jo ikke at svigerfar havde fået de forkerte kapsler 💥😍
Send mig en mail på hej@getcoffee.dk, så sender jeg dig et par eksempler på hvilken du kunne købe hvis det bliver aktuelt.

Kaffehilsner Lina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg behøver ikke engang overveje om jeg…

jeg behøver ikke engang overveje om jeg er ved at løbe tør for kaffe før jeg vågner op til der er blevet leveret mere.
Ville dog ønske man fik en besked et par dage inden man fik en ny sending, in case man ikke er i bund med sidste runde

17 de enero de 2021

Hej Cecilie

Tak for dine flotte stjerner.
Dejligt at du ikke løber tør for kaffe 🙏😍
Vi arbejder på det, som du skriver. Jeg er nemlig enig 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en prøve pakke og var…

Jeg bestilte en prøve pakke og var egentlig bestemt på ikke at skulle have faste leveringer. Men efter 2 dage måtte jeg bestille mere og nu får jeg lækker kaffe hver 4. uge 😉 Det er så dejligt og nemt at det kommer lige til døren.
Kaffen er rigtig god og jeg er især vild med Hasselnød og vanille smagene. Jeg kunne godt ønske mig en med karamel smag også 😜
Så kun ros herfra.

16 de enero de 2021

Hej Trine

Ej hallo en skøn anmeldelse at læse.
Vi er så glade for at læse, at vi kunne få dig med på kaffe holdet 😎💥

Skønt at læse at du kan lide vores Hazelnut og Vanilla, dem er jeg også kæmpe fan af. Prøv med en ske vanilje is i, det er for lækkert 😳

Tak fordi du gør vores drøm til en mulighed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og miljøvenlig kaffe med mange…

God og miljøvenlig kaffe med mange valgmuligheder

16 de enero de 2021

Hej Catharina

Tak for dine flotte stjerner 🤩
Skønt at læse at du kan lide vores kaffe, og sætter pris på vores smagsvarianter.

Altid levering til tiden

Altid levering til tiden, god smag og god pris. Dejligt altid at have kaffe i en travl hverdag.

13 de enero de 2021

Hej Mille

Tak for din anmeldelse 🤩

Så skønt at læse at du kan lide vores kaffe, og vi er hurtige med leveringen 💥
Dejligt at vi kan gøre en forskel i din travle hverdag ☕️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille og MEGET hurtig…

Nemt at bestille og MEGET hurtig levering.

13 de enero de 2021

Hej Maja

Tak for dine flotte stjerner 🌟

Hvor er det bare dejligt, at du synes at det er nemt at bestille, og at der var hurtig levering 😁🌪😎

Det betyder så meget for os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke ligefrem den bedste kaffe jeg har…

Ikke ligefrem den bedste kaffe jeg har fået, men fin nok.

12 de enero de 2021

Hej Casper

Jeg er ked af at læse, at det ikke er den bedste kaffe du har fået. Kunne du mon have lyst til at sende mig en mail på hej@getcoffee.dk, hvad det præcis er du ikke kan lide? Fordi jo mere feedback vi får, jo bedre kan vi blive 🙏

Men tak fordi du gav vores kaffe et forsøg ☕️

God kaffe god service

12 de enero de 2021

Hej Quoc

Tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det er så dejligt at læse, at du kan lide vores kaffe og vores service 🤩☕️

Tak fordi du drikker vores kaffe 🌱

Super hurtig lev

Super hurtig lev. men 2 ting. Lidt tynd kaffe og så kunne det være dejligt med et navn på kapslen. Fortæt det gode arbejde:-)

9 de enero de 2021

Hej Flemming

Tak for dine stjerner 🤩

Dejligt at der var hurtig levering! Vi arbejder på navn på vores kapsel, men det koster dog en del penge, som vi har valgt at bruge et andet sted her i vores startup. Men jeg kan love dig, at det er på trapperne 🤩

Tak for fed feedback. Send mig endelig en mail på hej@getcoffee.dk det ang. kaffen. Måske jeg kan vejlede dig lidt ☕️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering til døren !

Jeg fik kaffen leveret til døren 2 dage efter bestilling ! God kaffe. Jeg anbefaler varmt.

9 de enero de 2021

Hej Natalia

Tak for din flotte anmeldelse 💥

Det betyder så meget for os, at få sådan et feedback. Dejligt at der var hurtig levering 🌪 og at du kan lide vores kaffe ☕️
Og tak fordi du vil anbefale os, det varmer virkelig 💓

God kaffe

God kaffe, endnu bedre service!

7 de enero de 2021

Hej

Tak for dine flotte stjerner 🙏

Dejligt at læse at du kan lide vores kaffe og sætter pris på vores service 😍

God kaffe

God kaffe, irreterende at der ikke er navn på kapslerne, da farverne er meget lidt afvigende og der ikke er en farvekode med.
Hurtig levering og plagsom for at få en anmeldelse...

3 de enero de 2021

Hej Jens

Tak for din anmeldelse 🌟
Dejligt at du er tilfreds med vores levering.

Vi arbejder på at få navn på vores kapsler. Men det koster os en del penge, og da vi er et nyopstartet firma, har vi valgt at have fokus et andet sted 😍🌱
Du har fået tilsendt en folder sammen med din kaffe, der kan du læse om og se de forskellige kapsler. Ellers er du velkommen til at ringe eller skrive til mig. 😎

Nemt og lækkert

God kaffe og billigt. Dejligt med levering til døren.
Nemt at tilmelde/afmelde og ændre i abonnementet.

2 de enero de 2021

Hej Thordis

Tak for din fine anmeldelse.
Det betyder så meget for os at du er tilfreds med vores kaffe 👏☕️ Dejligt også at læse at du finder det nemt at tilmelde og ændre i dine forsendelser.

Tak fordi du drikker vores kaffe 🌱

Hårdtristet bitter kaffe

Produktet:
Smagspakke med 8 varianter:
2 stjerner - bønnerne er meget hårdt ristet, hvilke ofte er for at skjule en kaffebønne af en lavere kvalitet. Kaffen bliver meget bitter, og der savnes den fløjsrunde smag og eftersmag, som en kvalitetskaffe skal give.

Koncepter med bæredygtighed er et stort plus - abonnementsordningen bryder jeg mig ikke om, så de udligner hinanden. Havde det været uden abonnement havde det kunne snige sig op på 3 stjerner.

Hvis du ønsker at erstatte dine nespressokapsler til en billigere løsning, så er dette ikke produktet.
Smagen og kvaliteten er langt derfra. Kapslerne er kompatible, men det er som om, at de ikke er 100% hvad angår brygningen/brugen i maskinen, kapslerne skal presses noget hårdere i maskinen.

Nespresso har 100% fri retur af deres brugte alukapsler, som genbruges til nye kapsler. Det er ikke helt så grøn en løsning, men bedre end at smide dem ud.

31 de diciembre de 2020

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse!

Det er ikke alle vi kan fange med vores kaffe, men tak fordi du gav os et forsøg 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig service og særdeles…

God og hurtig service og særdeles lækker decafkapsler - jeg venter nu på at de får økologiske kapsler med koffein. decaf er den eneste der er økologisk.
udover det så smager kaffen rigtig godt. Og der der med at kaffen kun er god i aluminiumskapsler eller plastik kapsler? Stooop! De bionedbrydelige kapsler fungerer som de skal! Stor fan! Og kom så med de øko kapsler 🙈🙈🧡🧡

21 de diciembre de 2020

Hej Naima

Vi bliver simpelthen så glade når vi læser sådan en anmeldelse! Tak for de pæne ord. Det betyder meget for os 🤩

Dejligt at du er fan af vores kapsler og kaffe 🌱💓

Modtaget vare efter 2dage

13 de diciembre de 2020

Hej Vivi

Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Skønt at du har modtaget din kaffe 😍

Lina 🎄

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.