Banner for GetTested.nl

4. Servicio de análisis de sangre
  5. Servicio de pruebas ETS
  6. Servicios de asistencia médica a domicilio

Escrito por la empresa

Nederland’s grootste aanbod van thuistests, elke maand vertrouwd door meer dan 10.000 klanten. Onze tests worden geanalyseerd in hoogstaande ISO-gecertificeerde laboratoria. Geniet van onze snelle en betrouwbare service, vanuit het comfort van je eigen huis. Meer over ons.

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

2 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestel ergens anders

Vóór 14.00 besteld en dezelfde dag verzonden, die belofte werd in mijn geval niet waargemaakt. Na bestelling zag ik dat mijn test uit ZWEDEN werd verzonden. Het lijkt dus alsof je je bestelling snel in huis hebt, maar dit is niet zo. Beter bestel je bij een Nederlandse webshop.

3 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de GetTested.nl

Respuesta de GetTested.nl

Hallo,

We kijken hier graag verder naar. Als een bestelling niet binnen de beloofde termijn is verzonden, helpen wij uiteraard graag.

Helaas ontbreekt in uw review een ordernummer of e-mailadres, waardoor wij dit momenteel niet kunnen onderzoeken. Wilt u uw review bijwerken met deze informatie of ons een e-mail sturen via hello@gettested.io
, dan kunnen wij u verder helpen.

Als de levertijd die u heeft gekozen niet is nagekomen, kunnen wij zowel contact opnemen met het bezorgbedrijf namens u als – indien nodig – de verzendkosten terugbetalen. Ook al worden onze tests vanuit Zweden verzonden, ze worden altijd geleverd binnen de levertijd die bij de bestelling is gekozen.

Neem gerust contact met ons op of werk uw review bij met uw contactgegevens, dan helpen wij u graag verder! 😊

GetTested

Valorada con 3 estrellas sobre 5

duurde te lang

duurde te lang
tweede bestelling was zelfs kwijt geraakt in de post…

16 de marzo de 2025
Logotipo de GetTested.nl

Respuesta de GetTested.nl

Hallo Monika,

Jammer om te horen dat de post niet heeft geleverd zoals het hoort 😔

Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact met ons op via hello@gettested.nl, zodat we dit verder kunnen onderzoeken. Het klinkt echt vreemd dat twee bestellingen vertraagd zijn of zelfs verloren zijn gegaan – het kan mogelijk liggen aan onjuiste adres- of contactgegevens, maar we helpen je graag om dit uit te zoeken. We kunnen eventueel ook proberen om het naar een ander adres te sturen?

Stuur ons alsjeblieft je ordernummer, zodat we indien nodig ook een case kunnen openen bij UPS. We helpen je graag verder! 😊

Vriendelijke groet,
GetTested

8 consejos para escribir buenas reseñas.