La empresa ha respondido
Heb net de app geïnstalleerd, ziet er erg overzichtelijk uit lekkere recepten en handig weekmenu geen ingewikkelde recepten en dat vind ik heel fijn. Ook makkelijk is het boodschappenlijstje. Ik wee... Ver más
La empresa ha respondido
Over Gezonderecepten.nl Wij zijn Jay & Mitch en wij zijn de ‘mannen achter de schermen’ om het zo maar te noemen bij Gezonderecepten.nl Al ruim 4 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken!
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Holanda
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Het is een superhandige tool om recepten volgens je eigen maat en keuze op te zoeken! ik ben fan!

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Ook makkelijk is het boodschappenlijstje.
Ik weet zeker dat ik ga genieten van de recepten .

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Heel veel lekkere recepten. Afvallen hoeft met deze recepten geen straf te zijn. Heb er super veel zin in om alles te proberen. Bij het invullen van je persoonlijke gegevens krijg je een op maat weekmenu en boodschappenlijstje super makkelijk.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Heel tevreden met de app.
Zeer veel verschillende recepten. De dochter is helemaal fan van de smooties.
Snelle en makkelijke recepten. Gebruik de app heel vaak.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
De app is overzichtelijk en ruim in keuze. Staan heerlijke recepten op zelf eet ik sinds kort koolhydraatarm en beval goed. Genoeg afwisseling met de recepten op de site. Gebruik hem dagelijks om ideeën op te doen en heerlijke recepten vanaf te halen.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Deze site is totaal niet wat ze beloven. Wat je uiteindelijk krijgt, is niets meer dan een online kookboek met recepten die je ook elders makkelijk kan vinden. Er is geen sprake van persoonlijke begeleiding, coaching of enige vorm van opvolging, ondanks wat de marketing doet uitschijnen.
In plaats daarvan word je vooral aangemoedigd om een abonnement af te sluiten van €49,95, dat bovendien automatisch jaarlijks wordt verlengd. Dit wordt naar mijn gevoel onvoldoende duidelijk gecommuniceerd en komt misleidend over.
Ik heb betaald, maar er uiteindelijk nooit gebruik van gemaakt omdat het simpelweg niet biedt wat verwacht werd. De manier waarop dit wordt voorgesteld, klopt niet met de realiteit.
Voor mij is dit een duidelijk voorbeeld van misleidende marketing. Absoluut niet aan te raden.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Ik vind het een overzichtelijke app. Je kunt makkelijk gerechten vervangen in het menu en aangeven wat je wel of niet wilt. Ik moest alleen even goed kijken hoe het werkte met het boodschappenlijstje. Ik vind het leuk om de verschillende recepten te bekijken en te proberen.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Bij deze gezonde recepten.nl gesproken en tot een goede overeenkomst gekomen.
Fijn dat we het zo konden afhandelen.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Ik eet al een aantal jaren ketogeen en gebruik regelmatig de recepten van jullie. Zijn vaak dingen die je standaard in huis hebt en niet te moeilijk. Zojuist inloggegevens voor de app gekregen. Heb even snel rondgekeken maar ziet er goed uit. Fijn dat het iets is gericht op keto/kha. Ga zo door!

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Ik werd zomaar verrast met een nieuw boekje met een houten serveerplankje.
Ik had recent al een boek bij
gezonderecepten.nl besteld, dus het was echt een verrassing.
Ook nog een mailtje om hun app te gebruiken en in die app staan ook volop recepten. Het voelt alsof ik jarig ben: nog nooit zoiets meegemaakt.
Hartelijk bedankt!☺️

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Hele leuke recepten en ook echt lekker, heeft me erg geholpen met afvallen!!

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Top site heerlijke recepten ! En die week menu is ook fijn ! Boodschappen lijstje en alles ineen
Ik ben tevreden

Respuesta de Gezonderecepten.nl
De app is snel heel duidelijk heerlijke re epten de boodschappenlijstjes zijn makkelijk

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Mijn ervaring met gezondenrecepten is dat de maaltijden lekker zijn zekers gezond en makkelijk te maken.
Een boek.gekocht en heel erg overzichtelijk. Erg blij met gezondenrecepten. Ook via de app nu ideaal altijd bij de hand waar je ook bent.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
De recepten zijn heerlijk, maar ongevraagd geld van je rekening schrijven is niet gepast.
Je zit aan een contract vast, en ze zeggen we hebben je gewezen op een afschrijving. Er is niet terug te vinden dat hun mij daar op wijzen. Gauw betaald wat ze dreigen met van alles. En uitgeschreven

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Fijne boeken ontvangen. Goede recepten en heel duidelijk.
Per ongeluk een bundel boeken extra besteld. Na wat frustratie is dit netjes opgelost na telefonisch contact te hebben gehad.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Vandaag mijn gewonnen kookboek in de brievenbus ontvangen😍 super blij mee dat word lekker eten deze zomer☀️☀️

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Ik heb het boek “28 dagen buikvet challenge”. De recepten zijn makkelijk te volgen, niet heel ingewikkeld. Wanneer je een weekmenu volgt naast fulltime werken, is het wel even schakelen om alle gerechten klaar te maken. Ik zorg drie keer per week dat ik alles van te voren maak, dan is het goed te doen.
Voor mensen die op zoek zijn naar een gevarieerd maar ook vooral vullend weekmenu en recepten, is dit absoluut een aanrader.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Sinds kort heeft Gezonde recepten iets nieuws…. Een Facebook community. En in enkele weken tijd meer dan 600 leden.
Er worden regelmatig heerlijke recepten gepost van ontbijtjes tot heerlijke lunches of diner. De recepten zijn makkelijk te maken met ingrediënten die in je kast staan.
Nog een leuke actie van deze site is de vraag wat wil je voor recepten zien in de community. Op deze vraag is veel gereageerd. Leuk om te zien en horen welke kha maaltijden/snacks mensen missen. De belangstelling van gezonde recepten.nl om te weten te komen wat de leden zoeken en dan ook hierover de recepten te posten en een goede band opbouwen met de leden is belangrijk en zorgt er voor dat je kha gevarieerd kan blijven eten.
Dus volg je hem nog niet, zoek de community op en word snel lid.
Goede zet om deze FB community te starten. Ik kijk er dagelijks op.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Ik gebruik de app en daar staan fijne en heerlijke recepten. Ik mag niet alles, maar dat is goed uit te zoeken. App is duidelijk en overzichtelijk en ook makkelijk in gebruik.

Respuesta de Gezonderecepten.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.