Gezondheidacademy

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ontvangen, misleidende en gelogen reviews op Facebook door gehackte accounts ( fb zelf doet trouwens ook niks ) Geen antwoord Al bijna 3 weken staat er dat Chinese shipping bezig is…. waardeloos... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het product wratten/mol verwijderaar is nep ik heb het echt weken later binnen gekregen ben het gelijk gaan proberen en wat denk je !! Werkt voor geen meter doet helemaal niks Dus koop dit product... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit gedoe moet stoppen. 31 Januari 2024 Bijengif crème besteld. Vergat mijn huisnummer door te geven. Zoek tot de dag van vandaag contact via bevestigingsmail waar ik op mag reageren volgens hen. Ook... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had ik de berichten hier maar eerder gezien. Precies mijn ervaring. Spullen besteld voor 49,95. Nooit iets ontvangen. Zeker 10 mailtjes gestuurd en mails terugkregen met belofte van terugbetaling maar... Ver más

Información sobre la empresa

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

NIET KOPEN! OPLICHTERS!!!!!

Ik ben er ook ingetuind! ik zou een Mericle™ Ultrasoon en Verre Infrarood Draagbaar Lymfatisch Kalmeerbaar Lichaamssculpturerend Halsapparaat hebben gekocht met verschillende functies en een bijbehorende afstandsbediening. Ik dacht van een bedrijf in Amsterdam te kopen. Ook werd er aangegeven dat er gratis geretourneerd kon worden en nu is het zelfs lastig om überhaupt contact te vinden. Ik lees al van verschillende mensen (die het wel gelukt is om contact te vinden) dat ze maar 30% van hun aankoopbedrag terug krijgen en ook nog eens de retourkosten moeten betalen!
Helaas heb ik geen schermprintje gemaakt van de advertentie of van de site...
Het leek een betrouwbare advertentie/site....

Ik heb besteld met klarna, hopelijk kan daar nog wat geregeld worden

8 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer misleidende reclame over het…

Zeer misleidende reclame over het product wipe off. Een middel dat huidvlekken en steel wratjes zou verwijderen. In de antwoorden bij opmerkingen en vragen van potentiële klanten over retour beleid en geld terug garantie liegen ze dat het gedrukt staat. Ik ben niet tevreden. In antwoord op mijn mail/ klacht houden ze stellig vol dat het product teruggestuurd moet worden naar China! Dit terwijl ze steeds vermelden dat ze in Amsterdam gevestigd zijn.
Het product moet ongeopend zijn!
Dan kun je mijn inziens niet weten of het product doet wat er verkondigd wordt.
En 30 % dan weer 40% teruggave mits aan alle voorwaarden van hun is voldaan! Stelletje oplichters zijn het.

4 de septiembre de 2023

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Beweren dat het wel is opgestuurd. Bestel hier niks meer. Bestel alleen bij bedrijven waar je achteraf kunt betalen. Hier ben je gewoon je geld kwijt!!

17 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mensen niks kopen bij dit…

Mensen niks kopen bij dit bedrijf,lymfeklier stimulator gekocht die niet werkt,diverse mails gestuurd en terug als antwoord,stuur maar terug naar China,op de FB pagina staat binnen 2 dagen uit ons magazijn in Amsterdam geleverd, € 33 euro kwijt,apparaatje wat niet werkt verzenden naar China kost 20 dollar en is voor de koper,op de FB pagina staat als er problemen zijn met artikel mag je het houden en krijg je het aankoopbedrag terug,ook nog ene Lisa van gezondheidacademy benaderd en die antwoord niet terug,Fakeaccount ! Stelletje OPLICHTERS zijn het !

2 de septiembre de 2023

NIET BIJ HEN KOPEN

NIET BIJ GEZONDHEIDACADEMY KOPEN. Is dropshipping met zooi uit China waar je ook nog eens de HOOFDPRIJS voor betaald. Zelfs met in de advertentie geplaatste GRATIS RETOUR tegen extra kosten, beweren ze nog steeds dat ik het prul voor eigen kosten naar China moet terugsturen. Het betreft de Mericle tm Ultrasoon en Verre Infrarood draagbaar Lymfatisch kalmeerbaar lichaamssculptuerend halsapparaat.
DUS BEN GEWAARSCHUWD!!!
In de vele email uitwisseling blijft Gezondheidacademy mij verantwoordelijk stellen voor het retourneren naar China, terwijl zij de verkopende partij is en hun verantwoordelijkheid dient te nemen!
Een boze klant die voor €35,96 is opgelicht 😵‍💫

28 de agosto de 2023

Oplichters!

Oplichters!
Zouden in Amsterdam zitten, maar product komt uit China en werkt niet. Na vele mails zou ik 40% terugbetaling gaan ontvangen. Er werd volledige terugbetaling gegarandeerd. Ben benieuwd of ik een cent terug ga zien.

26 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ultrasoon en infrarood band…

Ik zou een ultrasoon en infrarood band hebben besteld, maar kreeg een ding dat enkel trilt op 120hz niet in de buurt van ultrasoon.

Komt uit China. Niet bestellen!
Retour kan op eigen kosten naar China.

15 de agosto de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.