De probiotica is een echte must en nu gebruik ik de Lions Mane extract druppels en ik merk al een verschil in rust en mijn haar. Fijne pruducten met een goede uitleg erbij. Verder werd alles snel ge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Al paar bestellingen verder, ik voel me zoveel beter in me energie, Shaijlit Moringa Cordyceps Sunsupport Lions mane 🫶 ik ben verkocht..
Al jaren klant bij Gezondheidsgoeroes en nog steeds even tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit en de service klopt ook: bestellingen worden snel verwerkt, vaak al de volgende dag in huis, en... Ver más
Dacht dat ik al een review had achtergelaten, niet dus... Fijne webshop, alles keurig verpakt en super snel verzonden! Geweldige producten, vooral de Lions Mane. Ik had voorheen hele extreme haaruit... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verkoop van 100% pure & biologische gezondheidsproducten.
Información de contacto
Kerkstraat 21, D, 5443 AA, Haps, Holanda
- info@gezondheidsgoeroe.com
- gezondheidsgoeroes.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Erg blij met de kwaliteit
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, dit is de tweede keer dat ik de lions mane heb genomen. Ik merk al een tijdje dat het goed werkt. Met korting ook meteen de black seed oil besteld. Ik ben fan en vind vooral alle video’s heel waardevol om te volgen op Instagram en TikTok. Dank voor de goeie service en waardevolle kennis!
Fantastische webshop!
Wauw! Wat onwijs snel verzonden. En wat prachtig is het allemaal verpakt. Ik ben onwijs benieuwd naar de producten zelf. Maar verwacht dat de kwaliteit uitmuntend is! Ik ga zeker hier vaker en meer bestellen!!
Their products are amazing
Supplementen in z’n meest pure vorm en…
Supplementen in z’n meest pure vorm en merk ook zeker dat het echt wat doet!
Zonder toegevoegde rotzooi je eigen balans in je lijf weer terugvinden ;)
Top producten en eerlijk advies.
Goede producten en servies
Goede info en heldere filmpjes. En mooie en goede producten waar ik blij van wordt. En snelle en goede leveringen.
Mijn haar groeit weer!!
Paar maanden geleden de Lions Mane gekocht en man! wat ben ik daa r blij mee! Mijn haar groeit weer en is na jaren van uitval weer een stuk voller en langer geworden! Week geleden ook de sjilajit gekocht. Gebruik het nog te kort om daar al iets over te zeggen
Snel geleverd en goede instructies bij…
Snel geleverd en goede instructies bij het product. Fijn en betrouwbaar bedrijf waar ik zeker blijf bestellen.
Altijd tevreden met de producten!❤️
Snelle levering en als het vertraagt is…
Snelle levering en als het vertraagt is wordt je goed op de hoogte gehouden
Alles wat britta verteld is gewoon de…
Alles wat britta verteld is gewoon de waarheid
Snelle levering prima service en…
Snelle levering prima service en aanzienlijk goedkoper dan anderen.
Wel een tip. Ik kon de hoeveelheid in het flesje niet vinden op de site
Geen communicatie of zeer slecht tussen
Geen communicatie of zeer slecht tussen
Peter Ineveld en jullie waardoor we nog steeds niet de goede middelen hebben.

Respuesta de Gezondheidsgoeroes
Snelle levering volgens afspreek