GGN Opiniones 595

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Valorada con 2 estrellas sobre 5

GGN hebben jullie een lek in jullie systeem? Want mijn zakelijke nummer is niet bekend bij jullie en toch kreeg ik een betaal verzoek voor zogenaamd een achterstallige factuur .Hoe weten die mijn geg... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

process is erg makkelijk, de meeste vragen als je nog nooit met een incasso bureau gewerkt hebt staan al beantwoord op de site. Kreeg snel emails dat het proces gestart was en een inlogcode naar een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hartelijk dank, Na heen en weer getouwtrek met opdrachtgever over de factuur voelde ik mij niet serieus genomen. Klaarblijkelijk spreekt GGN de juiste taal. Binnen 1,5e week was onze factuur betaa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de cobro a morosos

Escrito por la empresa

We helpen jou en jouw klant met betalen. Dat doen we door vroeg in te grijpen, met persoonlijke aandacht voor de mens achter de schuld. Wij geloven dat dit in het belang is van jou, jouw klanten en de rest van de samenleving.

GGN aandacht loont

Escrito por la empresa

Sociaal en financieel rendement
Wij geloven dat iedereen in principe zijn betalingsverplichting wil nakomen. We verdiepen ons in de persoon achter de schuld en stemmen onze aanpak hierop af. Soms zijn we dan ook streng, veel vaker bieden we een helpende hand.

2,7

Ha contestado el 2% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Drama..

Drama....
GGN behandelt achterstallige betalingen van een lening, waarvan de voorwaarden zijn vastgelegd in een overeenkomst, als openstaande factuur.
Werkelijk absurd voor een bedrijf dat zich presenteert als incassobureau.

24 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krijg brieven van dit bedrijf met…

Krijg brieven van dit bedrijf met betaaltermijnen die al verstreken zijn voor de post ontvangen is. 3 brieven in 1 week over het zelfde dossier van verschillende vestigingen. Dossier was ook al lang niet meer relevant omdat het bedrag al betaald was voor de eerste brief. Of de administratie bij hen zelf is drama of het lijkt op oplichting.

10 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

GGN als medeplichtige in administratieve terreur. Het incasso-loopjongetje dat juridische feiten verdraait voor CZ

GGN profileert zich als een professioneel deurwaarderskantoor, maar fungeert in de praktijk als de gewillige uitvoerder van de administratieve terreur van CZ. Ze schromen niet om juridische feiten te verdraaien om burgers onder druk te zetten.

De feiten over de werkwijze van GGN:

Misleiding over titels: GGN claimt namens CZ dat er een 'vonnis' ligt, terwijl de Rechtbank Limburg schriftelijk bevestigt dat de zaak is geëindigd met een regeling en er geen vonnis bestaat. Een kantoor dat het verschil tussen een schikking en een vonnis niet 'kent', is ofwel incompetent ofwel bewust misleidend.

Schending van afspraken: GGN negeert de finale kwijting uit de Vaststellingsovereenkomst van juni 2024. Ondanks de afspraak dat partijen na betaling 'niets meer van elkaar te vorderen hebben', blijft GGN oude dossiers en verboden proceskosten opvoeren.

Intimidatie met niet-opeisbare bedragen: GGN sommeert voor premies die op het moment van schrijven nog niet eens vervallen zijn, puur om de 'schuld' kunstmatig op te blazen.

Stagnatie: Ook voor GGN geldt: de rechter heeft officieel genoteerd dat de voortgang van de zaak door toedoen van de eisende partij wordt gestagneerd.

GGN rekent erop dat u zich laat afschrikken door hun brieven, maar ze blijken de eigen administratie en de uitspraken van de rechtbank totaal niet op orde te hebben. Een schande voor de beroepsgroep.

25 de febrero de 2026

GGN Incasso is pure oplichting

GGN Incasso is pure oplichting. Ik betaal netjes, maar zij leggen alsnog extra incassokosten op . Communicatie is totaal afwezig , dreigen en intimideren is hun standaard. Dit is geen incassobureau, dit zijn
!!!OPLICHTERS!!!

17 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na twee maanden intensief contact met…

Na twee maanden intensief contact met GGN is er niets opgelost. Alleen brieven met steeds hogere bedragen, terwijl mijn verzoek om het dossier te corrigeren en on hold te zetten compleet is genegeerd. Onprofessioneel en absoluut niet aan te raden.

6 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

GGN hebben jullie een lek in jullie…

GGN hebben jullie een lek in jullie systeem? Want mijn zakelijke nummer is niet bekend bij jullie en toch kreeg ik een betaal verzoek voor zogenaamd een achterstallige factuur .Hoe weten die mijn gegevens?
Ik heb jullie net gebeld na ruim een half uur en daarna werd gewoon opgehangen. Vandaar dat ik via hier probeer te bereiken. Als het een scam is hebben ze het verdomd goed voor elkaar gekregen.

18 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.