Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut 0 stjerner. Svindel så det driver. Den 9.11.2020 bestilte jeg et puslespil. 224,99 kr. Puslespillet har jeg endnu ikke modtaget.....! Har skrevet til dem 3 gange, men mail adressen er åbenb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et svindlerfirma, som opererer og snyder en masse mennesker, de optræder under forskellige navne og annoncer med flotte lokkende billeder, og de varer, man bestiller dukker aldrig op, man mister... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Egentlig skulle firmaet end ikke have 1 stjerne. Bestilte et 3-D puslespil den 2. november 2020 Ordrebekræftelse sendes efter få sekunder - pengene trækkes med det samme - men der kommer INGEN... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kære Venner, pas på Giftivo er et svindel firma, lad være med at købe noget som helst. jeg overveje anmelder firmaet til Politiet. Jeg bestilte et par sko, pengene blev hævet, men ingen sko. De svar... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Absolut 0 stjerner.

Absolut 0 stjerner.
Har skrevet til dem 3 gange, men mail adressen er åbenbart også fake !
Ærgerligt at jeg ikke så anmeldelserne, inden jeg bestilte.

29 de marzo de 2021

Et svindlerfirma

annoncer med flotte lokkende billeder, og de varer,
man bestiller dukker aldrig op, man mister sine penge,
og man bliver mistroisk over at handle på nettet,
Vi håber, han snart bliver stoppet, der er heldigvis en,
som har meldt ham til politiet.
De skulle mindst have haft 100 negative stjerner, jeg kom uheldigvis ved en fejl til at give dem en stjerne.

4 de febrero de 2021

Bestilt sko 9.11.20 15:34 Aldrig modtaget

Bestilt sko 9.11.20 15:34 kr. 449.99
Aldrig modtaget skoene.
Efter at have gennemlæst øvrige anmeldelser, er jeg klar at jeg også er blevet snydt og også modtaget uforskammede svar fra firmaet.
Der er nu indgivet en politianmeldelse overfor firmaet
Remi Kehler

28 de diciembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror jeg er blevet fuppet

Bestilte et puslespil den 1.11.20 og fik med det samme en ordrebekræftelse. Har den 20.12 ikke modtaget puslespillet endnu og tror desværre jeg er blevet fuppet.
Har mailet dem, men ikke fået respons retur.

19 de diciembre de 2020

Giftivo er fup.

Køb aldrig hos dem.‼️‼️‼️‼️
Flere kunder er blevet snydt og de svarer flabet tilbage, når man henvender sig på deres Facebook side. Deres mailadresse er lukket ned.

19 de diciembre de 2020

Total fupfirma.

Total fupfirma.. har ikke fået mine varer endnu, men penge er hævet. de svarer heller ikke på mail. har skrevet flere mails..
ingen anbefaling herfra. lad være med at købe derfra..

10 de diciembre de 2020

Svindel

Svindel. Har bestilt 3D puslespil, betalt men aldrig fået varen. De svarer ikke på mail, og hjemmesiden findes ikke mere. Det er så dårligt. Det var et puslespil, som skulle bruges som gave.

6 de diciembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.