Hetgeen ik hier lees begrijp ik niets van want ook ik heb in het verleden, bij hun het complete Office pakket. Besteld & betaald wat tot op de dag van vandaag 25 Maart 2025 gewoon blijft werken.
Ik heb een officepakket gekocht met ordernummer 83814. Ze heben me telefonisch goed geholpen maar de activatiecode werkte toch niet. De medewerker snapte het ook niet en ik zou een nieuwe toegestuurd... Ver más
Via Google gezocht op Office en kwam daarbij op de site van GigaLicense. Voor 30 euro kon je hier een download uitvoeren van Office 2019 met licentiecode. Een schappelijke prijs, maar bij Microsoft ko... Ver más
Super prijs voor een geweldig software pakket. Bij de installatie kreeg ik in eerste instantie geen publisher te zien. Gebeld en tweede keer geprobeerd te installeren en toen stond alles er netjes o... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Gigalicense maakt het voor jou mogelijk om software aan te schaffen tegen de beste prijs! Ondersteuning of hulp nodig? Wij antwoorden binnen 24 uur, ook in het weekend!
Louis Couperusplein 2, 2514HP, Den Haag, Holanda
- 0850022358
- info@gigalicense.com
- gigalicense.com
keurige afhandeling met legale…
keurige afhandeling met legale registratie
Zeer slechte uitleg voor een…
Zeer slechte uitleg voor een digibeet!!!!!!!
Laastste koop bij jullie
Vlekkeloos verlopen
Eerst licensies gekocht via een andere aanbieder en daar veel gezeur mee gehad (niet werkende codes, lange trajecten voor een wel werkende vervangende code en nu een onvolledige terugbetaling).
Vooralsnog via GigaLicense is alles top gegaan. De codes worden meteen geleverd, werken onmiddellijk én ook meteen een factuur (wat schijnbaar ook niet vanzelfsprekend is).
Iets duurder dan sommige andere plekken op het internet, maar het gemak en geen gezeur is mij dat absoluut waard. Volgende licenties bestel ik weer via deze Gigalicense!
Prima ervaring
Prima ervaring, de link was snel opgestuurd ende uitleg/beschrijving om het te installeren was heel duidelijk
Correcte afhandeling
Niet twijfelen
Niet twijfelen. Duidelijk goedkoopste. Heb geen gebruik moeten maken van de support omdat alles duidelijk was. Activatie code real-time in de mailbox. Meer moet het niet zijn.
Office 2019
Office 2019 gekocht.
Goedkoop en goede duidelijke handleiding hoe deze te installeren.
Aanrader, alles perfect geleverd en installatie…
alles perfect geleverd en installatie erg gemakkelijk. Aanrader
Uitleg duidelijk maar ook belangrijk
Uitleg duidelijk . Goed volgen en dan werkt het prima.
Al eerder hier besteld
Al eerder hier besteld. Zonder problemen pakket geïnstalleerd.
Code was enorm snel binnen en werkt…
Code was enorm snel binnen en werkt prima.
Perfect geregeld super snelle levering.
Prima service
Prima service. Je moet alleen wel even uitzoeken hoe je kunt installeren zonder een account aan te maken..Toen dat eenmaal ontdekt was, had ik binnen 20 minuten een goed werkend pakket.
Helemaal goed
Correcte levering
Ik heb de code ontvangen en conform de…
Ik heb de code ontvangen en conform de instructies alles geïnstalleerd en het werkte.
Moet even wennen aan het werken met…
Moet even wennen aan het werken met deze voor mij nieuwe versie.
Maar het is uitstekend mijn complimenten
Je moet goed het stappenplan volgen en…
Je moet goed het stappenplan volgen en ongeveer weten wat je doet, anders lukt het miss niet. Verder werkt het prima.
Snel de link gestuurd en werkte meteen
de link werd meteen gestuurd en installeren was makkelijk.
Más información sobre otros tipos de reseñas.