Gigishaniafashion Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk kunnen shoppen bij deze topper omdat ze nu ook plussize heeft verkocht! Wauw super snel in huis. Super mooie kleding. Zit perfect. Dikke 10! Moest netjes een handtekening zetten voor ontvang... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed gebekte verkoopster, geeft advies, is eerlijk en recht voor der raap! Altijd blij met mijn bestelling!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sinds deze toppers gestart zijn heb ik al meerdere bestellingen bij ze gedaan. Alles keurig op tijd bezorgd en beantwoorden altijd netjes je vragen. Ze hebben vaak nieuwe collectie, echt voor ieder... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Werkdagen voor 12:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! 3 keer per week nieuwe collectie! Betaal achteraf met Klarna! Gratis verzending vanaf €75,- 4 keer per week live streams op Tiktok op de items te showen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slechte kwaliteit

Wat een slechte kwaliteit. Mijn pak wat ik besteld had kwam al beschadigd binnen en na het wassen nog meer gaten.
Zonde van mijn geld

Beste Saskia,

Helaas hebben we geen mail van jou ontvangen over dit probleem en hebben dit dus ook niet kunnen oplossen. We zijn gelijk gaan zoeken naar jouw ordernummer maar kunnen die niet vinden aan de hand van je naam… Zou je ons willen mailen zodat we dit samen kunnen oplossen! Fijn uiteinde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met het joella pak en de…

Super blij met het joella pak en de broek en wat leuk bedacht die spellen , ga zo door ik kom zeker vaker langs ,om klere te score ,hele fijne feestdagen voor jullie en tot volgend jaar 😘😘😘🥂

22 de diciembre de 2023

Lieve,

Dankjewel voor je leuke reactie!! Gelukkig dat horen we graag ook jij nog een heel fijn uiteinde en tot 2024!

Super blij met de broek

Super blij met de broek, leuke betaalbare items in de shop, en toffe meiden die met veel passie en liefde hun winkel runnen.

19 de diciembre de 2023

Lieve ,

Dankjewel voor je lieve reactie en natuurlijk voor je bestelling! Tot 2024!

Toppers zijn het!!

Toppers zijn het!!!
Super kleding, snelle levering, hart voor hun werk!, super leuke spelletjes om te winnen..

Zeker bestellen mensen!! Ga zo door meiden🥰

Hii Michelle,

Super lief dankjewel voor je reactie we doen het met alle liefde!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al aardig wat gekocht bij de meiden en…

Al aardig wat gekocht bij de meiden en Annet. Alle Kleding wat ik al binnen heb valt goed op maat is van goede kwaliteit en zijn leuke prijzen! De lives (op tiktok) zijn ook nog eens verslavend en gezellig! :)

Hiii,

Wat fijn om te horen super leuk!! Dankjewel voor al je bestellingen en als je support!

Super tevreden

Super mooi pak en heerlijk was parfum. Leuk kadootje plus kerstkaartje. Snel verzonden,

Xx laura van Strien.

Lauraaaa,

Dankjewel voor de reactie!❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sinds deze toppers gestart zijn heb ik…

Sinds deze toppers gestart zijn heb ik al meerdere bestellingen bij ze gedaan.
Alles keurig op tijd bezorgd en beantwoorden altijd netjes je vragen.
Ze hebben vaak nieuwe collectie, echt voor ieder wat wils.
Ga zo door meiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke spellen bedenken ze waarbij…

Super leuke spellen bedenken ze waarbij iedereen grote kans heeft om te winnen . Zo houden ze ook een beetje rekening met mensen met een weinig budget en toch kans maken. Super leuke eerlijke spellen waarbij het bij gigi en shania en annet totaal niet om winst draait , ga zo door meiden♥️♥️♥️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

deed mee aan lootjes 7.50 ik kies er…

deed mee aan lootjes 7.50 ik kies er zelf voor . ik dacht leuke meiden! 75 ballen en dan leuke prijzen! maar ze zeggen ter waarde van 750 euro maar dat is niet zo . het is een leuk en slim idee om geld te verdienen massa is kassa. vervolgens als je wint moet je zelf de verzenkosten betalen ook 7.95 haha . ik vind dit echt erg! oja en jullie hebben een vet grote bek diep van binnen zijn jullie vast lief. alles voor handel

14 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foute levering gehad

Ik had een foute levering gehad, wat kan door alle drukte, maar zonder problemen en na 1 dag nadat ik het gemeld had kwam de juiste levering binnen.
Super service, en de meiden en moeders doen ontzettend hun best!

Giga gezelligheid

Giga snel reacties en levering.
Jullie zijn zo gezellig en weten een ander ook meteen op te beuren ook onder de verkoop op tiktok. De spelletjes actie helemaal top. Al een paar x gewonnen.

Ik zeg niks meer aan toe te voegen.
Ga zo door.

Liefs jessoca van uit dronten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De topper met hart van goud en kwaliteit

Op moment kan ik weinig verdragen kwa kleding maar hun kleding zit al gegoten ik leef er echt in weer puntje hoop gekregen dat er nog kleren zijn voor mij enorm lieve dames en laten me heel speciaal voelen en de kleding is super tog en fijn en is er ieds boef maar een mail te doen en huppa er word na oplossing gezocht dames ga zo door jullie zijn echt toppers en laat jullie niet stoppen jullie hebben mij weer een beetje het positieve terug gegeven 🩷🥰 veel liefde aan de toppers

11 de diciembre de 2023

Tevreden klant!♥️

Vandaag m'n bestelling binnen gekregen. Ik ben HE-LE-MAAL HAPPY! ♥️
Goede kwaliteit, snelle service, in 1 woord TOP!🤗
Girls! Ik ben trots op jullie!

Kus mij!

6 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie oplossing gekregen van deze…

Goeie oplossing gekregen van deze dames, ik ben super blij met mijn bella groen! Zeker een aanrader om hier te bestellen, ik ga zeker vaker bestellen! 😘

Jullie zijn toppertjes ga zo door !!!

2 de diciembre de 2023

Kopennnnn

Leuke kleding, leuke meiden.
Je pakketje uitpakken is al een feestje 😍 mooi ingepakt met een leuke flyer .

Live kijken bij ze op TikTok is ook leuk

Respuesta de Gigishaniafashion

Dankjewel voor je lieve review dikke kus van ons xxx

8 consejos para escribir buenas reseñas.