Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laddawan er simpelthen den sødeste thaimadmor. Maden er så lækker - især nr. 31 med stegt mango (wow!) Menukortet er præcis som det skal være - ikke for langt, men med masser af muligheder og der er k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Giin dee severe ikke kun den lækreste thaimad jeg har smagt men lige så snart man træder ind af døren bliver man mødt af det sødeste personale med et smil på læben. Maden er 12/10 altid god, varm og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget lækker, autentisk thaimad. Især stegt laksefilet i rød karry havde jeg ikke prøvet før og det var så lækkert. Vi fik også PAD GRAPAO med hakket kylling og PANANG karry med okse, det smagte virk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse at være gæst hos Giin Dee i hedehusene. Total autentisk Thai mad, som man finder det i Thailand. Meget friske råvarer som er veltilberedt og velsmagende. Betjeningen er venlig o... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit go to sted fremover!

Min familie og jeg bestilte en omgang takeaway, indenfor 10 minutter var maden klar! Det er godt nok service! Udover det var de så søde og maden smagte alt for godt! Det bliver mit go to sted fremover!❤️

1 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ved ik lige hvor jeg skal starte

Ved ik lige hvor jeg skal starte! Maden er virkelig god og har købt fra dem mange gange.
Ulempen er bare tlf support og service niveau er lig nul!!
Har stået og ville betale både kontant og med kort og alle gange accepteret at de kun ku tage betaling efter deres ønske og krav!
Har med andre ord måtte lave om fra kort til kontant hver evig eneste gang.
Endda accepteret et gavekort på et tilgodehavende!!! For at hjælpe dem!!

Nu står jeg så idag gudhjælpende med kort og vil betale det kan så ik lade sig gøre!! Og de Beder om MobilePay da kontant heller ik er en mulighed!

Har nævnt så mange gange at det kunne de ha nævnt i tlf og ingen forskel sker der.!
Skandale af en betjening!!

Slut med at støtte den service!
Øv øv for lækker mad laver kokken.

Dette resultere i jeg må forlade stedet uden mad til familien derhjemme!
På trods af jeg har accepteret deres fejl ift betaling alle andre gange!!!

Der mistede i en fast kunde.

9 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes at maden har en utrolig…

Jeg synes at maden har en utrolig dejlig smag, og styrken i retterne er balanceret til de danske smagsløg. Jeg havde min mor med på 82 år. Vi delte en blandet forret og hun fik en TomYum suppe. Den har 2 chillier. Hun synes den var stærk.Og det passer jo meget godt til beskrivelsen. Jeg fik en nudelsalat med 1 chili. Den havde en utrolig fin smag og min mor synes også den var dejlig da hun smagte den. Vi spiste i restauranten den aften og jeg kommer helt sikkert igen

25 de junio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.