Bestel al jaren bij Giordano en heb nog nooit een slechte wijn gehad. Ook altijd een keurige verzending en tegenwoordig ook snel.
La empresa ha respondido
Heerlijke wijnen, fantastische smaken. De wijnen van Giordano zijn een genot om te drinken. Zowel de rode, de rosé, de witte en de mousserende wijnen zijn van geweldige kwaliteit.
La empresa ha respondido
Haarlem, dinsdag 9 december 2025, 20.10 uur. Levering is vlot verlopen, prima prijs / kwaliteit verhouding. Betalen via mijn bankrekening lukt niet vanwege het feit dat als ik Giordano Vini Spa reke... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De beste Italiaanse wijnen vindt je online op Giordanowijnen: verkoop van rode wijn, witte wijn, rosé wijn, grappa's en likeuren. Regionale wijnen en verkoop van geschenkmanden
Via Guido Cane 50, 12055, Valle Talloria, Italia
- giordanowijnen.nl
De wijnen zijn niet lekker!
De wijnen zijn niet lekker!
We hebben nu 5 flessen leeg gemaakt ,waarvan er 3 niet in de smaak vielen.
We hebben zelfs 1 fles leeggegooid in de gootsteen
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Bestel al jaren bij Giordano en heb nog…
Bestel al jaren bij Giordano en heb nog nooit een slechte wijn gehad.
Ook altijd een keurige verzending en tegenwoordig ook snel.

Respuesta de Giordano Vini
…je wordt als klant gehoord!
De gewilligheid om mij te helpen met de bestelling is heel fijn.
Nu kan ik verder klant blijven.

Respuesta de Giordano Vini
goede service alleen bezorging dag…
goede service alleen bezorging dag later en dat hoorden we pas laat

Heerlijke wijnen

Betalen lukt niet.
Ik koos ervoor om te betalen nadat ik een factuur ontvangen had. Bij het pakket zat wel een factuur maar banknummer en begunstigde correspondeerden niet met elkaar. Uren ben ik bezig geweest om proberen te betalen. Het is niet gelukt.
De klantenservice belt mij terug vanuit Italië. Dat vertrouw ik niet. Volgende week neem ik contact op met de Consumentenbond. Heb ik te maken met een criminele organisatie?
Heerlijke prijs en lekkere…
Heerlijke prijs en lekkere specialiteiten. Niks mis meem

Respuesta de Giordano Vini
Het duurde best lang voordat de wijn…
Het duurde best lang voordat de wijn geleverd werd

Respuesta de Giordano Vini
Snelle levering en altijd topkwaliteit…
Snelle levering en altijd topkwaliteit wijnen. Dank.

Respuesta de Giordano Vini
keurige prijs voor heerlijke grappa's…
keurige prijs voor heerlijke grappa's en wijnen. goede levering

Respuesta de Giordano Vini
Leuke en en lekkere wijnen voor een…
Leuke en en lekkere wijnen voor een betaalbare prijs

Respuesta de Giordano Vini
Berstelling gedaan op 9 februari met…
Berstelling gedaan op 9 februari met bevestiging Nummer: NL-13923451.
Tot op heden niets gezien of gehoord!!!!
Echt heel slecht
Heerlijke wijnen en goed op de hoogte…
Heerlijke wijnen en goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Vertrouwen in de klant om zonder betaling af te leveren.

Respuesta de Giordano Vini
Geweldig kennismakingspakket met 4…
Geweldig kennismakingspakket met 4 zakjes lekkernijen en 2 flessen grappa. Duurde wel 11 werkdagen, ik wist niet dat het vanuit Italië kwam. Maar bedrijf is middels een gratis telefoonnummer goed bereikbaar.
Ik zou zo weer bestellen!

Respuesta de Giordano Vini
Sono forse 20 cliente di Giordano vini. Non e stato mai cosi caotico comr adesso
Ho fatto l'ordinazione il 6 di febraio ancora non ho ricevuto i vini
Negli ultimi forse 20 anni non era mai successo

Respuesta de Giordano Vini
Más información sobre otros tipos de reseñas.