- Empresa de alojamiento web
- Computación en la nube
- Almacenamiento en nube
- Consultor informático
- Servicio de seguridad para computadoras
GITC er en dansk virksomhed, der leverer stabil og sikker webhosting til små og mellemstore virksomheder, som ønsker en professionel og driftssikker løsning. Vi har fokus på høj oppetid, hurtige svartider og personlig support – alt sammen med base i Danmark og drift fra moderne, energieffektive datacentre. Vores hostingløsninger er velegnede til alt fra enkle websites til større WordPress-installationer og erhvervsplatforme. Vi tilbyder både delt hosting, e-mailhosting og skræddersyede løsninger som VPS og specialtilpasset servermiljø. Vores løsninger er designet med fokus på ydeevne, sikkerhed og fleksibilitet. Som kunde hos GITC får du ikke blot adgang til solid infrastruktur, men også ægte dansk support. Vi kender vores kunder, og vi går op i at levere en personlig service, hvor du kan få fat i os uden om callcentre eller lange svartider. Vi hjælper gerne med migrering, opsætning og teknisk sparring. Sikkerhed og databeskyttelse er en integreret del af vores drift, og vi tilbyder bl.a. daglige backups, gratis SSL-certifikater og løbende overvågning af systemerne. Hos GITC er vi drevet af passion for hosting og af ønsket om at gøre det nemt, stabilt og trygt for virksomheder at være til stede online.
Ben Websters vej 146, 2450, København SV, Dinamarca
- 39396130
- info@gitc.dk
- gitc.dk
La gente también ha visto