Mijn ervaring met Givenza is zeer teleurstellend. Op de verpakking staat helemaal geen merk- of productnaam, wat erg onprofessioneel is. Daarnaast zijn de tubes maar half gevuld, terwijl je de volle... Ver más
Het Glass Skin Collageen Masker doet niet wat het beloofd. Tubes zijn half leeg, dus het is niet wat je zou verwachten. Op zich was de levering vrij vlot daar krijgen ze die ene ster voor. Het masker... Ver más
Direct 2 tubes besteld om het masker zelf te gebruiken en als cadeau voor mijn moeder haar verjaardag. Beiden erg tevreden met het resultaat!
De niacinamidecrème heeft precies de juiste textuur; niet te dik, niet te dun. Ze trekt snel in en laat mijn huid rustig en gehydrateerd achter. De levering was snel en het pakket voelde verzorgd aan.... Ver más
Ze hebben nooit mijn pakket verstuurd
Ze hebben nooit mijn pakket verstuurd. Ik gemaild en krijg mijn geld niet terug! Ik voel me opgelicht
Oplichters/scam
Oplichters, nooit wat ontvangen en in het begin kreeg ik nog reactie, maar nu hoor ik niets meer. Ik heb ook nooit een bevestiging van een bestelling ontvangen noch een bevestiging van een vervoerder. En nu moet ik toch betalen en weigeren ze de bestelling te annuleren
Dropshipping