Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är inte alltid lätt att göra rätt Jag visste, mycket väl, men tryckte fel! Inte fick jag det jag ville - om än fort Det som kom, det var av fel sort Snabbt på mobilen - jag börja klaga... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnabb leverans och fantastisk kundtjänst.🙏 Beställde ett trepack med olika kompressionshandskar, en utav handskarna var tyvärr defekta i sömmen på ett finger. Mailade kundtjänst och fick svar i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde ett knästöd av Gladkropp, men det visade sig vara fel storlek för mig. Efter snabb respons från kundtjänst fick jag råd om hur jag kunde använda remmarna på annat vis men jag kände mi... Ver más

1. Tienda de salud y belleza
  2. también en la categoría
  3. Cuidado de los pies

Escrito por la empresa

Blixtsnabb leverans på 1–2 vardagar. Hos Gladkropp.se hittar du knäskydd, ryggstöd, skoinlägg, tåseparerare och andra ortopediska och ergonomiska produkter för en bekvämare vardag. Vi har även produkter för hälsporre, hallux valgus och andra vanliga besvär. Välkommen till Gladkropp.se 💚

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,6

Todas las opiniones

136 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick för små kompressionsstrumpor.

Fick för små kompressionsstrumpor.
Maila om det och fick direkt svar att större skickas!
Mycket bra kundservice😃

5 de agosto de 2026

Saga på Gladkropp

Snabb och bra kommunikation

Snabb och bra kommunikation vid frågor och funderingar. Kan rekommenderas.

3 de agosto de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig vart med om så snabb leverans

Aldrig vart med om så snabb leverans! Vi beställde kl 14:30 och 9:30 dagen efter var leveransen framme! Glatt överraskade över extra gåvan - öronproppar till ögonmasken vi beställde! Dom bryr sig verkligen om en GladKropp 🌟

16 de julio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande och villig att finna…

Trevligt bemötande och villig att finna en bra lösning för mig. Snabb leverans och jag är helt nöjd med mitt köp.

7 de julio de 2026

Respuesta de Gladkropp

Stort tack för ditt glada omdöme! 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min produkt kom inte fram

Min produkt kom inte fram, men när jag påpekade det så ordnade företaget en ny produkt som kom dagen efter. Mycket nöjd med servicen!

14 de julio de 2026

Respuesta de Gladkropp

Tusen tack för ditt fina omdöme! 💛

Så tråkigt att den första försändelsen inte kom fram, men vi är väldigt glada att vi kunde lösa det snabbt och att den nya produkten kom fram redan dagen efter.

Det är precis så vi vill att vår service ska kännas! 🤗

Beställde artrithandskar

Beställde artrithandskar, visade sig att en söm släppt på den ena handsken, mailade Gladkropp och dom återkopplade direkt, skickar nytt par dagen efter, det kallar jag service och ett fantastiskt kundbemötande.

14 de julio de 2026

Respuesta de Gladkropp

Så fint omdöme, stort tack! 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, svarar snabbt och trevligt på email.
Bra produkt 🌺

9 de julio de 2026

Oerhört snabb leverans

Beställde i går eftermiddag, paketet kom dagen efter. Här kommer jag handla fler gånger!

3 de julio de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vantarna St M var för små

29 de junio de 2026

Respuesta de Gladkropp

Vad tråkigt att storlek M inte passade. Du har självklart möjlighet att göra ett byte inom 30 dagar från att du tagit emot din beställning.

Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig vidare.

Grymt och snabb kundservice

Grymt och snabb kundservice!
skickade mail kl 18 på kvällen med ett bekymmer och hade snabbt och bra svar under 2 timmar senare!
Tack Saga för hjälpen!

17 de junio de 2026

Respuesta de Gladkropp

Tack så mycket för din fina recension Patrik! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med hjälpen 🤗

Skickade efter ett knäskydd

Skickade efter ett knäskydd , vilket visade sig vara för litet , trots att jag följt storleksrekommendationerna . Efter att ha kontaktat Saga på kundtjänst , skickar hon ett nytt , i större storlek , utan vidare diskussion ! Så tillmötesgående och så trevlig . Här kan vi snacka service ! Tummen upp till er 👍

14 de junio de 2026

Respuesta de Gladkropp

Tusen tack för din glada recension! Vi uppskattar verkligen dina varma ord och tummen upp tillbaka till dig 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra kundtjänst

Snabb leverans, och trevligt, hjälpsamt och kvickt bemötande från kundtjänst!

8 de junio de 2026

Saga på Gladkropp.se.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter att provat ett flertal tum-och…

Efter att provat ett flertal tum-och handleds ortoser så är jag jättenöjd med denna. Dessutom snabb leverans till brevlådan.

28 de mayo de 2026

Respuesta de Gladkropp

Stort tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att veta att den fungerar bra för dig.

Härligt också att leveransen kom fram snabbt och smidigt direkt till brevlådan 🤗 Varmt välkommen tillbaka!

Liselott på Gladkropp.se

8 consejos para escribir buenas reseñas.