Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är inte alltid lätt att göra rätt Jag visste, mycket väl, men tryckte fel! Inte fick jag det jag ville - om än fort Det som kom, det var av fel sort Snabbt på mobilen - jag börja klaga... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnabb leverans och fantastisk kundtjänst.🙏 Beställde ett trepack med olika kompressionshandskar, en utav handskarna var tyvärr defekta i sömmen på ett finger. Mailade kundtjänst och fick svar i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag beställde ett knästöd av Gladkropp, men det visade sig vara fel storlek för mig. Efter snabb respons från kundtjänst fick jag råd om hur jag kunde använda remmarna på annat vis men jag kände mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skickade efter ett knäskydd , vilket visade sig vara för litet , trots att jag följt storleksrekommendationerna . Efter att ha kontaktat Saga på kundtjänst , skickar hon ett nytt , i större storlek ,... Ver más

1. Tienda de salud y belleza
  2. también en la categoría
  3. Cuidado de los pies

Escrito por la empresa

Blixtsnabb leverans på 1–2 vardagar. Hos Gladkropp.se hittar du knäskydd, ryggstöd, skoinlägg, tåseparerare och andra ortopediska och ergonomiska produkter för en bekvämare vardag. Vi har även produkter för hälsporre, hallux valgus och andra vanliga besvär. Välkommen till Gladkropp.se 💚

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Passar jättebra!!

Hej Ulla 🤗

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var enkel sida och bra…

Var enkel sida och bra betalningsalternativ med snabb leverans

Hej Åsa 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkt och snabb leverand

Hej Anita 🤗

Tack snälla för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!
Du är varmt välkommen tillbaka när du vill, vi skickar alltid med blixtfart! 📦💨

Bra storlek!

Bra storlek!! Sköna

Hej Annika 🤗

Verkligen snabb leverans 🚚

Verkligen snabb leverans 🚚. Vips så var den i min postlåda 📮

Hej Rose-Marie 🤗

Det blir vi glada över att höra! Varmt välkommen tillbaka när du behöver någonting annat med blixtfart 📦💨

Fantastisk kundtjänst!

Snabb leverans. Jag skrev till Gladkropp med en fråga om min beställning av kompressionshandskar då jag var orolig för att jag beställt fel storlek. Jag fick svar efter 10 minuter (!!!) med en förfrågan om jag kunde skicka en bild med handskarna på. Gjorde så och fick svar igen efter en kort stund. "Ser bra ut. Rätt storlek" Kan man bli annat än glad? Nu vågar jag absolut beställa fler gånger! (Har beställt hälsporrepaketet. Mycket nöjd även här)

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Gladkropp

Tack snälla Lene för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det värmer verkligen i hjärtat att läsa ❤️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Plastiga oanvändbara produkter

Plastiga oanvändbara produkter, hade lika gärna kunnat köpa från Temu. Rekommenderar inte dessa som alternativ om du har problem med fötterna.

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Gladkropp

Hej! Vi har försökt matcha ditt omdöme mot en beställning i vårt system, men kan tyvärr inte hitta någon order.

Om du har beställt från Gladkropp.se får du gärna höra av dig till vår kundtjänst med ordernummer så hjälper vi dig gärna att reda ut det.

Snabb leverans. Bra varor

Respuesta de Gladkropp

Tack snälla Ninni för ditt omdöme! 💛 Det betyder jättemycket för oss att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer framöver 🤗

Tack för ditt omdöme Tommy! Snabba leveranser är vi grymma på! 💪🏼 😁

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick så bra och snabb hjälp av Saga på…

Fick så bra och snabb hjälp av Saga på kundtjänst när jag missat att lägga in en rabattkod.
Blev så glad över att jag fick hjälp utan krångel, en sån lättnad.
Serviceinriktad personal, rätt person på rätt ställe!
Har beställt innan och fått snabb leverans av bra varor.
Kan verkligen rekommendera företaget.

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Gladkropp

Tack snälla Ann-Charlotte för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det värmer verkligen i hjärtat att läsa ❤️

Fantastisk gravidkudde o service

Jag har verkligen älskat min gravidkudde, den har varit fantastisk och gjort stor skillnad för mig!
Superbra service och snabb leverans!
Kan gott rekommendera 🙏

13 de julio de 2025

Respuesta de Gladkropp

Tack för ditt fina omdöme. Varmt välkommen tillbaka när du behöver någonting mer 🤗

Superbra service!

Som vanligt supersnabb hantering av min beställning och mycket trevligt bemötande från företaget vid kontakt med solig kundtjänst. Hade önskat att alla beställningar man gör online hanterades på detta sätt! Produkterna motsvarar förväntningarna och jag är jättenöjd.

6 de noviembre de 2025

Hej Tove!

Tack snälla för ditt fina omdöme. Det är exakt såhär vi vill att det ska vara. Varmt välkommen tillbaka när du behöver någonting mer 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack till Saga på Gladkropp!

Jag beställde några olika produkter för mina hallux valgus-problem. En vara var inte exakt som jag förväntade mig men fick hjälp av Saga som fixade en kompensation :)!

Hej Merlissa,

Det blir vi glada över att höra! Varmt välkommen tillbaka 🤗

Handskar

Fick tyvärr inte det jag önskade. Fel från postnord antagligen. Men Saga på er kundtjänst har varit helt fantastisk. Absolut gjort de hon har kunnat.

27 de octubre de 2025

Hej Agneta!

Ja, vi drog verkligen i alla trådar vi kunde tillsammans! Hör av er igen när ni är tillbaka på den vanliga adressen så ska vi allt lösa en leverans dit 🤗

Tack snälla för dem fina orden! 💙

Valorada con 4 estrellas sobre 5

hjälpmedel mot atros

efter en vecka användning använt dem både natt och känns det som en lindring i händerna

Hej William!

Vad fint att höra att du känner lindring redan efter en vecka!
Tack för att du delade och hoppas de fortsätter göra gott för händerna :)

Varma hälsningar, Saga på Gladkropp.se

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Strumporna var ganska värdelösa mot min…

Strumporna var ganska värdelösa mot min hälsporre, dåligt stöd. Jag har stl 36...

Hej Anja!

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att strumporna inte gav tillräckligt stöd. Det kan såklart variera beroende på fot och besvär. Hör gärna av dig till hej@gladkropp.se så hjälper vi dig hitta en bättre modell.

Hälsningar, Saga på Gladkropp

8 consejos para escribir buenas reseñas.