Banner for Glasdiscount

Glasdiscount Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks wat aanpassingen aan de maten, werd een juiste deur zonder problemen en met heel veel medewerking van kundige mensen bij Glasdiscount afgeleverd. Met ook nog eens het juiste hang en sluitwerk.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

4x de verkeerde bestelling gekregen en uiteindelijk hebben ze niks meer laten weten. Daarnaast hebben wij 2x gebeld om de maat door te geven en het zeker te weten, waarop wij de reactie kregen…meneer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies ten aanzien van het te bestellen product. Zorgvuldig levering waarbij de bezorger in de ochtend belde over het afstemmen van het precieze moment waarbij van te voren al een indicatie was g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op zoek naar glas voor in de betegelde douchemuur zijn wij hier terecht gekomen. Geen enkele vraag was te veel en de site overduidelijk. Zeer snelle levering: goed verpakt en scherp geprijsd. En b... Ver más

Información sobre la empresa

6. Tienda de puertas para duchas
  7. Vidriería

Sobre Glasdiscount

Escrito por la empresa

Glasdiscount: maatwerk glas eenvoudig online bestellen

Glasdiscount is dé webshop voor maatwerk glasproducten voor zowel consumenten als bedrijven. Wij leveren een breed assortiment glas op maat, waarbij u eenvoudig online de gewenste afmetingen, glassoort en afwerking samenstelt. Van helder floatglas en veiligheidsglas tot gehard glas, gelaagd glas en spiegels: bij Glasdiscount vindt u een passende glasoplossing voor ieder project.

Ons assortiment bestaat onder andere uit glazen tafelbladen, glazen wandpanelen, kantoorwanden, spatwanden voor de keuken, douchewanden, glazen deuren, lichtstraten en balustradeglas. Elk product wordt zorgvuldig op maat geproduceerd, zodat het aansluit op uw wensen en toepassing. Dankzij scherpe prijzen, duidelijke bestelopties en levering op locatie combineert Glasdiscount kwaliteit met gemak.

Of u nu een verbouwing plant, uw interieur wilt vernieuwen of als professional glas nodig heeft voor een bouwproject: bij Glasdiscount bestelt u eenvoudig maatwerk glas rechtstreeks online. Zo bespaart u tijd en kiest u voor een efficiënte manier om glas op maat te kopen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, de juiste glasdikte of de toepassing van een product? Ons deskundige team helpt u graag met persoonlijk advies. Kies voor Glasdiscount en ontdek hoe eenvoudig het is om hoogwaardig maatwerk glas online te bestellen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

147 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect op tijd en zeer vriendelijke en…

Perfect op tijd en zeer vriendelijke en behulpzame koerier.

18 de septiembre de 2026

Respuesta de Glasdiscount

Wij bezorgen het glas met onze eigen transportdienst. Zo houden we de levering zelf in de hand en kan onze chauffeur waar nodig een handje helpen. Fijn dat dit zo positief is ervaren!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en keurig…

Makkelijk te bestellen en keurig afgeleverd. Klein minpunt is dat er geen bescherming van het scherpe glas rondom zit.

Respuesta de Glasdiscount

Fijn dat het bestellen en afleveren goed is verlopen. Extra bescherming rondom de glasranden is niet standaard bij onze leveringen. Heeft u dit bij een volgende bestelling wel nodig, geef het dan gerust aan. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Netjes bezorgd

Netjes bezorgd, heel aardig personeel.

Respuesta de Glasdiscount

Bedankt voor de vijf sterren!

Materiaal werd geleverd

Materiaal werd geleverd, er bleek echter iets te ontbreken, na uitleg werd dit alsnog snel geleverd. Telefonisch prettig geholpen.

18 de septiembre de 2026

Respuesta de Glasdiscount

Er kan helaas altijd iets misgaan, ook al doen we er alles aan om dat te voorkomen. Voor ons zit het verschil dan in hoe snel en goed we het oplossen. Fijn dat het ontbrekende materiaal snel is nageleverd en u telefonisch prettig bent geholpen.

Goede Communicate en snelle levering

Communicate erg netjes.
En het glas ziet er gewoon zeer netjes uit.
Zwarte kitrand bij dubbel glas zeer strak en schoon.
Een zeer vriendelijke bezorger!

Respuesta de Glasdiscount

Strak glas, een strakke zwarte kitrand en een levering met een glimlach. Het glas dat wij leveren is van topkwaliteit en dat mag u ook echt van ons verwachten. Fijn dat zowel het product als onze communicatie en bezorging zo goed zijn bevallen!

Goede prijs

Goede prijs , levering keurig volgens afspraak.

Respuesta de Glasdiscount

Een goede prijs en keurig geleverd volgens afspraak. Als online groothandel kunnen we kwaliteitsglas scherp en goed aanbieden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het tijdstip van leveren was correct

Het tijdstip van leveren was correct, de chauffeur was zeer behulpzaam bij de levering.

Respuesta de Glasdiscount

Een duidelijk levertijdstip en een chauffeur die helpt waar nodig. We doen er alles aan om de communicatie van bestelling tot bezorging op en top in orde te hebben. Juist daarin willen we het verschil maken. Fijn dat u dit zo heeft ervaren!

Goede kwaliteit

Alles goed gegaan had zelf een foutje gemaakt om een verkeerde maat op te geven echter redelijk snel weer nieuwe ramen met de goede maat bij de eerste zending zat wel een raam met een productie fout naar dat is met de tweede zending opgelost met 15% korting die op het moment dat ik deze recensie schijf was deze nog niet terug betaald maar heb daar wel vertrouwen in.

Respuesta de Glasdiscount

Fijn dat de ramen met de juiste maat snel zijn geleverd en de productiefout bij de tweede zending is opgelost. Bedankt voor het vertrouwen, ondanks deze twee tegenvallers.

Op tijd en goed geleverd

Op tijd en goed geleverd

Respuesta de Glasdiscount

Geen omwegen en geen verrassingen. Gewoon op tijd en goed geleverd. Bedankt voor de mooie beoordeling!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik mis de helft van mijn bestelling

Ik mis de helft van mijn bestelling. Ik zou gebeld worden hier wacht ik op.

Respuesta de Glasdiscount

De helft van een bestelling missen is al vervelend genoeg. Dat u vervolgens niet bent gebeld terwijl dit wel was afgesproken, had niet mogen gebeuren. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit op te lossen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles was keurig geleverd en op maat

Alles was keurig geleverd en op maat, we misten alleen een gebruiksaanwijzing

Respuesta de Glasdiscount

Fijn dat alles netjes op maat en keurig is geleverd, bedankt voor de review!

gewoon goed

gewoon goed

Respuesta de Glasdiscount

Bedankt voor de 5 sterren!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 lichtstraten besteld, 1 geleverd

2 lichtstraten besteld. 1 geleverd gekregen. Daarna slecht gecommuniceerd. Krijg moeilijk telefonisch contact.

Respuesta de Glasdiscount

Onze reactie komt later dan u van ons had mogen verwachten. De ontbrekende lichtstraat is inmiddels geleverd, maar dat neemt niet weg dat de eerdere communicatie en bereikbaarheid beter hadden gemoeten.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Planning en communicatie was prima

Planning en communicatie was prima. Alleen jammer van de kapotte ruit. wel snel geacteerd en naar tevredenheid.

Respuesta de Glasdiscount

Glas en transport blijven een kwetsbare combinatie. Ondanks alle zorg kan er onderweg helaas iets misgaan. Juist dan vinden we het belangrijk om snel te reageren en het goed op te lossen. Fijn dat onze planning, communicatie en afhandeling naar tevredenheid waren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijs alles volgens afspraak…

Goede prijs alles volgens afspraak afgehandeld

Respuesta de Glasdiscount

Een goede prijs is mooi, maar pas echt waardevol als ook alles volgens afspraak verloopt. Fijn dat beide hier samenkwamen. Bedankt voor de vijf sterren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering op tijd volgens afspraak

Levering op tijd volgens afspraak, en vriendelijke en behulpzame chauffeur.

31 de agosto de 2026

Respuesta de Glasdiscount

Met onze eigen bezorgdienst houden we de levering graag zelf in de hand. Fijn dat alles op tijd kwam en onze chauffeur zo vriendelijk en behulpzaam was. Het compliment geven we graag door!

Team Glasdiscount.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.