Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gewoon Top! Via de mail contact, afspraak maken om in te meten, daarna afspraak maken om te plaatsen. Zeer tevreden over het eindresultaat. Mooie kwaliteit wat betreft materiaal wat gebruikt word... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I was very satisfied with how they conducted business. They did everything they said they were going to. It was easy to communicate with them. They are a very honest company.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring gehad met glas nu Vragen over de glazen pui werden per mail direct beantwoord Vragen per telefoon werden netjes afgehandeld die mijnheer dacht ook mee met problemen Bezorging werd... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aardige behulpzame mensen, nette prijzen, snelle levering. Er was wat beschadigd wat niet zichtbaar was, maar kon nieuw geleverd worden als ik dat wilde. Ik mis wel een papieren handleiding van opbo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de cristalería

Escrito por la empresa

Ontdek hoogwaardige glazen schuifwanden en -panelen bij GlasNu. Transformeer je veranda, tuinhuis, interieur of buitenruimte met onze breedste assortiment. Profiteer van de snelste levertijd, eenvoudig bestelproces en uitstekende service. Verbeter je leefruimte met stijlvolle en duurzame glazen schuifwanden van GlasNu.

Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Gewoon Top!

Gewoon Top!
Zeer tevreden over het eindresultaat.
Mooie kwaliteit wat betreft materiaal wat gebruikt wordt. Alles werkt perfect.
Vooraf betalen vond ik eng maar zijn de afspraken allemaal nagekomen.
Zeer aan te bevelen.

28 de marzo de 2026

Super!!!!

Super!!!!
Bestelde goederen keurig afgeleverd.
Aardige hardwerkende jongens die het brachten.

13 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit - prijs een dikke 10. Glasnu is het zeker waard.

Ik heb enkele bedrijven online bekeken en glasnu sprong er echt wel uit qua prijs. Hoe zou de kwaliteit dan zijn? Sprong gewaagd en de kwaliteit is enorm goed, ga ervan uit dat het minimaal vergelijkbaar is met de duurdere aanbieders.
Ook al heb ik anderhalve linkerhand, ik heb het zelf geplaatst en dat ging wonderbaarlijk in één keer goed.
Communicatie heen en weer ook dikke pluim. Ook de twee chauffeurs / monteurs verdienen een pluim. Exact waar ik het wilde hebben staan, zetten zij het neer. Met uitleg.
Feitelijk niets om te klagen.
Ga zo door!

27 de febrero de 2026

Goede ervaring gehad met glas nu

Goede ervaring gehad met glas nu
Vragen over de glazen pui werden per mail direct beantwoord
Bezorging werd netjes op de plek gebracht waar ik het wilde hebben
Klopte op n handgreep na correct
Deze werd na 1 werkdag netjes nagestuurd, met n excuus briefje
N dikke 10 voor dit bedrijf

25 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top zaak die waar maakt wat het belooft.

Door een tegenvaller bij een ander bedrijf kwam ik bij Glasnu uit. Hier ben ik heel goed geholpen aan de telefoon met de vragen die ik had. Daarnaast is de prijs/kwaliteit heel goed. Heb de glazen schuifwand zelf gemonteerd wat heel makkelijk is. Ook hebben ze een goede beschrijving op de website staan. TOP bedrijf en zeker aan te raden.

13 de febrero de 2026

Levering razendsnel prachtige pui

Levering razendsnel. Geweldige chauffeur met bijrijder, hebben alles keurig afgeleverd op de gewenste plek. Hebben ook nog de tijd genomen om uitleg te geven.
Volgende dag is er gebeld en zijn er nog montage tips gegeven.

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webshop met goede prijzen.

Fijne webshop met goede prijzen.
Via de mail een offerte aangevraagd en ik werd snel en duidelijk te woord gestaan. Elke vraag werd snel en helder beantwoord. De communicatie was prettig en professioneel.
Daarnaast was de levering duidelijk en snel, Absoluut een aanrader!

29 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een top bedrijf ik had ze op…

Wat een top bedrijf ik had ze op dinsdag gebeld en ze konden al op leveren dit is op mijn verzoek zaterdag geworden
De levering ging ook perfect ze waren mooi optijd en alles keurig naar achteren gebracht waarbij we ook uitleg kregen voor het installeren
De kwaliteit is perfect het is zeker een aanrader als je snel en een goede glazen schuifwand wil hebben

25 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Normaal gesproken ben ik niet zo van de…

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews schrijven maar in dit geval maak ik toch even een uitzondering.

Eigenlijk wilde ik de deuren zelf plaatsen maar ben zo blij dat het montage team dat heeft gedaan. Echt heel netjes. Leuk team en bijzonder beleefd en werken heel netjes.

En nog een tip voor nieuwe klanten, ze houden van een kopje koffie 😜
Het blijkt dat ze dat vaak niet krijgen als ze aan het werk zijn, terwijl je als klant in hun showroom meteen koffie aangeboden krijgt ☕️

23 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.