Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett väldigt bra bemötande och informativt. Snabba svar och tydlighet.väldigt kunnig personal som vet vad de talar om. Hjälpsamma på alla sätt och vis ställer man frågor så får man svar direkt inget f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På vegne av Diamond Leaders Coaching NUF og Investment har jeg gjennom flere år hatt gleden av å samarbeide med Global Corporate Services. De hjelper meg med alt jeg trenger for å drifte mine selskape... Ver más

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Väldigt stor bedrägeri

Väldigt stor bedrägeri, akta er! Har till och med polisanmält de men ingen kan göra något åt eftersom där har kontoret i Malta🙂

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Global Corporate Services har varit…

Global Corporate Services har varit till mycket stor hjälp under åren med allt från nyregistrering, filialbokslut och allmän service att ta företagandet in i framtiden, jag kan varmt rekommendera Global Corporate Services tjänster vi har haft ett mycket bra samarbete sedan 2013.

27 de febrero de 2026

Rekommenderar

Ärliga killar, bra samarbete med vartenda tjänst. Jättenöjd och skulle rekommendera starkt utifall man är ute efter företagstjänster inom Europa överlag. Bästa Stefan alltid ett samtal borta🌟

11 de septiembre de 2025

Företaget är mycket seriöst

Företaget är mycket seriöst, de löste mina frågor och önskemål på snabbt och förtroendegivande sätt. Jag är tacksam att de svarade när jag trodde att jag kommit till patent och registreringsverket. Extra stort tack till min kontaktperson Stefan Mladenovic
Vid pennan Lars-Olof Jansson

10 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er ett superforetak.

Dette er ett superforetak. . Meget hyggelige mennesker som yter meget god service 🇳🇴 jeg har fått varemerket mitt navn og logo beskyttet og disse gutta ordner allt på ALLE måter❤️😇 sier bare tusen takk for allt . Anbefales på det sterkeste 👍🎅🏻

12 de diciembre de 2025

Ni är helt underbara !

Ni har bemött mig med stor respekt och genuin vänlighet och jag uppskattar väldigt mycket för era jätte fina tjänster och en mycket bra och tydlig information !
Ni är väldigt generösa som vill ge min mamma rabatt också !
Tack så väldigt mycket för att ni vill stödja min mamma och mig med det starta en företag !
Jag hoppas verkligen att kunna bidra till att min mamma ska bli glad och nöjd med sitt företag !
Ni är helt underbara som inte ställer till en massa krångel med att starta ett företag !
Jag önskar er all lycka och framgång och Guds rika välsignelse !
Tack så väldigt mycket för er stöd !
Med vänliga hälsningar från
Sara Mäkelä !

3 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg opprettet et foretak sammen med en…

Jeg opprettet et foretak sammen med en venn, Morten. Men det var uenigheter mellom oss, og jeg skulle ikke ha opprettet foretaket i utgangspunktet. Foretaket har aldri vært i drift. Jeg har utfordringer med dårlig økonomi og rus problemer, og jeg har blitt møtt med forståelse av dere på dette, og jeg har fått god hjelp til å klare å avslutte foretaket på en bra måte.
Takk for hjelpen.

28 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra samtal lite pushy

Bra samtal lite pushy , pratade med karl L .
Betalade 6900kr for ett lager bolag
Han så att jag för org nr inom 3 Tim det börjar närma sig
Vi ska se om han lurade mig eller inte , efter att hå läst många omdömen är jag lite skeptisk.

24 de noviembre de 2025

SVINDEL SVINDEL SVINDEL

SVINDEL SVINDEL SVINDEL! Hold dere langt unna dette firmaet, de har svindlet under flere navn i flere år! Lurer deg for penger, og utfører IKKE det de får betalt for!! Har i dag anmeldt de til politiet!

11 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dom kontaktade mig 2 minuter efter…

Dom kontaktade mig 2 minuter efter registrering, mycket treviliga och hjälpsamma.
Fick all nödvändig infirmation om det jag sökte dom för..

kompetenta individer som vet vad dom sysslar med !

Mycket Bra !

12 de noviembre de 2025

Fiktive tjenester

Alle anmeldelsene om foretaket er fiktive. De tar seg godt betalt for å gjøre registreringer som alle kan gjøre online selv til ubetydelig kostnad i forhold til hva disse krever.

4 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.