Globaltools.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring. Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag fick vid beställningen, reda på att det kunde ta lite tid innan varan skulle levereras. Men tiden för leverans sköts fram några gånger. Ok det kunde jag leva med. amen sen kom ett meddelande fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt och professionellt bemötande hos kundtjänst, där han hade god kunskap om både produkten och leveransförfarandet. Mycket bra kvalitet på produkten (Trädgårdshägn Grön 5 X 10 cm 150 cm,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd med leveransen. Tyvärr är jag lite negativ till prissättningen då jag hittade andra leverantörer som hade 30% lägre priser, men ingen av dessa kunde leverera så snabbt som GlobalToo... Ver más

1. Electrónica y tecnología

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitetsverktyg , maskiner, säkerhet och tekniska artiklar säljs billigt på nätet. Kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Produkter som du inte hittar någon annanstans - imponerande urval "

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

271 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det som drar ner betyget är valet av…

Det som drar ner betyget är valet av transportbolag, Bring.

Bing's status sida visar att ni inte har levererat till dom förrän dagen innan det kommer fram vilket ger känslan att paketet inte är på väg!

7 de septiembre de 2026

Tack för din feedback.
Observera att du kan välja flera olika fraktalternativ på vår webbplats om du inte vill använda Bring.

låååååång leverans

amen sen kom ett meddelande från Bring att varan var på väg. jag fick också en länk där jag kunde följa leveransen.
Problemet var att varan stod kvar på samma punkt en dryg vecka. Nu har jag fått varan, men ej packat upp den.
Eftersom vi åkt i väg på en bokat resa. Får hoppas allt är OK. får titta på det när ja kommer hem.

23 de julio de 2026

Tack för kommentar.
Vi får hålla tummarna för att det är bra när du är tillbaka från resan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkten var lätt att hitta på hemsidan!

Produkten var lätt att hitta på er hemsida. Leveransen var snabb!

18 de agosto de 2026

Respuesta de Globaltools.se

Tack för positiv kommentar.
Härligt att se att du är nöjd med att handla hos Globaltools och du är alltid välkommen åter!

Leveransen med Bring blev försenad

Leveransen med Bring blev försenad, motstridiga uppgifter om leveranstidpunkt, det går inte att ringa och man svarade inte på mejl … Irriterande!

11 de agosto de 2026

Tack för kommentar.
Vi håller med dig om att det är väldigt irriterande, när man inte kan få kontakt när man behöver klarhet.
Här finns det hela tiden någon som kan svara på telefonen (utan när det ibland är kö på telefonen) och vi försöker alltid att hitta svar på frågor.
Dock är det så att fraktbolagen ibland försenar leveranser av olika orsaker, som inte Globaltools kan påverka.
Därmed kan vi aldrig garantera ett leveransdatum 100%, utan kan -baserad på erfarenheter- ha en förväntad leveranstid.
Hoppas ändå, leveransen kom fram och att ditt paket levererades i gott skick!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte en BS128HDR_400V Metallbandsåg…

Köpte en BS128HDR_400V Metallbandsåg 400V Holzmann. Hydraulcylindet för sänkning läckte, fick en ny levererad och fick byta själv och returnera den defekta. Bussning mellan bord och såg var defekt så fick svarva ny bussning för att det skulle fungera. Ingen ersättning för de timmar jag la ner, riktigt dåligt! Rekommenderar att inte handla produkter från Holzmann. Superbra support från Globaltools, kan ändå tycka att de kunde kompensera för de timmarna jag la ner, borde ha returnerat produkten.

25 de junio de 2026

Tack för kommentar.

Vi förstår att det känns jobbigt eller även dåligt att man får göra reparasjoner själv och inte får kompensation.

Dock måste vi följa en procedyr som tyvärr inte lämnar utrymme för att vi ska betala för tid du lagt ner för att få din maskin att fungera.

Vi håller med dig om att man blir besviken när man själv får fixa något och att det inte är support från tillverkare eller leverantör av prylarna.

Blandat betyg

Att beställa gick snabbt och enkelt. Leveransen tog ganska lång tid, drygt en vecka. Uthämtningen från Brings postbox fungerade inte (luckan öppnades inte) och jag väntar nu på att de ska lämna till utlämningsställe. Dåligt av Bring.

12 de julio de 2026

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din feedback. Jag önskar att du hade skrivit den här recensionen för Bring och inte Globaltools. Vi har olika leveransmetoder att välja mellan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slangkopplingarna jag köpte var mycket…

Slangkopplingarna jag köpte läckte.
Företaget löste problemet snabbt på bästa tänkbara sätt. Därför mycket nöjd.

8 de junio de 2026

Tack för din kommentar.
Det är alltid jobbigt, när något inte riktigt fungerar enligt förväntningar.

I detta fallet har vi vald att göra en 100% återbetalning på ditt köp, vilket vi tänker är något bättre än en enda stjärna.

Skickade oönskad ersättningsvara

En ersättningsvara med annat märke, kapacitet och utseende skickades istället för den vara jag beställt, utan att jag blev tillfrågad om jag var intresserad av detta. Kundtjänst svarade snabbt och erbjöd mig att skicka tillbaka den. De verkade dock tycka att detta var ett helt normalt/ok agerande. Jag tycker det är rimligt att kunden får den vara som beskrivs på webbsidan. Vill de skicka annan vara bör kunden få frågan om detta är vad kunden önskar, med möjlighet att avböja, för att slippa transportera och släpa oönskade varor till och från utlämningsstället.

2 de junio de 2026

Respuesta de Globaltools.se

Tack för kommentaren här.
Det är vanlig procedyr att erbjuda retur av varor som inte önskas.
Ibland händer det, att en leverantör ersätter en utgått vara med en annan, som då skickas i väg.
Då är det helt okej att leverera tillbaka varan, och vi erbjuder i regeln också att ta returkostnaden.
Lyckligtvis är det inte ofta det händer, och det är tråkigt för dig att du fick uppleva ett av dessa tillfällen.

Vet ej

Produkterna är bra, och leveransen ser utmärkt ut. Men det saknades bruksanvisning så jag har en del svårigheter med att komma igång och använda

13 de mayo de 2026

Respuesta de Globaltools.se

Tack för din feedback. Om du inte har fått eller kan använda manualer – vänligen kontakta oss på info@globaltools.se – vi kan antingen ge dig råd – eller skicka manualer till dig via e-post.

8 consejos para escribir buenas reseñas.