Har väntat 10 dagar och sen fick annan…
Har väntat 10 dagar och sen fick annan vara.

Respuesta de Glossco
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din beställning. Vi vill dock gärna förtydliga några delar eftersom beskrivningen i omdömet inte riktigt stämmer överens med orderhistoriken.
Beställningen lades den 25 augusti och levererades den 1 september, alltså sju kalenderdagar varav 5 arbetsdagar senare.
En av produkterna i beställningen hade blivit restnoterad hos vår leverantör och ersattes därför med en likvärdig produkt för att undvika ytterligare försening av din leverans. När du kontaktade oss förklarade vi detta och erbjöd dig självklart att antingen behålla ersättningsprodukten, där vi även skulle stå för eventuell mellanskillnad, eller returnera den kostnadsfritt och få full återbetalning.
Vi beklagar att bytet av produkt inte kommunicerades tydligare innan leveransen och förstår att det kan ha skapat irritation. Vi försökte därefter ge dig flera alternativ för att lösa situationen på det sätt som passade dig bäst.
Du är fortfarande varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare med den lösning du föredrar.