Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag tycker pannlamporna fungerar perfekt när man är ute sent på kvällen och det är väldigt bra belysning. Det viktigaste av allt är att man ser till att pannlampan är fulladdad innan man använder de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väl fungerande produkter. Har köpt flera olika lampor. Pannlampan går ner i ljusstyrka lite väl snabbt, men lyser länge. Skönt att kunna ha händerna fria. Nyckelringslampan lyser väldigt bra. Lämpli... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan inte svara nu eftersom jag inte fått dem men trist om batteriet dör, pang bom, utan förvarning, inte bra! Annars är det ju perfekt med lampa i pannan och två fria händer!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle gärna betygsatt produkten, men det enda som hänt är att summan dragits från mitt kreditkort... Tracking säger att paketet nu efter 2 veckor finns i Holland.

3,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,2

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lurad

Har inte fått mina vara ännu efter drygt 14 dagar sedan beställning. Ordernummer och spårningsnummer finns inte när man ska söka. Man får stå med långnäsa, dunderlurad

12 de diciembre de 2024

Blåsningen

Jag tycker att man ska informera kunden om att pannlampan kostar ca 65 kr på temu med fri frakt och 220 kr är för att låta någon annan beställa den i ditt namn. Ett smart sätt att lura kunden
KÖP SJÄLV VIA TEMU

12 de diciembre de 2024

Scam

Scam? Probably. The company address in Uppsala does not exist, which is very suspicious. They respond to emails saying that the product is in transit from China, but after two weeks, it has not yet been delivered.

7 de diciembre de 2024

Värdelös produkt

Värdelös produkt! Bluff företag. Varan levereras från Kina, tar skitlång tid. Lampan lyser knappt! Hade velat reklamera!

23 de noviembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nöjd

Har fungerat bra med snabb leverans och snabb ersättning för trasig vara.

22 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tycker det är ett dåligt uppslut när…

Tycker det är ett dåligt uppslut när det gäller frakten ,paketet stannar på ett å samma ställe över en vecka .byta fraktbolag hade varit ett bra alternativ .och återkoppla när man skickar mail till dom . Riktigt dåligt företag som inte tar hand om sina kunder ,dom ser bara till att sälja saker sen skiter dom i kunden när dom fått betalt .
Under all kretik för detta företag .

13 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pannlampa

Köpte typ pannlampa som verkade så himla bra MEN det är den inte. Visst den lyser ben inte upp. Inte alls som i reklamfilmen. Besviken

6 de noviembre de 2024

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid, minst en månad. Vid mailkontakt kommer samma svar, vi levererar efter 12 dagar. Står ingenstans att varorna skickas från Kina. Ger intryck att det skickas från Sverige. Får inget svar om detta.
Undvik denna webbplats

1 de noviembre de 2024

Riktigt värdelösa lampor

Riktigt värdelösa lampor . Kan inte ens lysa fullt i 2 min innan den minskar ljuset.
Och hjäp får du inte .
Bluff o båg företag.
Låt skiten brinna i hell

7 de noviembre de 2024

Leveranstid 30 dagar

Ojdå, recensionen på 1 stjärna försvann igen...Onsdag. måste väl vara nått fel på deras hemsida, eller vad tror ni...... Ytterligare ett tecken på oseriös webbshop, min recension jag skrev igår Tisdag på deras hemsida, se nedan, försvann ganska fort.
Eller kanske inte så förvånande, 1 stjärna.........
Leveranstid 30 dagar, grattis Glowgear ni tog över förstaplatsen för sämsta leverantör. Kommer inte beställa en enda pryl till, och jag rekommenderar andra att se sig om efter en annan leverantör.

5 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.