Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Glowie er hudpleje der faktisk virker. Vi blev trætte af produkter med tomme løfter og skabte noget vi selv ville bruge – med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk kan se. Alt hvad vi gør handler om at du skal føle dig godt tilpas i din hud hver dag, ikke bare håbe på det. Ingen unødvendigheder, bare hudpleje der gør arbejdet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine linjer omkring mine øjne er næsten…

Fine linjer omkring mine øjne er næsten usynlige nu Virkelig utrolige resultater.

Respuesta de Glowie

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du ser så gode resultater, og at de fine linjer omkring øjnene nu næsten ikke er synlige. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er yderst tilfreds med Glowie

Jeg er yderst tilfreds med Glowie, fordi min hud føles glattere og mere hydreret. Fine linjer omkring mine øjne er mindre synlige, og mit ansigt ser friskt og sundt ud hver morgen nu, hver eneste dag

Respuesta de Glowie

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at din hud føles blødere, mere fugtet og friskere hver dag. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Jeg har meget tør

Jeg har meget tør, moden hud, der altid så stram og skællende ud. Glowie fiksede det inden for to uger. Den dybe næring, jeg føler efter at have påført den, er ulig noget, jeg har brugt før Min hud forbliver blød hele dagen lang. Jeg vågner oprigtigt op og er begejstret for at få min hudpleje nu.

8 de junio de 2026

Respuesta de Glowie

Tak for din fantastiske feedback! Vi er så glade for at høre, at Glowie har hjulpet med at give din hud næring og fugt, så den føles blød og behagelig hele dagen. Det betyder meget for os, at du sætter pris på din hudplejerutine. Tak for din støtte!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringen ankom tidligt om morgenen

Leveringen ankom tidligt om morgenen, så jeg missede den i starten. Jeg ringede til supportteamet, og de hjalp mig hurtigt, og jeg fik min pakke senere uden problemer.

Respuesta de Glowie

Tak for din feedback! Vi er glade for, at vores supportteam kunne hjælpe dig hurtigt, og at din pakke ankom uden problemer. Vi sætter pris på din tålmodighed og din støtte!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min hud plejede at føles ru og træt

Min hud plejede at føles ru og træt, men Glowie hjalp med at forbedre teksturen i løbet af et par uger. Nu føles den blød og hydreret, og jeg bemærker en naturlig glød, selv uden makeup dagligt.

27 de mayo de 2026

Respuesta de Glowie

Tak fordi du deler din oplevelse! Vi er så glade for at høre, at din hud nu føles blødere, mere fugtet og har fået en naturlig glød. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min hud føles blød og strålende efter…

Min hud føles blød og strålende efter regelmæssig daglig brug

26 de mayo de 2026

Respuesta de Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at din hud føles blød og strålende ved daglig brug. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kunne godt lide de samlede…

Jeg kunne godt lide de samlede resultater. Min hud føles glattere og lidt mere hydreret efter regelmæssig brug.

25 de mayo de 2026

Respuesta de Glowie

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du kan mærke, at din hud føles blødere og mere fugtet ved regelmæssig brug. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glowie gav mig glattere hud og synlig…

Glowie gav mig glattere hud og synlig ungdommelig glød nu.

5 de junio de 2026

Respuesta de Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at Glowie har givet dig en glattere hud og en synlig, ungdommelig glød. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg planlagde at bestille en tid til en…

Jeg planlagde at bestille en tid til en klinik for at få min hudpleje. Jeg prøvede Glowie først bare for at se. Jeg aflyste den tid efter fem uger. Min hud så bedre ud, end den nogensinde har gjort efter nogen behandling. Fastere. Glattere. Mere levende. Glowie sparede mig så mange penge og tid.

3 de junio de 2026

Respuesta de Glowie

Tak fordi du deler din oplevelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Glowie har gjort en så stor forskel for din hud og sparet dig både tid og penge. Det betyder meget for os, at du er så tilfreds med resultaterne!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min hud føles mere hydreret end den har…

Min hud føles mere hydreret end den har gjort i årevis. Jeg giver fire stjerner, fordi mine dybere kindlinjer har brug for mere tid. Men jeg er oprigtigt imponeret over fremskridtet indtil videre.

2 de junio de 2026

Respuesta de Glowie

Tak fordi du deler din ærlige oplevelse! Vi er glade for at høre, at din hud føles mere hydreret, og at du allerede ser gode fremskridt. Vi sætter pris på din feedback og din tillid til Glowie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit ansigt føles hydreret og ser…

Mit ansigt føles hydreret og ser synligt yngre ud hver dag.

1 de junio de 2026

Respuesta de Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at din hud føles hydreret og ser synligt yngre ud hver dag. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.